سلام دوستان
من دایرکت ادمین همراه با سنت او اس دارم که هارد اول پر شده و هارد دوم رو اضافه و مونت کردم ولی نمیدونم چطور به دایرکت ادمین اضافه کنم که کنار باقی فایل ها نمایش داده بشه.
کسی از دوستان هست که آموزش بده و یا با هزینه انجام بده؟
سلام دوستان
من دایرکت ادمین همراه با سنت او اس دارم که هارد اول پر شده و هارد دوم رو اضافه و مونت کردم ولی نمیدونم چطور به دایرکت ادمین اضافه کنم که کنار باقی فایل ها نمایش داده بشه.
کسی از دوستان هست که آموزش بده و یا با هزینه انجام بده؟
با سلام و خسته نباشید
باید نوع پارتیشن بندی سیستم را دید و نظر داد ، وگرنه همین طوری نمی شه گفت می شه یا نمی شه
چطور میتونم نشون بدم دستورش چی هست بگید من خروجی رو اینجا بزنم
خروجی دو دستور زیر را بگذارید
کد:# cat /etc/fstab # df -h
کد:# Created by anaconda on Sun Jul 21 08:35:21 2013## Accessible filesystems, by reference, are maintained under '/dev/disk'# See man pages fstab(5), findfs(8), mount(8) and/or blkid(8) for more info#/dev/mapper/vg_irtvshow-lv_root / ext4 defaults,usrquota,grpquota 1 1UUID=467c7429-c9c9-447b-9e29-af968fe62148 /boot ext4 defaults 1 2/dev/mapper/vg_irtvshow-lv_home /home ext4 defaults,usrquota,grpquota 1 2/dev/mapper/vg_irtvshow-lv_swap swap swap defaults 0 0tmpfs /dev/shm tmpfs defaults 0 0devpts /dev/pts devpts gid=5,mode=620 0 0sysfs /sys sysfs defaults 0 0proc /proc proc defaults 0 0/dev/sdb1 /home2 ext4 defaults 0 0
و
کد:Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on/dev/mapper/vg_irtvshow-lv_root 50G 3.1G 44G 7% /tmpfs 12G 0 12G 0% /dev/shm/dev/sda1 485M 37M 423M 8% /boot/dev/mapper/vg_irtvshow-lv_home 1.5T 1.5T 0 100% /home/dev/sdb1 2.0T 946G 969G 50% /home2
خیلی خوب ، هارد دوم را پارتیشن بندی کنید ، به گروه هارد LVM اضافه اش کنید ، home را umount کنید و به مقدار فضای دیسک جدیدی که اضافه کردید resize کنید و home را دوباره mount کنید و برای احتیاط سرور را یه ریبوت هم بزنید
لطف می کنید به ترتیب دستورات رو بگید. اطلاعاتم که پاک نمیشه؟
روش کلیش این ـــه add a new disk to LVM | Unixmen اما من مسئولیت قبول نمی کنم اگر اطلاعاتتون را داغون کردید ،البته اگر خواستید می توانیم با هزینه براتون انجام بدیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)