نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: اتحادیه اروپا - ترکیه ؟

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض اتحادیه اروپا - ترکیه ؟

سلام

دوستان ترکیه جزو اتحادیه اروپا برای دادن مالیات یا همان vat حساب میشه :-/

سایتی که تمام کشور های جزو اتحادیه که باید مالیات بدهند را اگر میشناسید بدید.

ممنون

یا حق
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. # ADS

عضو انجمن cartman10mpi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    291
    تشکر تشکر شده 
    452
    تشکر شده در
    307 پست

پیش فرض پاسخ : اتحادیه اروپا - ترکیه ؟

VAT به معنای مالیات بر ارزش افزوده است و مخصوص اتحادیه اروپا نیست . کشور های عضو اتحادیه در هنگام داد و ستد در داخل اتحادیه مجبور به پرداخت این مالیات هستند .
    در کل سوال شما را دقیق نفهمیدم ولی سعی میکنم به صورت کلی بگم . هر شهروند یک کشور برای داد و ستد در همان کشور مجبور به پرداخت VAT در آن کشور است . برای مثال در ترکیه ، هر شهروند ترک (و یا به طور کلی تمام کسانی که در آمد آنها در ترکیه است ) در هنگام خرید مجبور به پرداخت VAT کشور ترکیه هستند .همین قانون در ایران برای ایرانیان صدق می کند . ولی یک مسافر ایرانی که در آمد او در ترکیه نبوده به هنگام خرید نیازی به پرداخت VAT در ترکیه را ندارد . حالا شما اتحادیه اروپا را یک کشور فرض کنید . به عنوان مثال بعدی ، شخص بنده که در ترکیه زندگی میکنم به هنگام خرید از اتحادیه اروپا مجبور به پرداخت مالیات بر افزوده نخواهم بود ولی شخصی که در کشور یونان زندگی میکند مجبور به پرداخت مالیات بر افزوده یا VAT به هنگام خرید از کشور آلمان یا فرانسه است . با توجه به اینکه ترکیه جزو اتحادیه اروپا نیست ، اگر خود را از کشور ترکیه معرفی کنید ، اجباری به پرداخت VAT هنگام خرید از اتحادیه اروپا نبست . امیدوارم توانسته باشم اطلاعات لازم را ارائه کنم
    Value added tax - Wikipedia, the free encyclopedia
    Member state of the European Union - Wikipedia, the free encyclopedia

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط cartman10mpi نمایش پست ها
    VAT به معنای مالیات بر ارزش افزوده است و مخصوص اتحادیه اروپا نیست . کشور های عضو اتحادیه در هنگام داد و ستد در داخل اتحادیه مجبور به پرداخت این مالیات هستند .
    در کل سوال شما را دقیق نفهمیدم ولی سعی میکنم به صورت کلی بگم . هر شهروند یک کشور برای داد و ستد در همان کشور مجبور به پرداخت VAT در آن کشور است . برای مثال در ترکیه ، هر شهروند ترک (و یا به طور کلی تمام کسانی که در آمد آنها در ترکیه است ) در هنگام خرید مجبور به پرداخت VAT کشور ترکیه هستند .همین قانون در ایران برای ایرانیان صدق می کند . ولی یک مسافر ایرانی که در آمد او در ترکیه نبوده به هنگام خرید نیازی به پرداخت VAT در ترکیه را ندارد . حالا شما اتحادیه اروپا را یک کشور فرض کنید . به عنوان مثال بعدی ، شخص بنده که در ترکیه زندگی میکنم به هنگام خرید از اتحادیه اروپا مجبور به پرداخت مالیات بر افزوده نخواهم بود ولی شخصی که در کشور یونان زندگی میکند مجبور به پرداخت مالیات بر افزوده یا VAT به هنگام خرید از کشور آلمان یا فرانسه است . با توجه به اینکه ترکیه جزو اتحادیه اروپا نیست ، اگر خود را از کشور ترکیه معرفی کنید ، اجباری به پرداخت VAT هنگام خرید از اتحادیه اروپا نبست . امیدوارم توانسته باشم اطلاعات لازم را ارائه کنم
    Value added tax - Wikipedia, the free encyclopedia
    Member state of the European Union - Wikipedia, the free encyclopedia
    بنده توی جریان این سیاست ها نیستم و به این مورد دقت نکرده بودیم هر جا هم که پرداختمون مالیات داشته انجام دادیم اما خب امروز موردی پیش آمده که باید در جریان باشم

تا جایی که شنیده بودم هر کشوری که جزو اتحادیه اروپا باشه و از داخل همان اتحادیه خریدی انجام بده باید مالیات پرداخت بکنه برای همین پرسیدم ترکیه جزو اعضای اتحادیه هست یا خیر.

یا حق
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    31
    تشکر تشکر شده 
    64
    تشکر شده در
    55 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    بنده توی جریان این سیاست ها نیستم و به این مورد دقت نکرده بودیم هر جا هم که پرداختمون مالیات داشته انجام دادیم اما خب امروز موردی پیش آمده که باید در جریان باشم

تا جایی که شنیده بودم هر کشوری که جزو اتحادیه اروپا باشه و از داخل همان اتحادیه خریدی انجام بده باید مالیات پرداخت بکنه برای همین پرسیدم ترکیه جزو اعضای اتحادیه هست یا خیر.

یا حق
    خیر نیست و مالیات نمی دهند.

عضو انجمن cartman10mpi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    291
    تشکر تشکر شده 
    452
    تشکر شده در
    307 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها

یا حق
    خیر ترکیه عضو اتحادیه نیست . اگر آدرس شما به عنوان مشتری از ترکیه و حتی از ایران است ، نیازی به پرداخت مالیات هنگام خرید از اتحادیه اروپا ندارید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)