ما به دیتا سنتر هم گفتیم تا اونجایی که گفتند اگر بین کاربران فارسی ( ایرانی ) باشه مشکلی نداره !
یعنی باید فقط محدود کنیم به کشور ایران؟ خوب سایت جهانی هست هر کسی میتونه بیاد..اولین باره میشنوم میگن به ایران مشکلی نداره..گیگا وقتی گرو هشت نهش میشه پدر صاحب طرف رو در میاره.. خسارت هم میگیره.

پهنای باند رو دیتا سنتر می گه نامحدود ! اگر مشکلی با این قضیه دارید جوابگوش من نیستم گیگا هست !
مگر به اسم نامحدود نمیفروشید؟ وقتی شما دارید میفروشید طرف حساب ما شمایید.نه گیگا! در ضمن 250 گیگ رو خوب مشخصه پر بشه ماهانه بالای 10 ترابایت دانلود داره. من یک هاست 50 گیگ رو ماهانه 2 ترابایت دانلودی دارم. اینو بگیرم که دیگر هیچ..بهتر نبود اول اطلاعات رو دقیق میگرفتید بعد اقدام به فروش میکردید؟

کپی رایت رو باید رعایت کرد ! هم نباید رعایت کرد ! ( رعایت کردندش اگر سایتتون کاربرای بیرون ایران یا بهتر بگم خارجی داره ! )
دوست عزیز حرفتون بیشتر شوخی هست تا جدی..خوب نمیشه که کاربر رو فقط ایرانی کنیم.. سایت جهانی هست از همه جا میان.. گیگا واقعا سخت گیره.حتی موردهایی بوده با یک حرف خسارت میخوان..اگر مشکلی پیش بیاد آیا شما خسارت رو میدید یا بازم میگید به شما ربطی نداره و جوابگو خودمونیم؟