من نمایندگی هاست از نت افراز دارم اما میخواستم بدونم شرکتی هست که نمایندگی بده خودش به صورت سایت رو برامون درست کنه که بشه اتوماتیک هاست فروخت؟ یعنی کاربر بیاد سفارش بده و هاست بهش تحویل داده بشه؟
من نمایندگی هاست از نت افراز دارم اما میخواستم بدونم شرکتی هست که نمایندگی بده خودش به صورت سایت رو برامون درست کنه که بشه اتوماتیک هاست فروخت؟ یعنی کاربر بیاد سفارش بده و هاست بهش تحویل داده بشه؟
<p>
با این شرایطی که شما می گید شما بعنوان بارزیاب مطرح هستید . یعنی مشتری می یارید و پورسانت می گیرد . که نیازی به اکانت whm هم نیست .</p>
<p>
ولی اگه بخواین بصورت مستقل و تحت نام شرکت خودتون کار کنید .( تعیین قیمتها و سرویس و ... ) اون وقت باید نمایندگی سی پنل / whm بگیرید . و تو این نمایندگیتون یک سایت برای خودتون بسازید و از اسکریتهایی مانند whmcs استفاده کنید برای مدیریت محصولات و پشتیبانی و ... .</p>
<p>
در کل در خدمت شما دوست عزیز هستیم .</p>
ویرایش توسط 666regab : July 27th, 2013 در ساعت 18:14
بله عزیز. اگه خواستین به صورت رایگان براتون این سیستم نصب میشهتاپیک آفر:
سلام
بله - در صورتی که سرویس نمایندگی رو از ما تهیه کرده باشید بصورت رایگان انجام میدیم
آفر :
.::: بسمه تعالی :::.
با سلام خدمت شما کاربر عزیز
از VipService با ارائه سرویس هایی با کیفیت و آپتایم بالا در خدمت شما کاربر گرانقدر هستم :
سرویس نمایندگی وب لینوکس با کنترل پنل قدرتمند Cpanel + WHMهمراه با وب سرور LiteSpeed
چرا از VipService.ir سرویس تهیه کنم ؟سرویسهای نمایندگی وب لینوکس خارج از کشور همگی بر روی شبکه اختصاصی در کشورهای آمریکا و آلمان نگهداری و میزبانی می شوند.
دانش روز جهان ، اشراف کامل بر روی شبکه ، استفاده از سخت افزارهای بسیار حرفه ای ، مدیریت منابع ، سقف استفاده برای هر کاربر ، استقاده از کنترل پنل قدرتمند و پیشرفته Cpanel و ... باعث شده است هر روزه به تعداد مشتریان وی.آی.پی سرویس افزوده شود.
- استفاده از بهترین و حرفه ای ترین توزیع های لینوکس مناسب سرویس نمایندگی وب لینوکس
- از تمامی سرویس ها هر 72 ساعت یکبار و ماهانه به صورت خودکار نسخه پشتیبان بر روی سرور دیگری گرفته می شود
- تمامی سرویسها داری پشتیبانی 24 ساعته آنلاین در سایت پشتیبانی شرکت می باشند
- امکان نصب تمامی پرتال ها و نرم افزارهای تحت وب استاندارد بر روی این سرویسها وجود دارد
- مشخصات نرم افزاری : Apache 2.2.x - PHP 5.4.x - MySql 5.x به همراه بسته های مورد نیاز PHP همانند gd , Zend و ....
- تحویل آنی خدمات و سرویس ها در صورت خرید سرویس ها از درگاه پرداخت آنلاین
با ما در تماس باشید :
لیست قیمت سرویس های نمایندگی هاست لینوکس پیشرفته VipService.IR
بمنظور نمایش مشخصات در سایت و سفـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــارش کلیکـــــــــــــــــــــ ــــــــــ کنید
- شماره تماس : 09307203004
- آدرس ایمیل : Info@VipService.ir
- ارســــــــــــــال تیکتــــــــــــــــ پشتیبـــــــــــــــــانی
- آدرس وبسایت : http://vipservice.ir
کد PHP:
http://vipservice.ir
HUM ...
سلام
اگر منظور شما نصب whmcs و تحویل انی سرویس هست به صورت رایگان انجام میدیم براتون
کد:http://user.ertebat7.ir/cart.php?gid=3
بعد از سفارش به بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید تا براتون انجام بشه
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
دوستان گرامی فکر کنم برداشتتون از صحبتهای بنده اشتباه بود بنده منظورم نصب whm نبود منظورم این بود که سایتی که راه اندازی کردیم بتونه به صورت اتوماتیک پلن های تعریف شده رو بفروشه مثل اکثر سایتهای هاستینگ
ضمن اینکه من نمایندگی از شرکتی میخوام که پشتیبانی عالی داشته باشه تایید شده باشه
و ضمناً ما روی نت افراز این تقریبا یکسالی که سرویس داشتیم یک مشکل داشتیم اون هم این بوده که نمیتونستیم به سایتهایی که روزانه بازدید متوسط رو به بالا یعنی مثلا 2000 آی پی روزانه داشتن سرویس بدیم که به این صورت متضرر میشدیم فقط چند سایت معمولی و شخصی رو میتونیم سرویس بدیم میخوایم نمایندگی به شرکتی که منتقل میشه اون شرکت این مشکل رو نداشته باشه
انتقال سایتها هم رایگان انجام بشه ضمناً پنل نت افراز دایرکت ادمین هست باید تبدیل کنید به سی پنل
سوپر آلفا ..........................................شروع از 105000 تومان فروش ویژه
آلفا ................................................. 95000
مستر رسیلر...................................... نامحدود 45000
رسیلر ............................................شرو ع از 18000 تومان
هم در ایران و هم در خارج از کشور با بهترین کیفیت - تضمین امنیت سرعت و گارانتی آپتایم 99.99 درصد تا الان 100 % بوده ( لینک آپتایم ارسال شد )
ما پلن های زیر رو خدمتتون ارائه میدیم با بهترین کیفیت و گارانتی برگشت هزینه در صورت قطعی در هر زمان (تضمین آپتایم 99.99 %و سرغت بالا) تا الان هم صددرصد بوده
لینک آپتایم : در سایت
ز
مشخصات سرور : ( لینوکس)
RAM 128 G DDR3
CPU 8 core i7 8mcache
HDD 2*2 TB
فضای پشتیبان گیری 1 TB بصورت روزانه و نگهداری بکاپ ها بین 3 تا 6 ماه
تضمین امنیت ، آپتایم و سرعت
انتقال رایگان paya pars .ir
ونصب رایگان سیتم فروش هاستینگ با امکان سفارش مستقیم
(قیمت ها کاملا ثابت خواهد بود)
بیش از 8 سال سابقه در زمینه هاستینگ و تولید و ا ستقرار سیستم ها (جهت دریافت رزومه شرکت ایمیل بزنید )
وب سایت شرکت Plusreseller.com
بله انجام میشه،
از لیزوب در خدمتیم
آذرین وب | ارائه دهنده هایبرید هاست و دامنه
https://client.azarinweb.com/cart.php
سلام وقت بخیر
چقدر فضا احتیاج دارین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)