سلام دوستان کسی از این طرح ها استفاده کرده ؟
مخصوصا طرح که محدودیت ساعت نداره
طرح 1024Kbps معمولی من دارم خیلی داغونه راضی نیستم اصلا نمیدونم برم طرف مخابرت یانه؟
سلام دوستان کسی از این طرح ها استفاده کرده ؟
مخصوصا طرح که محدودیت ساعت نداره
طرح 1024Kbps معمولی من دارم خیلی داغونه راضی نیستم اصلا نمیدونم برم طرف مخابرت یانه؟
مخابرات شهر شما رو که نمیدونم ولی مخابرات شهر ما که وضع خوبی نداره.
سرعت من 512 نا محدوده با 50 دانلود می کنم. ولی قطعی و افت سرعتش خیلیییی زیاده!
یکدوره نامحدود مبین نت رو شارژ کردم، دائماً به میزانی نصف سرعت واقعی به شما اختصاصی مییابد.
یعنی اگر سرویس 1مگابیت نامحدود گرفتید، سرعت 512 کیلوبیت یا 64کیلوبایت برای شما قابل استفاده است.
موقعی که تست کردم(بهمن سال گذشته)
مبین نت به مشترکین خانگی بالای 128 نمیده، من قبلا 128 محدودیت دار 2ساله داشتم ازش با 120kb/s دان میکرد ولی این اواخر اومدم تغییر طرح دادم به 128 نامحدود 40ت از ما گرفت و سرعت شد حداکثر 3kb/s اصلا پیج هم باز نمیکرد، تماس گرفتم پشتیبانی بعد کلی الافی گفتن که تو سایت زدیم ضریب اشتراک 1 به 10 هست یعنی سرعت این طرح بین 3 تا 6 kb/s هست! از اونجا گفتن میتونی تو سایت بخش صدای مشترین شکایت کنی و رفتم به جایی نرسید حتی گفتن امکان بازگشت وجه ویا تغییر طرح هم نیست! خلاصه مجبور شدم بعد از 2روز استفاده از طرح از خیر پولش بگذرم و تغییر بدم به همون 128 حجمی که سرعت دان الان شده حداکثر 16kb/s !
پیشنهاد میکنم از سرویس های adsl شرکت های خصوصی استفاده کنید بجز مخابرات و ترجیحا آسیاتک
ویرایش توسط _mahdi_ : July 26th, 2013 در ساعت 16:46
مبن نت دیگه شورش رو درآورده با اون قیمتاش و کیفیتش!
پارس انلاین 128
سرعت دانلود 120
ماهی 27 ت
دیگه چی می خوایید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)