سلام دوستان و همكاران محترم نياز به يك ريسلري هاست ايران از بارس انلاين و يا تبيان هستم يه افر خوب با قيمت مناسب بدين
منتظر بيشنهادات شما هستم...
سلام دوستان و همكاران محترم نياز به يك ريسلري هاست ايران از بارس انلاين و يا تبيان هستم يه افر خوب با قيمت مناسب بدين
منتظر بيشنهادات شما هستم...
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
دوستان کلا میخام 5 تا سایت با ترافیک بسیار کم که سر جمع هر 5تا سر ماه به 1گیگ نمیرسه رو رو یه ریسلری هاست آپ کنم حالا اگه بنظرتون یه سرور مجازی با قیمت پایین امکان داره اجاره کنم یا ریسلری؟
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
با سلام، از پارس آنلاین در خدمت شما هستیم
جهان پارس اسپادان - نمايندگي فضای ایران
سرور مجازی ایران با یه قیمت خوب ندارین؟
سلام
تعرفه نمایندگی هاست ایران یونس وب هاستینگ از دیتاسنتر پارس آنلاین به شرح زیر است:
09165741243
ویرایش توسط yonesweb.org : July 25th, 2013 در ساعت 14:29
اقا كسي نبود?
هاست ايران كسي نداره?
این همه دوستان بالا به شما آفر دادند عزیز ندیدید ؟
ماهانه 13 هزار تومان اگر خواستید میتوانیم به شما ارائه کنیم با توجه به مواردی که گفتید.
ولی سرور مجازی هزینش ماهانه حداقل اگر لایسنس ماهانه بخواهید ماه اول 117 هزار تومان با کانفیگ و ... ماه های بعد 67 هزار تومان.
اگر لایسنس دائمی بخواهید تهیه کنید ماه اول حدود 295 تومان ماه های بعد 30 هزار تومان.
خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه))
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)