-
July 19th, 2013, 19:17
عضو انجمن
نوشتن اسکریپت آپدیت nod32 برای لینوکس
سلام دوستان برنامه نویس و همکاران عزیز
قصد داریم با کمک شما این اسکریپت رو تکمیل کنیم و در اختیار کاربران این انجمن بذاریم
اول اینکه این اسکریپت رو میخوایم رو لینوکس راه اندازی کنیم بعدش با وصل کردن این اسکریپت به ibs که به عنوان اکانتینگ این سیستم هست شروع به کار کنیم حالا یک نمونه کد ساده من پیدا کردم که میشه با همفکری شما دوستان عزیز این اسکریپت رو ارتقا داد و به یک چیز خوب تغییرش داد
بعد از تکمیل هم میشه این اسکریپت رو درون کرون قرار داد که هر 2-3 ساعت یکبار بروز بشه و کار کنه
چیز هایی که فعلا نیاز داریم که اینو به ای بی اس وصل کنیم و بتونیم با استفاده از یوزر هایی که درون ibs زده میشه اجازه برای دانلود فایل های اپدیت نود32 گرفت
این هم کد :
کد PHP:
#Script settings
#User name and password
USER_NAME=YOUR_USER_NAME
PASSWORD=YOUR_PASS_WORD
#Language code to download (0 for all)
language=1033
#download components or not, 0 no , 1 yes.
component=1
#Server address (root), no trailing slash
SERVER="http://update.eset.com"
#Path to update.ver on server
UPDATE='eset_upd/update.ver'
#Path to save update into
SAVETO="/home/f0rud/upd"
منتظر همفکری شما دوستان هستیم که این مشکل رو بهینه و تکمیل کنیم
ویرایش توسط milad221 : July 19th, 2013 در ساعت 19:20
-
تعداد تشکر ها از milad221 به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2013 19:17
# ADS
-
July 19th, 2013, 21:31
عضو انجمن
پاسخ : نوشتن اسکریپت آپدیت nod32 برای لینوکس
ویرایش توسط milad221 : July 20th, 2013 در ساعت 09:23
-
-
July 20th, 2013, 09:24
عضو انجمن
-
-
July 20th, 2013, 16:40
عضو جدید
فکر می کنم یکی از دوستان انجام داده
سرور آپدیت آنتی ویروس | صفروب
-
تعداد تشکر ها از mad-adwords به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2013, 18:14
عضو انجمن
هیچ توضیحاتی وجود نداره که بخوایم استفاده کنیم فقط نوشتن که میتونن انجام بدن
-
-
July 20th, 2013, 21:26
عضو جدید
سلام
چند ماه پیش من این سیستم رو طراحی کردم . ابتدا می خواستم با PHP طراحی کنم که به مشکلات زیر برخورد کردم :
1- نبود نرم افزار برای دریافت آپدیت های اصلی از سایت eset
2- مشکل احراز هویت ( بعد از اتصال به ibs نمیتونید یوزر چند کاربره تعریف بکنید )
و ...
بعد تصمیم گرفتم که با ASP طراحی کنم که خوشبختانه الان چند ماهه داره کار میکنه و مشکلی هم نداره .
-
تعداد تشکر ها از m-esm به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2013, 21:42

نوشته اصلی توسط
m-esm
سلام
چند ماه پیش من این سیستم رو طراحی کردم . ابتدا می خواستم با PHP طراحی کنم که به مشکلات زیر برخورد کردم :
1- نبود نرم افزار برای دریافت آپدیت های اصلی از سایت eset
2- مشکل احراز هویت ( بعد از اتصال به ibs نمیتونید یوزر چند کاربره تعریف بکنید )
و ...
بعد تصمیم گرفتم که با ASP طراحی کنم که خوشبختانه الان چند ماهه داره کار میکنه و مشکلی هم نداره .
