من هم دنبال سیمکارت هستم. اگه کسی میتونه تهیه کنه لطفاً اعلام کنه ، هزینه رو هم هر چی باشه تقدیم می کنم.
بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
من هم دنبال سیمکارت هستم. اگه کسی میتونه تهیه کنه لطفاً اعلام کنه ، هزینه رو هم هر چی باشه تقدیم می کنم.
چقدر بود ؟
به نظرت با دو هزار دلار هم من همین کار رو بکنم ؟!
دو خط انگلیس و آمریکا به روی این سیم کارتها فعال است . لینک سایت برای دوستان :
http://www.worldonesim.com
اگر صحبت هات در جواب من بود (و یادت رفت که نقل قول کنی) این جواب:
15 دلار هر تی شرت میفته. البته هر تی شرت 10 دلاره ولی برای پست 5 دلار میگیره. با 2000 دلارتون می تونی 130-140 تا بگیری. اگر بتونی بفروشیشون(که بعید میدونم!) چه عیبی داره؟؟!!!؟؟ از این همه علافی که بهتره! ولی اگر احتمال میدی که بتونی به هر نحوی این 2000 تا رو زنده کنی، باید سعی کنی همون کار رو بکنی.
به نظر بنده اونایی که میخوان مجدداً فری لنسر کار کنن، باید کم کم به فکر اکانت جدید باشن.
شما ببین، 6.5 میلیون تومن الان داشته باشی بذاری بانک (در بدترین حالت)، ماهی حدود 120 تومن بهت میدن، الان حدوداً دو ماه از تاریخ مسدود شدن اکانت ها میگذره، به هر حال داری متضرر میشی، اگر همین طوری بخواد ادامه پیدا کنه ضرر بزرگی می کنی...
هر طور شده پولت رو بکش بیرون، اگر هم مطمئنی که نمیشه، به نظر من همه پولت رو تی شرت بخر، یکی یکی آتیششون بزن که دلت خنک شه!!![]()
سلام
من تازه عضو شدم
دوستان اکانت من هنوز لیمیت نشده. به نظرتون کشور رو عوض بکنم؟ اگه عوض کنم چه مشکلاتی ممکنه بعداً به وجود بیاد؟
برای تغییر پیمنت متد هر دفعه یک پیامک حاوی کد تایید ارسال میکنه که باید اون کد تو سایت وارد بشه.
پ.ن: از سایت odesk دوری کنید یعنی مزخرف تر از این سایت هنوز ندیدم من! من ثبت نام کردم و بلافاصله تمام مدارکم رو هم فرستادم اکانت همه جوره وریفای شد چند روز بعد ساسپندم کردن بعلت اینکه از ایرانم! در صورت اینکه من به هیچ وجه با آی پی ایران لاگین نکردم، حدس میزنم از تنظیمات ساعت کامپیوتر فهمیدن چیزی که اصلا قابل استناد نیست و حتی پی پال هم چنین کاری نمیکنه! حالا هم طفره میرن اکانت رو باز کنن و هی درخواست مدارک بیشتر میکنن! منم قیدشو زدم.
نه نمیشه، من در مورد تی شرت هایی صحبت کردم که مال خود فری لنسر هست و پولش از حساب کاربری کم میشه.مگه الان که اکانتتون لیمیت هست میتونید ازش دلار خرج کنید به فروشنده های خارجی بدید که اونها بهتون جنس بدن? یعنی الان که اکانتتون لیمیت شده بازم میتونید با دلار های توش خرید کالا بکنید?
آره فک کنم کفایت کنه، ولی از این فری لنسر لعنتی هر چیزی بر میاد! ممکنه ی مدت دیگه بگه دوباره باید کشور رو وریفای کنی!اگر یک سیم کارت باشه که ۳ تا ۴ روز فقط کار کنه کفایت میکنه یا باید سیم کارت دایمی باشه و بعدا امکان داره فری لنسر با شما تماس بگیره یا اس ام اس بزنه?
کشورتون ایرانه؟ مگه لیمیت نیستی؟!!؟ اگه میتونی عوض کن، کلاً هیچ ردی از ایران به جا نذار!دوستان اکانت من هنوز لیمیت نشده. به نظرتون کشور رو عوض بکنم؟ اگه عوض کنم چه مشکلاتی ممکنه بعداً به وجود بیاد؟
![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)