-
-
-
June 7th, 2013 00:39
# ADS
-
July 15th, 2013, 02:24
پاسخ : آفر ویژه هاست دانلود اشتراکی تیک دیتا (هتزنر)

نوشته اصلی توسط
raadsad
فکر کنم شما که ازشون سرویس دارین میدونین. گفتن لازم نیست.
الان سرویساشون با یوهاستینگ رایگان هیچ فرقی نداره
شما درست میفرمایید 
عزیز لطفاً ابتدا تمام شرایط سرویس رو مطالعه کنید و تنها تفاوت سرویسها براتون حجم اطلاعات و قیمت نباشد.
ارادت..
+...

نوشته اصلی توسط
raadsad
والا ماکه چیزی ندیدیم. در کل مشکل من پنل نبود. باشه یا نباشه مهم نیست. اون چیزی که مهمه درست کار کردن سرور و تحویل کامل هست که نداشتن. هنوز دی ان اس جدید ست نشده میتونید ببینید سایت رو چجوری تحویل دادن. وقتیم تیکت زدم میگن درسته. شما ببینین درسته؟
MySQL Fatal Error
دوست عزیز اسکریپت سایتتون بعد از انتقال سرور نیاز به یه سری تنظیمات ساده داره
الان سایت چند هزار بازدید داریم همراه با تالار گفتمان (که قطعاً حجم بالایی دارد) بدون مشکل 
+....
ارادت...
-
-
July 15th, 2013, 14:57
عضو جدید
دوست عزیز کلی در مورد همشون بگم که. اول اینکه من به همه ی همکاراتون بهترین امتیاز رو دادم. بخاطر جوابدهی سریع. ولی به مشکل نمیرسن. پشتیبانی به این معنی نیس که فقط جواب مشتری رو بده و از سرش باز کنه.
من تا حالا با چندتا از هاستینگا کار کردم و اولین هاستینگی بودین ک گفتین ما فقط فول ریستور میکنیم و دیتابیس به عهده خودتون هست.
در مورد سرعت سرور ها هنوزم میگم خوب نیس. مشکلیم ندارم ک بیام مثلا باعث اعتبارتون بشم. ولی هنوزم هاست دانلود لغو نشده و باز نمیشه. چرا؟ چون اصلا بالا نمیاد. حالا من تیکت بزنم به پشتیبانی.ائنا میگن درسته. خب درست باشه ک مرض ندارم بیام بگم ک کار نمیکنه.
-
تعداد تشکر ها از raadsad به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2013, 19:19

نوشته اصلی توسط
raadsad
دوست عزیز کلی در مورد همشون بگم که. اول اینکه من به همه ی همکاراتون بهترین امتیاز رو دادم. بخاطر جوابدهی سریع. ولی به مشکل نمیرسن. پشتیبانی به این معنی نیس که فقط جواب مشتری رو بده و از سرش باز کنه.
من تا حالا با چندتا از هاستینگا کار کردم و اولین هاستینگی بودین ک گفتین ما فقط فول ریستور میکنیم و دیتابیس به عهده خودتون هست.
در مورد سرعت سرور ها هنوزم میگم خوب نیس. مشکلیم ندارم ک بیام مثلا باعث اعتبارتون بشم. ولی هنوزم هاست دانلود لغو نشده و باز نمیشه. چرا؟ چون اصلا بالا نمیاد. حالا من تیکت بزنم به پشتیبانی.ائنا میگن درسته. خب درست باشه ک مرض ندارم بیام بگم ک کار نمیکنه.
یوزرتون رو پ.خ کنید
همکارانم هیچ وقت نمیگن که ما مشکل رو رفع نمیکنیم.... ممکنه شما درخواست نداده باشید و یا زمان درخواست به طرز دیگری برخورد کرده بودید
مثلاً وقتی شما میگید دیتابیس ناقص هست و سرورتون مشکل داره در اینجا تقاضای رفع مشکل نبوده بلکه.....
بله دوست عزیز سرعت سرور ها هم مناسب هست وقتی لغو کردید نباید باز بشه 
به هر حال شما اولین و آخرین مشتری ما نیستید.
ارادتمند...
+....
-
-
July 15th, 2013, 21:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
یوزرتون رو پ.خ کنید
همکارانم هیچ وقت نمیگن که ما مشکل رو رفع نمیکنیم.... ممکنه شما درخواست نداده باشید و یا زمان درخواست به طرز دیگری برخورد کرده بودید
مثلاً وقتی شما میگید دیتابیس ناقص هست و سرورتون مشکل داره در اینجا تقاضای رفع مشکل نبوده بلکه.....
بله دوست عزیز سرعت سرور ها هم مناسب هست وقتی لغو کردید نباید باز بشه
به هر حال شما اولین و آخرین مشتری ما نیستید.
ارادتمند...
+....
منکه لغو کردم. ایشالله مشتریاتون بیشتر از اینم بشه
-
-
July 15th, 2013, 21:50

نوشته اصلی توسط
raadsad
منکه لغو کردم. ایشالله مشتریاتون بیشتر از اینم بشه
پاینده باشید....
-
-
July 18th, 2013, 02:15
آفر جدید و فوق العاده هاست دانلود سی پنل!!
فضا : 30 گیگابایت
پهنای باند: نامحدود
دیتابیس، اد دامین، ایمیل: 0
بقیه امکانات نامحدود.
سه ماهه : 18 هزار تومان
-
-
July 18th, 2013, 17:39
سی پنل
1024 گیگابایت معدل 1 ترابایت فضا
2 گیگ رم اختصاصی
دیتاسنتر ریدیستیشن
140 هزار تومان ماهیانه
-
-
July 18th, 2013, 18:50
توجه: مشتریان گرامی توجه کنند مشاهده شده که برخی از کاربران با استفاده از ترفندهای مختلف قصد دور زدن سیستم و همچنین سوء استفاده را داشته اند.
لذا خواهشمندیم که مشخصات خود در پورتال کاربری را تا حد امکان به صورت صحیح پر کنید. توجه کنید کسانی که به شکل صحیح پر کرده باشند در گروه کاربری بالاتر قرارگرفته و بنابراین خدمات بهتری دریافت خواهند نمود.
-
-
July 22nd, 2013, 01:50
دوستان آفرهای ftp به پایان رسیده است و فقط مشتریان کنونی را میزبانی خواهیم نمود.
لطفاً درخواستی ارسال نکنید.
فقط آفرهای 32 گیگ ، 50 گیگ و صد گیگ ارائه میگردند.
بر روی هتزنر و ردیستیشن....
به زودی سرور ovh فرانسه اضافه شده تا با قدرت بیشتری در کنار شما باشیم...
پاینده و +....
-
-
July 24th, 2013, 13:58
برای سیستم های
WHMCS
OPenCard
PerestaShop
درگاه بانک ملت به رایگان
با کارمزد 0 درصد ارائه میگردد.
واریز حواله بدون کارمزد.
انتقال شتابی برای کارت های بانک ملت، پاسارگارد، اقتصاد نوین، پارسیان، پاسارگارد، مسکن، ملی، تجارت، انصار، شهر 0 تومان می باشد.
درخواست واریز بانک ملت 10 دقیقه الی 3 ساعت بعد...
درخواست واریز بانک پاسارگارد در ساعات کاری تا 2الی3 ساعت بعد تا قبل از 12 شب تا ساعت 2:30 شب....
درخواست واریز کارتهای دیگر 6 الی 12 ساعت در ساعت کاری.
-