سلام دوست عزیز
پیام خصوصی دادم، چک کنین
سلام دوست عزیز
پیام خصوصی دادم، چک کنین
سلام دوست عزیز
پیام خصوصی دادم، چک کنین
من ازتون سرور خریدم یه نصف روز هم استفاده نکردم که از کار افتاد.
سایتتون هم که بالا نمی آد، حداقل اینجا جواب بدین.
ما تا از شما خرید کردیم سایت و تشکیلات شما از کار افتاد! دست آخر هم هیچی به هیچی!!! این رسم کار نیست. یا سرور ندید یا اگر میفروشید پای بند به حق مشتری باشید.
خدا از حق خودش میگذره اما از حق الناس نمیگذره.
دوستان عجله نکنند شاید واسه رحمان مشکلی پیش اومده!
اینطور که من میدونم اینطور ادمی نیست که شما میگین!
ویرایش...
ویرایش توسط hasanjj : August 25th, 2013 در ساعت 03:26
ممنون از جناب 0060 چون میخواستم از وارزهاست سرور تهیه کنم
سلام
اگر بحث و انتقادی دارید ار راه درست اقدام کنید , مثل دیگران
به این نکته هم توجه کنید که این انجمن هیچ محکم قضایی و ... نیست
هر سرویس دهنده تنها در وب سایت خودش به مشکلات کاربران و ... رسیدگی می کنه و همه موارد در همان مکان بررسی و رفع میشه
همانطور که قوانین انجمن میگه :
این انجمن تنها محل خرید و فرش عمومی است نه چیز دیگه
اگر کسی مشکلی داره باید به شکل دیگه ای رفع کنه
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
5 ماه پیش 260 هزار تومان به خاطر مشکل درگاه به حساب این سایت رفت و برنگردوندن من به جاشون پاسخ میدم منتظر نباشین
خواهش میکنم وظیفه خودم دونستم اطلاع رسانی کنم
100% اینجا نه محکمه هست و نه حق قاضی ولی همونطور که با تعداد زیادی از فروشنده ها امثال شما برخورد شده و از انجمن اخراج شدن شما هم باید اخراج میشدید که بیشتر از این ملت رو سرکیسه نکنید ولی متاسفانه با اینکه با مدرک تاپیک زده شده و به مدیران انجمن اطلاع داده شده باید شما اخراج میشدید ولی نشدید !! و با چه رویی تاپیک فروش میزنید خدا داند و بس
نیاز بود تک تک اشخاصی که روال کاریشون مثل شما بوده و اخراج شدن رو اینجا اسم میبرم ببینم فرق شما و اون فروشنده ها چی بوده
توضیحی دارید توی بخش انتقادات تاپیک مربوطه پاسخ بدید از قوانین انجمن برای من نگید کاملا از قوانین آگاهم
سلام100% اینجا نه محکمه هست و نه حق قاضی ولی همونطور که با تعداد زیادی از فروشنده ها امثال شما برخورد شده و از انجمن اخراج شدن شما هم باید اخراج میشدید که بیشتر از این ملت رو سرکیسه نکنید ولی متاسفانه با اینکه با مدرک تاپیک زده شده و به مدیران انجمن اطلاع داده شده باید شما اخراج میشدید ولی نشدید !! و با چه رویی تاپیک فروش میزنید خدا داند و بس
نیاز بود تک تک اشخاصی که روال کاریشون مثل شما بوده و اخراج شدن رو اینجا اسم میبرم ببینم فرق شما و اون فروشنده ها چی بوده
توضیحی دارید توی بخش انتقادات تاپیک مربوطه پاسخ بدید از قوانین انجمن برای من نگید کاملا از قوانین آگاهم
پست قبلیتو ندیدم و داشتن پست خودمون می نوشتم که بعد از ارسال دیدم
می دونی فرق من با بقیه چیه ؟؟
یا فرق وارزهاست با بقیه چیه ؟؟
فرقش اینه که ما اونقدر مرد هستیم که اگر مشکل داشتیم , بگیم مشکل داریم
اونقدر مرد هستیم که اگر اشتباه کردیم , قبول کنیم , اشتباهمونون و از همه عذر خواهی کنیم
فرقمون اینه که تو این انجمن من دنبال فروش نیستم , دنبال کمک کردن به مردمم وگرنه پست هایی که در مورد فروش از ما هست یک صدم پست هایی نیست که به کاربرا کمک می کنیم
فرقمون اینه که وقتی بقیه ملت که الان خدای سرویس دهی و ... شدن داشتن توشله بازی می کردن یا با دمپایی پاستورای کاغذیشونو هدف می گرفتن , ما همون موقع داشتیم به خیلی ها سرویس میدادیم
فرقمون اینه که من از سال 2008 دقیقاً 2008-11-04 دارم با اسم وارزهاست خدمات میدم ولی بقیه از 2013-04-01
فرقمون اینکه که اگر تو سال گذشته همه چیزمون و از دست دادیم و با خاک یکسان شدیم و بیش از 850 تا کاربر پرید و بیش از 50 - 60 میلیون الان بدهی بالاآوردم و وام گرفتم , ولی هنوز داریم به هر بدبختی که هست سرویس میدیم به مردم ؛ که به خاطر یک سال بد , چند سال خوب رو خراب نکنیم
فرقمون اینه که اینقدر دست اینو و اونو گرفتیم و کمک کردیم که اگر یه وقت خدایی نکرده خواستیم بخوریم زمین و کم بیاریم یا یکی خواست خرابمون کنیم , بقیه هواسشون به ما باشه
فرقمون اینه که مثل بعضی ها نون حروم نخوردیم و سر سفره پدر مادرمون بزرگ شدیم
فرقمون اینه که اگر خودمون و خطم روزگار می گیریم و تو همه چیز ادعا داریم ولی بدونیم کجا چی بگیم و کجا چی نگیم
فرقممون اینه که اگه 40 تا فروشنده درست و حسابی تو انجمن باشه , حداقل 10 تاشون روز اول جای من همه چیزو یاد گرفتن
روز اول زنگ زدن براشون اولین سرورشونو خریدم و بهشون آنلاین آموزش دادم که چطور سرویس ایجاد کنن و ...
و ...
کلاً یک چیزی بهت بگم که ما فرقمون با بقیه , از زمینه تا آسمون
می دونی چرا ؟؟
چون نه اونا رحمان هوشیارن و نه من امثال محسن حشمتی
اینو یادت باشه
هیچ وقت بی خودی ادعا نمی کنم , اونقدری حتماً کارمون درست هست که ادعا داریم
تو همین تاپیکت پیر گیر باش تا پست من تایید بشه :
http://www.webhostingtalk.ir/f129/83906/
موفق باشی
پ.ن :
بنده از صحبت ها دلگیر نیستم , چون دنبال حقتی , پس امیدوارم شما هم از صحبت های ما دلگیر نشی , چون عادت ندارم کسی بهمون الکی تهمت بزنه و بخواد با آبرومون بازی کنه
یا حق
ویرایش توسط Warez-Host.IR : August 24th, 2013 در ساعت 00:12
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)