شما اول کار مارو راه بنداز بگو میشه یا نه
در ضمن خود وحید هوای من رو داره دم عید برام واریز میکنه شماره رو براش پ.خ میکنم![]()
شما اول کار مارو راه بنداز بگو میشه یا نه
در ضمن خود وحید هوای من رو داره دم عید برام واریز میکنه شماره رو براش پ.خ میکنم![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
امیدوارم سرور تولز هم رنک بگیره
سایت مفیدی هست
دم وحید گرم !
کی راه انداخت؟
اون که می گفت بسته و نمیخواد که.....
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
حالا ملت فهمیدند مفیده![]()
سلام برادر جان من یک فروشگاه ورشکسته خالی دارم که نیاز به هاست 50 مگابیت لینو کس دارم تابتونم کسب در آمد کنم اگه رایگان میدین بین اینقدر پیچم ندهید
اینجا جاش نیست
قسمت هاست اشتراکی > درخواست هاست
لطفا آدرس فروشگاه رو هم بزارید شاید اعتماد یکی جلب شد و هاست رایگان داد...
رنک wht شد 121 !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
وقتی 2 رقمی شد من به بچه ها شیرینی میدم !به 100 رسید باید به همه شام بدی اونایی که اصفهان نیستن هم نقد پرداخت می کنی![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
امشب دورقمیش میکنم
میگی نه رنک سایت خودمو ببین
http://www.alexa.com/siteinfo/eparsdata.net
تو آمریکا رنک گرفتـــه بد بخت یه ماهه زیر دیداس بوده!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)