صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: اسپمر وبلاگ

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    28 پست

پیش فرض پاسخ : اسپمر وبلاگ

هروقت بزرگ شدی بیا پست بزن!
    منظور منو هنوز نگرفتی شما!
    تو عالم خودت خوش باش!

عزیز امکان این کار تو سیستم میهن بلاگ هست من مطمئنم اما بلاگفا نمیدونم .....

به شما هم هیچ ربطی نداره پست دادنم به تو هیچ ربطی نداره بازم دوست دارم پست میدم اینجام بی مدیر نیست

من خیلی رو اسپمرها کار می کردم تقریبا دو سال پیش از زمانی که بلاگفا دیگه به طور جدی با اسپمر مبارزه کرد دیگه کنار کشیدم سایت بلاگفا با وجود اینکه کپچا گذاشته بود به هیچ وجه نمی ذاشت که اسپم ارسال بشه حالا تشخیص از روی IP یا ایندکس کردن محتوای نظر یا آدرس تبلیغ ولی یادمه که ip نبود و نمی دونم که از چه روشی برای تشخیص اسپم استفاده می کنه و بیشتر از 20 تا هم نمی شد اسپم ارسال کنی
    بقیه سیستم های وبلاگ نویسی مثل مهین بلاگ و پرشین بلاگ و... زیاد بازده ندارند ولی بلاگفا یه چیز دیگه ست آمار کاربرانش خیلی بالاست و بازده خوبی داشت یادش بخیر اون زمانی که بلاگفا کپچا نداشت اسپم به اون می گفتن الان که با 100 تا یا 1000 تا نظر نمیشه بگی اسپم یا اسپمر داری دیگه باید یه فکر راه های جدید تبلیغ باشی
    و این چیزی که شما میگی اسپمر وارد وبلاگ به روز شده بشه و درج پیوند انجام بده !!!!
    من موندم مگه هم چین چیزی میشه پسورد وبلاگ رو از کجا می خونه تا لاگین کنه؟
    نمونه اش رو اگه دارین یا جایی دیدین اعلام کنید تا ما هم یه نگاه بهش بندازیم
    در مورد حرف شما دوست من من مطمئن هستم میهن بلاگ اینجوریه ....

انواع اسپمر طراحی شده توسط اسپمر گروپ - اسپمر لینكدونی میهن بلاگ

اینم لینک ....درضمن یه میهن بلاگ بسازین شما لینک واستون میاد ...
    ببینید شما میتونید تویه یه وبلاگ لینک بفرستید مدیر تاید کنه بعد نمایش داده میشه ....خوب این کارو این نرم افزار انجام میده ...از نظر اسپم کردنم خیلی بهتره ....

سلام برای دریافت هزینه اسپمر بلاگفا بنده رو اد کنید : ir79ir

در ضمن اسپمر قابلیت پیوند کردن شما را ندارد
    این آقا هم قبول نداشت با پرس و جو فهمید که میشه و این لینک به من داد .....اما من فقط در مورد میهن بلاگ مطمئن هستم بلاگفا بشه عالیه ....

حسین جان شما هم برو تو خودت ضایع

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    28 پست

البته لازمه که بگم تاریخ پست این وبلاگ قدیمیه ....اما من مطمئن هستم چون به چشم خودم دیدم و این امر امکان داره...ایشالا گیر اووردم واسه فروش میزارم همینجا تا این حسین آقا زیاد به حرفاش مطمئن نباشه

عضو انجمن hossein7441 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    275
    تشکر شده در
    169 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط boy_evil نمایش پست ها
    عزیز امکان این کار تو سیستم میهن بلاگ هست من مطمئنم اما بلاگفا نمیدونم .....

به شما هم هیچ ربطی نداره پست دادنم به تو هیچ ربطی نداره بازم دوست دارم پست میدم اینجام بی مدیر نیست

در مورد حرف شما دوست من من مطمئن هستم میهن بلاگ اینجوریه ....

اینم لینک ....درضمن یه میهن بلاگ بسازین شما لینک واستون میاد ...
    ببینید شما میتونید تویه یه وبلاگ لینک بفرستید مدیر تاید کنه بعد نمایش داده میشه ....خوب این کارو این نرم افزار انجام میده ...از نظر اسپم کردنم خیلی بهتره ....

