-
July 31st, 2013, 12:03
پاسخ : نصب zopim
راستش اصولاً خیلی زشته کسی کاری رو بلد باشه و یا نخواد به دیگران یاد بده و یا اینکه عمداً نصفه و نیمه یاد بده
ببینید دوستان اول به سایت www.zopim.com وارد میشد و یه اکانت می سازید که واقعاً مثل سایت های فارسی خودمونه و کاری نداره
حالا مشکل اینه که چی توی سایت بزاریم و چیکار کنیم که این زاپیم و سایت ما با هم لینک بشن درسته ؟
وارد اکنت که شدیم به قسمت widget میریم و در قسمت embed حتما به راحتی کد مورد نیاز اچ تی ام ال رو می بینید
این کد رو در سایت خودتون کپی می کنین و حالا وقتی سایت بالا میاد چی می بینین؟
ج) اون آیکن پشتیبانی آنلاین رو
تو بخش های مختلف سایت مرجع(زاپیم) میتونین فارسی سازی کنین و یا یه گزینه هایی رو پیش فرض آماده کنین مثلاً وقتی میزنین سلام یه متن میاد که توش نوشته سلام من .... هستم چطور میتونم کمکتون کنم ؟
یا هر چیزی که خودتون ثبت کرده باشین
امیدوارم یه زمانی برسه که هممون یاد بگیریم کجا باید پولی کار کنیم و کجا باید یاد بدیم و پول برسونیم .
آخ راستی خوب شد یادم اومد !
زاپیم 15 روزه است اما نه سرویس دهی اون بلکه نگه داشتن آرشیو های مکاتبات شما
یعنی بعد 15 روز اون متن هایی که توی هیستوری نگه داشته پاک میشه و سرویس دهی کماکان ادامه داره
ویرایش توسط babakramezani : July 31st, 2013 در ساعت 12:06
دلیل: یه مطلب دیگه یادم اومد
-
تعداد تشکر ها ازbabakramezani به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2013 12:03
# ADS
-
July 31st, 2013, 22:40
ممنون از اطلاعتتون
من فکر میکردم بعد از 15 روز کلا از کار می افته که شما گفتید فقط آرچیو پاک میشه...
چت همزمان نمیشه داشته باشی درسته ؟ باید خرید برا این کار؟ ایرادش اینه
-
-
August 1st, 2013, 01:58
بهتره لینک سایتتون رو هم قرار بدید تا علت لود نشدنش رو بررسی کنیم.
-
-
August 1st, 2013, 02:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
felfel
ممنون از اطلاعتتون
من فکر میکردم بعد از 15 روز کلا از کار می افته که شما گفتید فقط آرچیو پاک میشه...
چت همزمان نمیشه داشته باشی درسته ؟ باید خرید برا این کار؟ ایرادش اینه
بعد از 15 روز شما فقط امکان استفاده از یک اپراتور و یک چت همزمان دارید. در صورت پرداخت هزینه و تبدیل شدن به پرمیوم می تونید از امکان چت همزمان- تغییر ظاهری و امکانت دیگه برخوردار بشید.
-
تعداد تشکر ها از Taryan4 به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2013, 10:41
بله در نسخه 15 روزه چت همزمان ندارید احتمالاً
البته بعد از اتمام لایسنس 15 روزه
یه نکته اینکه برنامه livezila رو هم یه بررسی بکنین به نظرم بد نیست اما خدایی من باهاش کار نکردم
-