-
August 1st, 2013, 00:22
پاسخ : مودم usb ایرانسل
گفته های دوستان تایید می شه. بستگی به شهر و منطقه تون داره مثلا توی منطقه ی ما ADSL بهتر هست تا وایمکس ایرانسل. پیشنهاد میکنم از بچه های محل تون سوال کنید.
ولی در کل از وایمکس ایرانسل راضی هستم البته اینم بگم که مشکلات خاص خودش رو هم داره...
کلا هیچ کدومش باب طبع ما ایرانی ها نیست.
-
تعداد تشکر ها از Behrouz50Amir به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2013 00:22
# ADS
-
August 1st, 2013, 00:40

نوشته اصلی توسط
mahkoom021
شما کدوم شهر هستید ؟
شیراز
توی نقشه توی سایتش چک کن منطقه سبز باشی حتما!
-
-
August 1st, 2013, 01:22

نوشته اصلی توسط
Behrouz50Amir
گفته های دوستان تایید می شه. بستگی به شهر و منطقه تون داره مثلا توی منطقه ی ما ADSL بهتر هست تا وایمکس ایرانسل. پیشنهاد میکنم از بچه های محل تون سوال کنید.
ولی در کل از وایمکس ایرانسل راضی هستم البته اینم بگم که مشکلات خاص خودش رو هم داره...
کلا هیچ کدومش باب طبع ما ایرانی ها نیست.

مثلا چه مشکلاتی داره ؟
-
-
August 2nd, 2013, 17:51
عضو انجمن
سلام
چند ماهی داشتم استفاده میکردم اگر مصرف بالا ندارید بد نیست چند وقتی adsl نداشتم استفاده میکردم راضی بودم ولی اول اینکه باید ببنید داخل منطقه ای هستید که آنتن بده سرعت دانلود در حدود 15 کیلوبایت هست
البته یک موردی که دقت کردم بعضی وقت ها حدود 12 یا 15 درصد آنتن میده ولی سرعت خوب بوده چند سری هم adsl قطع بود ولی وایمکس وصل بود مشکلی هم نداشت در کل داخل اصفهان - شیراز - مشهد تست کردم راضی بودم مودم هم bm338 هست با اکانت 128 پایه بود
اگرخواستید بنده مودم دارم دیگه به کارم نمیاد خواستید با قیمت توافقی میتونم برای شما ارسال کنم
در ضمن این طرحی هم که گذاشته برای اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاه هست این موارد را نداشته باشید این قیمت حساب نمی کنند
موفق باشید
-
-
August 3rd, 2013, 17:09
-