آویرا به خاطر لایسنس رایگانش عالیه( قابل توجه دوستان حلال اندیش) .
آپدیتاش کم حجم و خوب البته اگر سالی یک بار قصد آپدیت کردنشو نداشته باشید .
کسپرسکی اینترنت سکوریتی
آویرا پرمیوم سکوریتی
آویرا به خاطر لایسنس رایگانش عالیه( قابل توجه دوستان حلال اندیش) .
آپدیتاش کم حجم و خوب البته اگر سالی یک بار قصد آپدیت کردنشو نداشته باشید .
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
فقط NOD32 Smart Security
![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ماهی یک بار ویندوز عوض میکنم با لاینس 30 روزه خود کسپر کار میکنم![]()
خیر , nod32 آنتی ویروس زیاد جالب و قدرتمندی نیست و با بسیاری از نرم افزار های ویندوز هماهنگی ندارهحالا میخواد تو ایران محبوب باشه یا کل دنیا
دلیل انم که توی ایران محبوب بخاطر سریال های فراوانش هست و ایرانی جماعت هم که همیشه سراغ کرک شده هست .
موفق باشید
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
والا من پول ویندوز و آنتی ویروس اصل میدم که ویندوز عوض نکنمچون دقیقا یک روزم برای ویندوز عوض کردند و نصب نرم افزار هام و تنظیماتش وقت میبره و همچنین انتقال فایل ها و اطلاعاتم
![]()
خداحافظ !
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
آنتی ویروس مایکروسافت هم بد نیست عزیز اما :
1. مایکروسافت دیوانه نیست بیاد کلی هزینه کنه بعد به شما مجانی بده و سیستم شما ویروسی نشه و هیچ جایی هم صداش در نیاد که آنتی ویروس من عالیه .
2. شاید عالی باشه فقط برای خود ویندوز نه برای فایل ها و نرم افزار های جانبی دیگه شما . تازه اونم شاید .
3. این همه شرکت هم دیوانه نیستند که دارند با هم رقالبت میکنند یعنی اگر اینطور بود میگفتند خوب ویندوز مال مایکروسافت هست و آنتی ویروس هم برای خودش هست پس دیگه ویروسی نمیشید . پس کسپرسکی یا ... نبود .
موفق باشید![]()
خداحافظ !
آویرا خوبه ولی نسخه رایگانش.این دو مورد که گفتی هر دو باید هزینه لایسنس داد
Download Avira AntiVir Personal - Free Antivirus 9.0.0.418 - Freeware antivirus that provides effective protection against computer viruses - Softpedia
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)