سلام
قبلا هم گفتم تا وقتی خودتون مشکل ایجاد نکنید ( نصب کریو اشتباه - غیرفعال کردن لن - نصب فایروال و... ) سرور داین نمیشه ( مگر اینکه دیتاسنتر بدلیل ابیوز یا ببنده یا مشکلی باری وی ام ویر پیش بیاد که خیلی کم هست)
توی همه تایپک های فروش خودم دارم میگم پشتیبانی ضعیف هست که برای ریست ریموت و کنسول میتونید خودتون درخواست پنل بدید و سرورتون رو مدیریت کنید
وقتی سرویسی رو نمیخواهید میتونید توی پنلتون فسخی اون سرویس رو بزنید تا به اشتباه سرویسی داین نشه یا قبلش بگید من فلان سرویس رو نمیخوام فسخش کنید!
دیتاسنتر بدلیل بدهی سرور های امریکا مارو مسدود نکرده بود
بدلیل ابیوز های uce مسدود کرده بود که حتی فرصت ۱روز هم نداد تا بتونیم فایل هارو منتقل کنیم
من هیچ پنلی رو حذف نکردم توی سایت اگر میخواستم پنلی حذف بشه و از خودم دفاع کنم پنل شما هم حذف میکردم
به دوستتون هم بگید خودش بیاد نظر بده نیازی نیست شما راجبش قضاوت کنید
اگر قران رو قبول دارید به قران کریم من هیچ فاکتوری رو دستکاری نکردم که زودتر پول بگیرم
لطفا با مدرک حرف بزنید و بعدش تهمت بزنید
در مورد فاکتور ها یک موضوع هست
وقتی سرویسی رو دیر تحویل میدیم یا بدلیل مشکلی خاموش هست و خسارت میخواهید فقط زمانی میشه تایم ادد کرد که فاکتور تمدید صادر نشده باشه بیشتر یوزر ها زمان تمدید یادشون می افته و ماهم میگیم فاکتور رو پرداخت کنید روی ماه بعدی ادد میشه ( شاید منظورتون این بوده!)
من نه ادم حرام خوری هستم و نه دستم کج هست
شما اگر کمی اهمیت میدادید و لیست ایپی هایی که لازم داشتید و نداشتید رو مشخص میکردید ماهم مجبور نبودیم سرویس رو اشتباه خاموش کنیم
موفق باشید