-
February 25th, 2010, 02:18
عضو انجمن
پاسخ : کسپرسکی یا آویرا
سلام
اینی که شما نوشتید 2 تا چیز متفاوتن ، کاری به کمپانیهاش ندارم ، ولی شما KIS رو دارید با Avira PREMIUM security مقایسه میکنید.avirat premium security یک سوئیت امنیتی کامله ، ولی Kasper Internet Security یک نرم افزار امنیت اینترنتی هست !
من بهتون پیشنهاد میکنم کسپرسکی رو انتخاب کنید.
درسته مشکل Key و ... شاید داشته باشید ، ولی حد اقلش این هست که آپدیتش قویتر هست و اکثر مشکلات آنتی ویروسهای دیگه رو مثل کند شدن سیستم و پائین اومدن سرعت Sent و recieve و ... رو نداره و مستقل عمل میکنه.
آویرا سوئیت خوبیه ، ولی مشکلاتی رو هم داره ، اینطور که در جریان هستم ( سایت نرم افزاری دارم ) آویرا ، مک آفی ، همگی آپدیت دیتابیسشون ، که کانکت میشه به سرور آپدیتشون ایران رو متاسفانه مثل باقی سیستمها و نرم افزارها تحریم کردن ، و الا اصلا بهتون پیشنهاد میکردن McAfee Total Protection 2010 رو دانلودکنید و لینک دانلود هم میدادم ، ولی برای نصب و آپدیتش نیاز به تغییر آی پی دارید که بتونید آپدیت داشته باشید.
ولی در کل ، کسپرسکی رو هم تائیدش میکنم ، هم اینکه خودم استفاده میکنم و راضیم ، کند نمیکنه ، آپدیتش خوبه ، گیر الکی هم مثل نود و ... به هر چیزی که رسید نمیده !
-
-
February 25th, 2010 02:18
# ADS
-
February 25th, 2010, 02:20
به روس ها اعتماد کنید
...!!!
Kaspersky Internet Security
-
-
February 25th, 2010, 03:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamed323
به روس ها اعتماد کنید

...!!!
Kaspersky internet security
دقیقا بر عکس هستش
کاری نداره یکمدت با ساپورتش ارتباط بر قرار کنید ، خودتون می فهمید
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
-
February 25th, 2010, 07:21
عضو دائم
اینطور که خودم فهمیدم کسپر فایروال قوی تری داره و آویرا انتی ویروس درسته؟
تازه کسپر هر روز چند صد مگ اطلاعات به سرور خودش میفرسته (کوفتش بشه)
---------- Post added at 07:21 AM ---------- Previous post was at 07:20 AM ----------
اینی که شما نوشتید 2 تا چیز متفاوتن ، کاری به کمپانیهاش ندارم ، ولی شما kis رو دارید با avira premium security مقایسه میکنید.avirat premium security یک سوئیت امنیتی کامله ، ولی kasper internet security یک نرم افزار امنیت اینترنتی هست !
خیر آنتی ویروس داره و یه سکوریتی سنتر کامله ...
-
-
February 25th, 2010, 09:06
عضو انجمن
Avira Premium Security
خیلی خوبه
1= شناسایی قوی
2=جستجوی سریع
3= پاکسازی عالی
استفاده کن حتما راضی میشی ازش.
-
-
February 25th, 2010, 10:42
عضو انجمن
کسپر و نود رو من ترجیح میدم دلیل : دارای هوش مصنوعی هستن و هر ویروس یا کرم نمیتونه دورش بزنه البته به نظر من کسپر یکم سنگینه ولی خب خوبه
پیشنهاد من : در درجه اول zone بعد کسپر و یا Nod smart security
این هم در نظر بگیرید که هرویروس جدید که میاد قرار نیست آنتی جلوشو بگیره یکم هم باید خودتون جلو ویروسی شدن رو بگیرید
-
-
February 25th, 2010, 12:12
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sshiran
کسپر و نود رو من ترجیح میدم دلیل : دارای هوش مصنوعی هستن و هر ویروس یا کرم نمیتونه دورش بزنه البته به نظر من کسپر یکم سنگینه ولی خب خوبه
پیشنهاد من : در درجه اول zone بعد کسپر و یا Nod smart security
این هم در نظر بگیرید که هرویروس جدید که میاد قرار نیست آنتی جلوشو بگیره یکم هم باید خودتون جلو ویروسی شدن رو بگیرید

با اینکه 4 سال پایبند به برند Nod32 بودم ولی اصلا توصیه نمی کنم.
به راحتی توی پروسه اش kill میشه. حتی به صورت دستی در صورتی که آویرا و کسپر اصلا اینطور نیست.
-
-
February 25th, 2010, 12:22
عضو انجمن
سلام من آویرا رو پیشنهاد میکنم واقعا حرف نداره البته این Avira Premium Security Suite نه این Avira AntiVir Premium
لیتک زیر همه جوایز آویرا هست
Awards - Top downloads, Security, Virus Detection, Certified Quality
-
-
February 25th, 2010, 14:12
عضو جدید
ُسلام
به نظر من آویرا خیلی بهتره چه از نظز هوش مصنوعی که داره از نظر سرعت،شناسایی ،حذف ویروس
اما کلا نسخه اورجینالش با کرک شده خیلی تفاوت داره در زمینه شناسایی و حذف
من خودم 3 سال پیش کاسپر کار می کردم الان هم آویرا اما آویرا خبلی از نظر پشتیبانی هم بهتره
ویرایش توسط mehrank : February 25th, 2010 در ساعت 14:13
دلیل: اشکلات فنی
-
-
February 25th, 2010, 15:38
عضو دائم
کسپر یه خورده مرض داره
وقتی اپدیت رو منویال هست و فیدبک هم دیزیبله دیروز حدود 300 مگ اطلاعات به نت ارسال کرده چرا؟؟؟
تازه سیستم با سی پی یو چهار هسته ای q6600 و رم 4 گیگ (2*2) واقعا سرعت بوتش رو خیلی آورد پایین
ولی اویرا سبکتر بود ....
-