آره راست میگه با هاستینگ قبلی که کار میکردم 80 تومان پولمو خورد و حتی نزاشت 3 روز سایتمو فعال بزارم و بعد هم هرچی پیام دادم که پولمو بدید نندادند .
گفتند 7 روز گارانتی
من روز 6 ام تیکت دادم ، پیچوندن و جواب ندادن شد روز 7 ام ، گفتند گه شما دیر گفتید ، باید دیروز پیام میدادید و جلو چشمام 80 تومان پولمو خوردن ، هاستم رو هم پاک کردن ، اکانتمم بستن ، و من فقط پیام دادم خدا لعنتتون کنه باشه قیامت به حسابتون میرسم .
مدام توهین های تلفنی به بنده میکردند ، زنگ میزدن هرچی لیاقت خودش و خوانوادش بود به من و خانوادم میگفت ، مدام میگفت تو ... آشنا دارم و میدم حالتو میگیرم و برات پروند درست میکنم ، خلاصه حال ما رو گرفت .
من که ازشون نمیگذرم و تا خدا ، خدایی میکنه و سر هر افطار و هر نماز و هر بار یادم میاد نفرینش میکنم و از خدا میخوام بزرگترین جزا رو براش در نظر بگیره و ایشالا به روز سیاه بشینه .
از اسم مذهب و دین سوء استفاده کرد و منو گول زد و یک پلان 1 ساله ازش خریدم ، حتی نزاشت 3 روز سایتمو روش |الود کنم ، هنوز فعال نکردم تماس گرفت و بعد از توهین های بی شرمانه ، گفت شما سایتتون زیاد منابع استفادده میکنه ، غیر فعال کنید ، چت باکس رو ببندید ، سئو نکنید ، و ...
من که ازشون نمیگذرم و خدا ازشون نگذره .
ایشالا یه روز به هم برسیم دلم میخواد یکی محکم بخوابونم زیر گوشش ، نه به خاطر اینکه پولمو خورد ، به خاطر توهین های که به خانواده ام به خصوص مادرم کرد .
ایشالا که از زندگیش خیر نبینه .