سلام
كسي هست كه قفل تلفني براي نرم افزار طراحي كنه كه بعد بشه اون رو تو وبسايت هم پياده كرد
يعني در واقع كاربر بياد و در وبسايت نرم افزار كد فعالسازي رو بصورت آنلاين و اتوماتيك دريافت كنه
لطفا شرايط و توضيحات و هزينه رو بفرماييد
سلام
كسي هست كه قفل تلفني براي نرم افزار طراحي كنه كه بعد بشه اون رو تو وبسايت هم پياده كرد
يعني در واقع كاربر بياد و در وبسايت نرم افزار كد فعالسازي رو بصورت آنلاين و اتوماتيك دريافت كنه
لطفا شرايط و توضيحات و هزينه رو بفرماييد
لطفا بیشتر توضیح بدید
ای دی soheilsystem92
ویرایش توسط soheilsystem92 : July 19th, 2013 در ساعت 00:45
سلام
لطفا بیشتر توضیح بدید
انیاک - نرم افزار آموزشی
قفل نرم افزاريش ميخوام مثل نرم افزاراي اين شركت باشه
يه سريال خودشون رو نرم افزار ميزارن بعد كه نرم افزار رو ميندازي تو سيستم يه كد سخت افزاري بهت ميده بعد ميري به اين لينك Learn In Web - دریافت کد اجرای CD و كد فعالسازي رو دريافت مي كني
نرم افزارهايي كه قفل هاي اينجوري دارن زيادن كسي كه تو كار قفل باشه بايد بدونه
ببخشيد من متوجه نميشم
من ميخوام رو نرم افزار يه قفل تلفني يا اكتيويشن بزارم كه كاربر وقتي نرم افزار رو ميخره روش يك سريال باشه
خيلي سادست
و وقتي نرم افزار رو در كامپيوتر اجرا ميكنه يك شماره و كد سيستمي كه حالا ميتونه سريال هارد يا cpu باشه رو تو نرم افزار براي كاربر نمايش بده و كاربر مياد در سايت من و كد سخت افزاري و سريالي كه من رو بسته نرم افزارش گذاشتم رو وارد ميكنه و كد فعالسازي رو دريافت ميكنه
منظورتون عین جی میل هست ؟
والا جي ميل تا حالا كار نكردم
ببينيد من ديگه خيلي واضح دارم ميگم
حتي كاربراي آماتور هم حداقل يكبار از همچين نرم افزارايي كه همچين قفلايي روش باشه استفاده كردن
كاربر براي اينكه بتونه از نرم افزار استفاده كنه بايد از من كد فعالسازي دريافت كنه و اين قفل باعث ميشه نرم افزار فقط رو يه سيستم اجرا بشه
اون سايتي كه گذاشتم انیاک - نرم افزار آموزشی رو ببيند
نرم افزاراش 60 - 70 مگابايته و دو سه فصل اولش رايگانه و بعد دانلود ميتونيد استفاده كنيد و براي استفاده از فصل هاي بعدي بايد كد بخريد و كد فعالسازي دريافت كنيد
اها بله من متوجه شدم
زبان برنامه نویسی نرم افزار و سایت چی هستش؟؟؟
Tel : 09358194876 ------ YahooID : soheilsystem92
سيستم مديريت محتواي جوملاست
البته سايت راه نيفتاده ولي با جوملا راه خواهد افتاد
شما قفل رو اول بايد براي نرم افزار طراحي كنيد و بعد همون الگوريتم رو به زبون وب بنويسيد
اوكي؟
هزينه هم بگيد
اگر از طريق وب هم نتونيد قفل مورد نظر براي نرم افزار نوشته بشه چقد هزينشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)