با سلام
من میخواستم اینترنت شاتل بگیرم میخوام نظرتون رو در مورد خود شاتل و سرویس هاش بدونم
شاید همچین تاپیکی باشه اما تا صفحه 3 نتونستم پیداش کنم ، شایدم ندیدمش
لطفا نظرات خودتون رو بگین
باتشکر
با سلام
من میخواستم اینترنت شاتل بگیرم میخوام نظرتون رو در مورد خود شاتل و سرویس هاش بدونم
شاید همچین تاپیکی باشه اما تا صفحه 3 نتونستم پیداش کنم ، شایدم ندیدمش
لطفا نظرات خودتون رو بگین
باتشکر
به درد نخور و الکی گرون -_-
دو ساعت پشت تلفن می مونی آهنگ پخش میشه بعد یه خانم بر میداره مشکلو می گی میگه اوف صبر کنید وصل کنم خانم x دو ساعت دوباره اهنگ پخش میشه یکی دیگه بر میداره مشکل و می گی تموم شده میگن شمارو وصل کرد فروش صبر کنید وصل کنیم پشتیبانی این روند ادامه پیدا می کنه که وقتی بر می گیردین می بنید اگه اینترنت قطع بود وصل شده.
پشتیبانی در این حده![]()
اصلا اینطور نیست، پشتیبانی 24 ساعته واقعی دارند از سال 87 مشتریشون هستیم، خیلی بهتر از اکثر شرکتهای پرمدعای دیگر هستند
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
واقعا کارشون خوبه از نظر سرعت پشتیبانی هم عالی(شاید واسه شهر ما خوب هست!)
اگر تهران هستید پارس آنلاین یا چند شرکت خوب دیگر هست که میتونید سرویس بگیرید
بستگی به شهرتون داره ولی به طور کلی جزو بهترین اینترنت های کشوره
سرعت روی سرویس های محدود عالی هست
پشتیبانی از سایر شرکت ها خیلی بهتره ! ( البته بستگی به شهر داره و پشتیبانی تهران که سراسری هم هست اذیت می کنه )
در کل 3 سال هست داخل اصفهان از شاتل سرویس دارم از سایر isp ها بهتر بوده فقط کمی گرون تر هست
سئوتک معتبرترین مرکز سئو در ایران
021-284294 تبلیغات در گوگل
بازاریابی دیجتال - تبلیغات گوگل - بهینه سازی سایت
سلام
چندان تعریفی نداره.
خصوصا اگر کار آدم به صورت یک مشکل فنی جدی باشه که فقط باید آهنگ انتظار گوش داد و چند روزی معطل شد .
خیلی خیلی هم پولکی هستند.
اصلا از شاتل خرید نکن سرویس رایگان شبشونو محدود میکنن زیاد استفاده کنی روزا هم محدودت میکنن
کلا شرکت الکی هست خرید نکن
سرویس های قند شکنم محدود کردن
دانلود از سرور های خارجهم محدود شده
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)