صفحه 266 از 460 نخستنخست ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,651 تا 2,660 , از مجموع 4593

موضوع: اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

با سلام
    دوستان میشه ظاهر کلی اسکریپت و تغییر داد؟ مثلا بک گراند

2. # ADS

عضو انجمن nekooee آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    80
    تشکر تشکر شده 
    109
    تشکر شده در
    66 پست

سلام بله میشه تغییر داد. می تونم با هزینه برات تغییر بدم. ولی جلوه های jQuery و Ajax که بعضی سایتها گذاشتند انجام نمیدم هزینش هم براتون صرف نمیکنه! ولی بک گراند و ظاهر بدون آجاکس میتونم براتون هر چی خواستید تغییر بدم

عضو انجمن mkh1372 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    36 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nasserm نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان میشه ظاهر کلی اسکریپت و تغییر داد؟ مثلا بک گراند
    سلام میشه تغییر داد ولی باید با css و html آشنا باشی
    مثلا اگه بخوای بک گراند تغییر بدی باید بری اینجا
    کد HTML:
    statics/css/style.css
    به قسمت body بعد هم background میتونی رنگشو تغییر بدی یا اینکه عکس بزاری مثل این کد
    کد HTML:
     background: #000000 url(../image/mkh.png) repeat;
    .*****.

عضو جدید nimyasoft آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    13 پست

با سلام من نصب کردم وارد قسمت مدیریت میشه مشکلی نداره

ولی وارد صفحه اول فروشگاه میشم این خطاها رو میده اینم آدرس سایت

کد:
    Warning:   rename(/tmp/wrtIT4Sc5,/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php)  [function.rename]: Permission denied in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 48

Warning:  chmod() [function.chmod]: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 50

Warning:   include(/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php)  [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434

Warning:  include() [function.include]:  Failed opening  '/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php'  for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434

عضو انجمن mo_mohit1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    424
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    275 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nimyasoft نمایش پست ها
    با سلام من نصب کردم وارد قسمت مدیریت میشه مشکلی نداره

ولی وارد صفحه اول فروشگاه میشم این خطاها رو میده اینم آدرس سایت

کد:
    Warning:   rename(/tmp/wrtIT4Sc5,/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php)  [function.rename]: Permission denied in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 48

Warning:  chmod() [function.chmod]: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 50

Warning:   include(/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php)  [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434

Warning:  include() [function.include]:  Failed opening  '/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php'  for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434
    مشکل عدیده دایرت ادمین هست/
    پرمیشن پوشه template_c رو 777 بزارین

همچننی این فایل در مسیر l/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php
    اگر با این درست شد اگر نشد بگین چون چند جای دیگه هم باید تغییر بدین

عه

7. تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید

عضو جدید nimyasoft آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    13 پست

درست نشد صفحه سفید میاره

کد:
    http://www.sharj.shadikade.ir/

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    19 پست

دوستان من محصول تعریف کردم اما تو قسمت فروشاه نمی تونم انتخابش کنم مشکل از چیه ؟

و اینکه محصولی رو که می خوام بفروشم باید تو قسمت کارت ها تعریف کنم ؟ کد داده بشه ؟

تشکر تشکر کرده 
    424
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    275 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mobin66 نمایش پست ها
    دوستان من محصول تعریف کردم اما تو قسمت فروشاه نمی تونم انتخابش کنم مشکل از چیه ؟

و اینکه محصولی رو که می خوام بفروشم باید تو قسمت کارت ها تعریف کنم ؟ کد داده بشه ؟
    جواب اول:شما باید بعد از تعریف محصول در قسمت کارت ها کارد ر.و تعریف کنید
    دوم: بله /مثلا توی دسته زدی ایرانسل توی محصول میزنی هزار تومانی و توی کارت سریال شارز و کد شارز رو میزنی///

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

با سلام و عرض خسته نباشید به تمامی دوستان و مدیران می خواستم یک فروشگاه کارت شارژ راه اندازی کنم لطف اموزش نصب راه اندازی اسکریپت برایم ارسال کنید با تشکر

تشکر تشکر کرده 
    424
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    275 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط company نمایش پست ها
    با سلام و عرض خسته نباشید به تمامی دوستان و مدیران می خواستم یک فروشگاه کارت شارژ راه اندازی کنم لطف اموزش نصب راه اندازی اسکریپت برایم ارسال کنید با تشکر
    فروش به وسیله این اسکریپ جهت کارت شارز سودی نداره/چون باید کد ها رو از قبل بخرید و در سیستم وارد کنید/از سیستم های آماده که اراده میشه استفاده می کنید نمونش Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی

صفحه 266 از 460 نخستنخست ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)