این آقا هم قبول نداشت با پرس و جو فهمید که میشه و این لینک به من داد .....اما من فقط در مورد میهن بلاگ مطمئن هستم بلاگفا بشه عالیه ....

حسین جان شما هم برو تو خودت ضایع
    ایا میدانید اسپمر لینكدونی میهن بلاگ چیست؟ اسپم لینكدونی نرم افزاری است که شما میتوانید به همه ی وبلاگ های میهن بلاگ درخواست تبادل لینك بفرستین!
    امیدوارم جوابتو گرفته باشی! قرار دادن با ارسال درخواست از زمین تا اسمون فرق داره!
    با تقلا شخصیت خود را میسازید !
    و
    با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !

5. تعداد تشکر ها از hossein7441 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    28 پست

سلام دوستان من یه اسپمر میخوام که لینک رو ارسال کنه تو قسمت پیوند وبلاگ ...اسپمر نظرات نمیخوام من این شکلی میخوام.. برای بلاگفا یا میهن بلاگ باشه ...

وبلاگ های بروز رو با رنک 1 به بالا جدا کنه و فقط به این ها بفرسته یعنی آپدیت با رنک 1 به بالا فقط به این ها .راستی در هر بار که وب لیست میکنه 20 وبلاگ بیشتر نمیخوام لیست کنه...

هست ؟؟؟
    اگه کسی بنویسه قیمت ؟؟؟

ماه رمضونه لطفا تخفیفم بده
    این درخواست من بود که کاملا درست نوشته شده ارسال لینک هست ...درخواست تبادل لینک زمین تا آسمون فرقشه با اینکه من میگم !!! تو این مورد که من میگم یعنی شما لینک خودتو ارسال میکنی طرف حال کرد ثبت میکنه !!! نکردمم نمیکنه .....تبادل لینکی وجود نداره ×÷ و فقط لینک خودتونو میفرستید همین ....این اسمش تبادل لینک نیست ...ارسال لینک هست

این نمونه سایتی که دادمم شما متنشو کپی کردی اینجا !!!!! کجایه دنیا ارسال لینک میگن تبادل لینک !!!!! تبادل دو یا چند طرفس این کار 1طرفه !!!!!!

عضو انجمن hossein7441 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    275
    تشکر شده در
    169 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط boy_evil نمایش پست ها
    این درخواست من بود که کاملا درست نوشته شده ارسال لینک هست ...درخواست تبادل لینک زمین تا آسمون فرقشه با اینکه من میگم !!! تو این مورد که من میگم یعنی شما لینک خودتو ارسال میکنی طرف حال کرد ثبت میکنه !!! نکردمم نمیکنه .....تبادل لینکی وجود نداره ×÷ و فقط لینک خودتونو میفرستید همین ....این اسمش تبادل لینک نیست ...ارسال لینک هست

این نمونه سایتی که دادمم شما متنشو کپی کردی اینجا !!!!! کجایه دنیا ارسال لینک میگن تبادل لینک !!!!! تبادل دو یا چند طرفس این کار 1طرفه !!!!!!
    متنت اشتباهه دیگه عزیز!
    گفتی لینک ارسال کنه به قسمت پیوند ها نگفتی درخواست بدی لینکتو بزاره! منظور پستت 99 درصداینو میرسونه که مثلا لینکت رو بدون اجازه مدیر بذاره منم واسه همین گفتم اسپمر چطوری میخواد همینکارو کنه!
    هیچ توضیحی هم در مورد اینکه درخواست راسال کنه و مدیر قبول کنه برا تایید نفرستاده بودید!
    کجای دنیا هم طرف حاظره لینک شمارو بذاره ولی شما نذاری؟! کلیت ماجرا همونه میشه درخواست تبادل لینک اما شما لینکشو نمیزاری که معنی تبادل لینک نمیده اینطوری.
    با تقلا شخصیت خود را میسازید !
    و
    با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !

عضو انجمن ehsan_296 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    226
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    347 پست

اون چیزی که شما نوشتی بالا یعنی لینک خودت رو بدون اجازه بزاری تو قسمت پیوندهای وبلاگ که این نشدنیه گلم

حالا بحث دوم که گفتی بفرسته براش اون اگه خواست بزاره میشه
    Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.net
    سرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
    کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)