نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 46 از 73 نخستنخست ... 3642434445464748495056 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

پیش فرض پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط Tehranshahr نمایش پست ها
    برای تغییر پیمنت متد هر دفعه یک پیامک حاوی کد تایید ارسال میکنه که باید اون کد تو سایت وارد بشه.
    پ.ن: از سایت odesk دوری کنید یعنی مزخرف تر از این سایت هنوز ندیدم من! من ثبت نام کردم و بلافاصله تمام مدارکم رو هم فرستادم اکانت همه جوره وریفای شد چند روز بعد ساسپندم کردن بعلت اینکه از ایرانم! در صورت اینکه من به هیچ وجه با آی پی ایران لاگین نکردم، حدس میزنم از تنظیمات ساعت کامپیوتر فهمیدن چیزی که اصلا قابل استناد نیست و حتی پی پال هم چنین کاری نمیکنه! حالا هم طفره میرن اکانت رو باز کنن و هی درخواست مدارک بیشتر میکنن! منم قیدشو زدم.
    در تأیید حرف های ایشون، حساب oDesk بنده هم بسته شد. بهترینشون همین فری لنسره...

2. تعداد تشکر ها ازmst_ab به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

اگه کشور رو عوض کنم در جا لیمیت میشم؟ حالا مدارک چی میخواد فری لنسر دقیقاً برای وریفای؟ مدرک شناسایی یا مدرک آدرس چی درخواست میکنه؟ آیا این که تو مدرک نشون داده بشه ایرانی هستی هم باهاش مشکل دارن؟ مثلاً تو پاسپورت ملیت مشخصه یا تو گواهینامه بین المللی که در ایران صادر شده باشه آدرس ایران مشخصه. میخوام بدونم که به اینجور موارد هم گیر میدن یا نه؟

5. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

برای تغییر پیمنت متد هر دفعه یک پیامک حاوی کد تایید ارسال میکنه که باید اون کد تو سایت وارد بشه.
    پ.ن: از سایت odesk دوری کنید یعنی مزخرف تر از این سایت هنوز ندیدم من! من ثبت نام کردم و بلافاصله تمام مدارکم رو هم فرستادم اکانت همه جوره وریفای شد چند روز بعد ساسپندم کردن بعلت اینکه از ایرانم! در صورت اینکه من به هیچ وجه با آی پی ایران لاگین نکردم، حدس میزنم از تنظیمات ساعت کامپیوتر فهمیدن چیزی که اصلا قابل استناد نیست و حتی پی پال هم چنین کاری نمیکنه! حالا هم طفره میرن اکانت رو باز کنن و هی درخواست مدارک بیشتر میکنن! منم قیدشو زدم.
    غیر از تنظیمات ساعت راهی دارن که بفهمن داری با وی پی اس از ایران لاگین میکنی؟ استفاده از وی پی اس ردی از آی پی اصلی میتونه باقی بگذاره یا هر چیز دیگه که شک بر انگیز باشه؟

7. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

عضو جدید Tehranshahr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    72
    تشکر شده در
    52 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط karaoke نمایش پست ها
    اگه کشور رو عوض کنم در جا لیمیت میشم؟ حالا مدارک چی میخواد فری لنسر دقیقاً برای وریفای؟ مدرک شناسایی یا مدرک آدرس چی درخواست میکنه؟ آیا این که تو مدرک نشون داده بشه ایرانی هستی هم باهاش مشکل دارن؟ مثلاً تو پاسپورت ملیت مشخصه یا تو گواهینامه بین المللی که در ایران صادر شده باشه آدرس ایران مشخصه. میخوام بدونم که به اینجور موارد هم گیر میدن یا نه؟
    بعضی وقتها همون موقع مدرک رو میخواد اما لیمیت نمیشه ولی بعضی وقتها لیمیت میشه بعد مدرک میخوان.
    پاسپورت - تابعیت ایرانی تحریم نیست ، تمام این تحریم ها فقط برای داخل خاک ایرانه.
    تایید آدرس
    غیر از تنظیمات ساعت راهی دارن که بفهمن داری با وی پی اس از ایران لاگین میکنی؟ استفاده از وی پی اس ردی از آی پی اصلی میتونه باقی بگذاره یا هر چیز دیگه که شک بر انگیز باشه؟
    خیر ، البته باید حواستون به rDNS رکورد آی پی وی پی اس باشه که چی ست شده.

