با سلام
دوستان ما میخاهیم یک سرور اختصاصی با رم بالا حد اقل 12 از دیتاسنتر هرتز تهیه کنیم
میخاهیم برای کار هاستینگ و سرور مجازی استفاده کنیم.خواستم قبل از خرید اطلاعاتی در باره کیفیتش از شما استادان بپرسم
چطوریه؟
ایا از ovh بهتره؟
با سلام
دوستان ما میخاهیم یک سرور اختصاصی با رم بالا حد اقل 12 از دیتاسنتر هرتز تهیه کنیم
میخاهیم برای کار هاستینگ و سرور مجازی استفاده کنیم.خواستم قبل از خرید اطلاعاتی در باره کیفیتش از شما استادان بپرسم
چطوریه؟
ایا از ovh بهتره؟
در همین فروم جستجو کنید تعداد نارضایتی اعلام شده نسبت به ohv خیلی بالاتر از هتزنر هست
به آفرهای دیتاسنتر myLoc هم نگاه کنید، کیفیتش از دو دیتاسنتری که گفتید خیلی بهتر است..
اما اگر بخوام پاسخ به سوال شما بدم، هتزنر خیلی بهتر از OVH هست، ولی...
به نظر شخصی بنده OVH از هر لحاظ نسبت به Hetzner برتری داره...اصلا قابل مقایسه نیستند!
هر كس هر لوكيشني كه خودش كار مي كنه رو برتر ميدونه
هتزنر رو پيشنهاد مي كنيم![]()
چقدر کلاهبرداری آسون شده ..
از نظر من هتزنر در مقابل ovh حرفی برای گفتن نداره! (منظورم سرورهای حرفه ای ovh هست نه سرورهای ارزان قیمت کیمسوفی)
با سلام
اگر شما و کاربرانتون اسپم ارسال نکنید ovh بهترین جاییه که ما تجربه کردیم - کارایی نسبت به هزینه خیلی بالاست - حتی سرور های 10 یورویی هم پورت 100 اختصاصی دارند
لطفا در تاپیک فروش ما در امضا تست سرعت رو بررسی کنید- پنیگ هم که چون در اروپاست پایین تره
با هر 2 دیتاسنتر سابقه طولانی کار داریم
برای میزبانی وب 100 دصد هتزنر پیشنهاد میشه چون ممکن هست در سرور اشتراکی ابیوز هایی به هر دلیل دریافت بشه اگر در ovh باشید مطمئنا به مشکل می خورید اما در هتزنر به خوبی برخورد می کنند
با توجه به اینکه سرور های هتزنر ارتقا یافته و هارد اونا تغییر کرده از نظر کیفیت برابر هستند اما شبکه هتزنر 99.9 هست و ovh روی 100 درصد
برای ارائه مجازی ساز هر 2 دیتاسنتر عالی هستند
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
سلام
برام عجیبه این موضوع ابیوز OVH یه جور شایعه شده که دهان به دهان هم داره میچرخه و شاخ و برگ میگیره!!!!!
من 7 ماهه که دارم با این دیتاسنتر کار میکنم ، نزدیک به 30 سرور هم تو پنلم هست و فقط یک بار 1 ابیوز دریافت کردیم که اون هم مربوط به یک آپلود سنتر جنرال بود ... Content Engine دیتاسنتر یک Worm زیپ شده پیدا کرده بود و ابیوز ارسال کرده بود که خیلی ساده فایل رو پاک کردیم و گزارش دادیم و تموم شد رفت پی کارش...
اگر به نظر دوستان اتک زدن و اسپم ارسال کردن و اسکن و ... نباید ابیوز دریافت کنه که هیچ ، در غیر این صورت OVH شبکه بسیار سالم تر و تمیز تری نسبت به هتزنر داره . تنها موردی که باید رعایت بشه در OVH تنظیم صحیح Mac address و ... هست که بیشتر برای مجازی سازی اهمیت داره
او وی اچ با دیتاسنتر جدیدی که در کانادا ایجاد کرده در حال حاضر بزرگ ترین دیتاسنتر دنیاست....بزرگ ترین دیتاسنتر دنیا کجا و هتزنر کجا!
بنده هم صحبت های جناب کامپایلر رو تایید می کنم
بار ها اشاره کرده ام این دیتا سنتر بهشت وب مستران قانونی و لگال هستش - اما وقتی شما می خواهید تخلف بکنید یا از سرور سوء استفاده کنید دیگر چرا عنگ رو به دیتا سنتر می زنید؟
OVH جای بی در و پیکری نیست که هر کس هرکاری دلش خواست بکنه - تمام فعالیت های کاربران برا اساس مک آدرس مانیتور میشه که حتی اگر یوزر آی پی سرور رو هم عوض بکنه مک آدرس ها سرجاشون هستند!
برای ارسال اسپم ظاهران هلندی ها ککشون نمی گزد و برای بقیه تخلفات هم روس ها!!!
اینم کلیپ معرفی OVH بزرگ!!! http://net-co.ir/r/files/www.Netiran....Net-co.ir.mp4
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)