-
February 25th, 2010, 20:30
سوال در مورد سرویس گوگل آپلیکیشن
سلام
وقتی که ما یه دامین رو به گوگل اپلیکیشن اضاف میکنیم در حالت رایگان میتونیم 50 تا ایمیل ایجاد کنیم
این 50 تا ایمیل مثل ایمیل های جیمیل هرکدوم امکان ارسال 500 ایمیل در روز رو دارن ؟
میشه از این سرویس برای ارسال ایمیل دسته جمعی استفاده کرد ؟؟ کسی امتحان کرده ؟ به اسپم میره یا نه ؟؟
-
-
February 25th, 2010 20:30
# ADS
-
February 25th, 2010, 21:08
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد سرویس گوگل آپلیکیشن
این سرویس رو من استفاده نکردم ، ولی این رو مطمئنم که گوگل اجازه چنین کاری رو اصلا نمیده.
حتی تو سرویس گوگل گروپ هم میخواید افرادی رو دعوت کنید ، گوگل به شما پیغام میده که برای مشکلات اسپم و ... گوگل این دعوتنامه ها رو تو بازه های زمانی مختلف میفرسته !!! پس مطمئن باشید نمیشه ازش بعنوان یه سرویس حالت اسپمر استفاده کرد.
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
این سرویس رو من استفاده نکردم ، ولی این رو مطمئنم که گوگل اجازه چنین کاری رو اصلا نمیده.
حتی تو سرویس گوگل گروپ هم میخواید افرادی رو دعوت کنید ، گوگل به شما پیغام میده که برای مشکلات اسپم و ... گوگل این دعوتنامه ها رو تو بازه های زمانی مختلف میفرسته !!! پس مطمئن باشید نمیشه ازش بعنوان یه سرویس حالت اسپمر استفاده کرد.
-
تعداد تشکر ها از sam_pontiac به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2010, 21:13

نوشته اصلی توسط
sam_pontiac
---------- post added at 09:08 pm ---------- previous post was at 09:07 pm ----------
ممنون..
کسی تجربه نداره ؟
-
-
February 25th, 2010, 21:46
من استفاده کردم. روزی 500 تا هم باهاش فرستادم. ولی تا حالا واسه 50 تا ایمیل یه دامین تست نکردم. اگه بشه خیلی خوبه. 25000 ایمیل بدون اسپم در روز
-
-
February 25th, 2010, 21:55
اسپم نمیره ولی اسمش که اسپم هست....
-
-
February 25th, 2010, 21:58
همین که اسپم نمیره مهمه 
تاپیک فرت
یعنی به نتیجه رسید
-
-
February 25th, 2010, 22:05
عضو دائم
ميشه لينك اين سرويس رو بديد منم استفاده كنم؟
-
-
February 25th, 2010, 22:08
-
تعداد تشکر ها از afrateam به دلیل پست مفید