9. تعداد تشکر ها ازTehranshahr به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

خیر ، البته باید حواستون به rDNS رکورد آی پی وی پی اس باشه که چی ست شده.
    ممنون.
    این رو چطوری میشه چک کرد؟

راستی شما توصیه میکنی که من کشور رو عوض کنم یا نه فعلاً دست نگه دارم؟

11. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط mst_ab نمایش پست ها
    اگر صحبت هات در جواب من بود (و یادت رفت که نقل قول کنی) این جواب:
    15 دلار هر تی شرت میفته. البته هر تی شرت 10 دلاره ولی برای پست 5 دلار میگیره. با 2000 دلارتون می تونی 130-140 تا بگیری. اگر بتونی بفروشیشون(که بعید میدونم!) چه عیبی داره؟؟!!!؟؟ از این همه علافی که بهتره! ولی اگر احتمال میدی که بتونی به هر نحوی این 2000 تا رو زنده کنی، باید سعی کنی همون کار رو بکنی.
    به نظر بنده اونایی که میخوان مجدداً فری لنسر کار کنن، باید کم کم به فکر اکانت جدید باشن.
    شما ببین، 6.5 میلیون تومن الان داشته باشی بذاری بانک (در بدترین حالت)، ماهی حدود 120 تومن بهت میدن، الان حدوداً دو ماه از تاریخ مسدود شدن اکانت ها میگذره، به هر حال داری متضرر میشی، اگر همین طوری بخواد ادامه پیدا کنه ضرر بزرگی می کنی...
    هر طور شده پولت رو بکش بیرون، اگر هم مطمئنی که نمیشه، به نظر من همه پولت رو تی شرت بخر، یکی یکی آتیششون بزن که دلت خنک شه!!
    من اگه بشه از طریق خواهر پیگیری میکنم که مشکل حل بشه . صد چهل تا تیشرت با این هزینه ارسال فکر نکنم ایده خوبی باشه
    اگه اشتباه نکنم پی پال هم اگه از ایران واردش بشی ، یا از ایران ثبت نام کردی بعد پول اومد لیمیت شدی ،می تونی از طریق کشور دیگه از لیمیت در بیاری

13. تعداد تشکر ها ازserverfire به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

آقا کسی نیست اینجا جواب ابهامات ما رو بدونه؟

15. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

عضو جدید bestdeveloper آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    8 پست

آقا کسی نیست اینجا جواب ابهامات ما رو بدونه؟
    شما کشورت عوض کن و با آی پی و تایم زون ایران وارد سایت نشو
    اصل قضیه که روشن هست: شما نباید ساکن ایران باشی ولی ایرانی بودنت مشکلی نداره
    خود من فقط معطل یک قبض از چین هستم که اگه جور بشه حسابم باز میشه با اینکه پاسپورت ایرانی دادم.
    خود فری لنسر مشکلی با ما نداره ولی طبق قانون باید (به مامورین امنیتی) ثابت کنه که یوزرهاش ساکن ایران نیستن همین
    لطفا پیغامهی سطح پایین به پشتیبانی ندید تنها نتیجه اش نمایش چهره بدی از ایرانی ها هست چون اونها اصلا کاره ای نیستن
    سرعت جواب دادنشون (مسئول رسیدگی به اکانت ها) خوبه و تو 48 ساعت جواب میدن مگه اینکه بی ربط حرف زده شده باشه.
    پس فقط دنبال مدرکی برای اثبات ساکن خارج بودنتون باشید. اگه هم کسی درمورد آدرس تو چین میتونه به من کمک کنه پیغام بده از خجالتش در میام.

17. تعداد تشکر ها ازbestdeveloper به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    356
    تشکر تشکر شده 
    247
    تشکر شده در
    180 پست

دوستان من 100 دلار داشتم اینجوری پسش گرفتم:
    یه پروژه سئو درخواست دادم با یکی از bid ها که میشد بهش اعتماد کرد حرف زدم و هزینه رو همون لحطه کامل به حسابش فرستادم بعد اون طریق پی پال خودش به پی پال یک از دوستان ریخت و من از دوستم گرفتمش . البته ناگفته نماند یه 5 دلاری ازم گرفت به هر حال بهتر از هیچی بود که 3 ماه بود اونجا معلق بود

19. تعداد تشکر ها ازParti_Baz به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Parti_Baz نمایش پست ها
    دوستان من 100 دلار داشتم اینجوری پسش گرفتم:
    یه پروژه سئو درخواست دادم با یکی از bid ها که میشد بهش اعتماد کرد حرف زدم و هزینه رو همون لحطه کامل به حسابش فرستادم بعد اون طریق پی پال خودش به پی پال یک از دوستان ریخت و من از دوستم گرفتمش . البته ناگفته نماند یه 5 دلاری ازم گرفت به هر حال بهتر از هیچی بود که 3 ماه بود اونجا معلق بود
    میدونی انوقت چی میشه؟ پولی که از اکانت شما به اکانت اون کاربر ریخته شده براش غیر قابل برداشت میشه. یعنی اون 100 دلار دقیقاً الان بلاک شده چون شما لیمیت هستی و تا شما رفع لیمیت نشی اون نمیتونه اون 100 دلار رو برداشت کنه.

21. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

صفحه 46 از 73 نخستنخست ... 3642434445464748495056 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)