500 تومان ! امید واریم این قیمت توجه شما را جلب کند!
چرا دوستان به پست سایت نگاه میکنید به یک دستی سایت و امکانات بالا و باب سلیقه بودن یک کاربر دقت نمیکنید!
500 تومان ! امید واریم این قیمت توجه شما را جلب کند!
چرا دوستان به پست سایت نگاه میکنید به یک دستی سایت و امکانات بالا و باب سلیقه بودن یک کاربر دقت نمیکنید!
دوست عزیز سایت شما بیشتر از 90-100 تومان ارزش ندارد ! کلا 20 صفحه موزیک در سایت ارسال شده است ! اگر کسی واقعا 950 تومان پیشنهاد داده بدون هیچ معطلی واگذار کنید !
من نمیدانم دوستان چرا انقدر کم لطف هستن!
1- دارای یک قالب حرفه ای و کاربر پسند!
2- دارای یک ادرس یاب حرفه ای
3- دارای یک انجمن وبیولتین ! ( که تمام امکانات و هک ها در ان نصب شده)
4- دارای 80 گیگ فایل موزیک سریال فیلم!
5- دارای یک هدر منحصر به فرد ! دارای یک اسلایدرز حرفه ای !
6- دارای کاور و تگ حرفه ای برای عکس
7- کامل بودن فول ابوم خوانندکان معروف
8- دارای یک اپلود سنتر !
9- دارای یک جامعه مجازی
10- دارای یک سرور مجازی ! و یک هاست یک گیگ که 5 ماه از وقت ان باقی مانده !
11- دارای 1300 لایک فیس بوک کار در فیس بوک به طور حرفه ای انجام شده!
12- دارای برنامه های مورد نظر و کاربردی برای ویرایش فایهای سایت
13- دارای یک دامین دات کام .com
14- یک نواختی تمامی مطالب ( از نظر نوشتاری)
اینه همه امکانات 10 تومان ارز دارد! موقع فروش میشود خودتان قیمتی میگد ما نمیتونم دیگه حرفی بزنیم موقع خریدن شما میشود دیگه چی بگم !
دوستان عزیز سایت با 450 تومان که اخرین قیمت هست به فروش میرود!
از نظر بنده کاربر دنبال پست های 100 سال پیش نیست به دنبال یک سایت به موقع اپ هست ! سایتی هم که 4 ماه راه انددازی شده باشه انقدر نمیتونه پست داشه باشه× و بنده هم گفتم وقت گذاشتن پست نداشتم !
دوست گرامی داشتن آدرس یاب ، هدر ، کاور ، لوگو،داشتن فایل موزیک ،داشتن دامین دات کام و ..... امکانات محسوب نمی شود ! ببخشید قرار بوده مثلا سایت هدر نداشته باشد؟ یا مثلا کاور نداشته باشد؟ یا آدرس یاب؟؟ جمله ی شما مانند این است که مثلا یک نفر یک ماشین را برای فروش گذاشته و در لیست امکانات خودروی درج کند >>> خودروی فوق دارای 4 عدد لاستیک ، 4 عدد در ، 6 عدد شیشه ، درای سوئیچ ، دارای چراغ های جلو ، دارای چراغ برای ترمز، دارای برف پاک کن جهت استفاده در زمستان ، دارای آفتاب گیر ! دارای موتور ، دارای دنده !!! و .......
خودتان عقل خودتان را قاضی کنید . این مدل لیست کردن مسخره نیست؟؟؟؟
جناب حتما شما بیشتر میدانی بنده هم مسخره کردم!
شرمنده بابت نارحت کردن شما !
از نظر من که 6 ساید در این انجمن به فروش رفت امکانتی که بنده گفتم درشون وجود نداشت ! شما هر طور دوست داری دوست گرامی سعی کن سایتی بخری از 10 تومان بیشتر ارزش داشته باشه !
تظکر از نظر گرامیتون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)