در ضمن جناب اسماعیلی یادشون رفت که بگن این سیستم اولین سیستم با اهراز هویت کامل و واقعی هست که ما 8 ماه روش کار کردیم تا تمام باگ ها و نواقص رو بگیریم که حتی با وجود این که بزرگترین مراجع نرم افزار هم در ایران این سرویس رو ارائه میدن در مرحله اول روی قسمت اهراز هویت مشکل جدی دارن ! و سیستمی که ما طراحی و پیاده سازی کردیم طوری نیست که مشتری اکانت یک نفره بخره و با فروش این اکانت به هزار نفر یا ابدیت روی هزاران سیستم به ریش من طراح و برنامه نویس بخنده نقل قول می کنم خواهشی که هست درسته ذکات علم رو باید داد ولی نمیشه به صورت عمومی توضیات زیادی ارائه کرد یادم میاد که افرادی در این راه برای رفع مشکل اهراز هویت به عنوان همکار خودشون رو جا میزدن برای کسب اطلاعات ولی به نتیجه نرسیدن ! چون هر کاری با زحمت به دست میاد در هر صورت با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
ویرایش توسط p30pdf : July 20th, 2013 در ساعت 21:44
-
تعداد تشکر ها از p30pdf به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2013, 23:22
عضو انجمن
سلام تشکر از راهنمایی شما
میشه از سیستمتون دمو بذارید ببینیم؟
امکانش هست به ما در ساخت کمک کنید؟
یا قیمت اسکریپت که طراحی کردید چند است؟
-
-
July 21st, 2013, 00:04
سلام عرض ادب و خسته نباشید متاسفانه امکان قرار دادن دمو در انجمن به هیچ وجه امکان پذیر نیست ! در مورد اسکریپت هم طبق مذاکراتی که با همکارم آقای اسماعیلی داشتیم به این نتیجه رسیدیم که سیستم اهراز هویت برای همیشه غیر قابل فروش خواهد بود ! مگر این که طرف مقابل این اثر را با توجه به در نظر گرفتن 8 ماه زحمت ما از ما خریداری نموده و از آن پس حق هرگونه عملیاتی روی این اثر برای وی می باشد ! لذا دوستانی که تمایل به خرید دارن صرفا بنا به در خواست ما سروری مبنی با قطعات متوسط تهیه در اختیار ما قرار میدن تا وب سایت با ظاهری مختلف برای ایشان روی سرور کانفیگ و در اختیارشان قرار گیرد لازم به ذکر است اهراز هویت روی سرور خودمان انجام خواهد شد ! و سیستمی که روی سرور ایشان کانفیگ می باشد شامل امکاناتی از قبیل خرید آنلاین اکانت در تعداد روزهای مختلف| ارئه تخفیف در خرید های بیشتر از یک کاربر | امکان ساخت اکانت از داخل سیستم | امکان ساخت اکانت چند کاربره | اهراز هویت واقعی برای این که کسی نتواند یک اکانت یک کاربره خریده و روی بی نهایت سیستم از آن استفاده کند | مشاهده پرداخت های موفق | مشاهده پرداخت های ناموفق | مشاهده پیام های کاربران | مشاهده اکانت ها از داخل پنل مدیریت | ویرایش اکانت مشتری و و و ..... که اگر به توضیح آن بخواهم بپردازم مدت زمان زیادی باید برای نوشتن صرف کنم لذا اگر با این شرایط تمایل به استفاده دارید ما در خدمتیم تا در مورد ما بقی مبحث مکاتبه کنیم ضمنا برای هر گونه مکاتبه با ما می توانید از طریق آیدی ایمیل و شماره تماس با ما در تماس باشید با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت My Yahoo Email : info.p30pdf@yahoo.com My Yahoo ID : info.p30pdf My Mobile Number : 09158778530
-
تعداد تشکر ها از p30pdf به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2013, 00:15
عضو انجمن
اینشالا موفق باشید
دوستان کسی دیگه ای نیست که در طراحی این سیستم به ما کمک کنه ؟؟
-
تعداد تشکر ها ازmilad221 به دلیل پست مفید