نقل قول نوشته اصلی توسط storm_saeed نمایش پست ها
ioncube چی هستش ؟؟
لینوکس سرور چقد با عادیش فرق داره؟
و یه سوال دیگه میکروتیک مگه لینوکس نیست پس چرا تو بعضی سایتا فروش vps زدن سیستم عامل لینوکس ویندوز و میکروتیک مگه چیاش فرق داره که با لینوکس های دیگه جداش کردن ؟آیا نسخه معمولی داره که بشه رو کامپیوتر نصبش کرد؟
باز شرمنده یه سوال دیگه مثلا اگه سرور پیش خودم باشه (سرور اختصاصی نه مجازی شده) میشه توش مثلا بازی نصب کرد و کارایی که با کامپیوتر میشه رو انجام داد و با محیط گرافیکی کار کرد؟
بازم ممنون
سلام
برای ioncube من اشتباه کردم
ioncube یه افزونه ی سی پنله که تحت لینوکس نصب میشه برای ران شدن یه سری کدای php لازمه
معمولا سیستم عامل ها نسخه ی سرورشون قدرتمند تر و بهینه تر از نسخه هی پی سی هومشونه
تو نسخه های سرور رم و حجم سی پی یو ی بیشتری نیاز هست فرق چندانی نداره
واسه سوال دومتون.بله میکروتیک یک نسخه از لینوکسه.همون طور که میدونید لینوکس نسخه ی متفاوتی داره centos.ubonto.susi.mikrotik.kerio و ...... ولی تو سایت فروش ایرانی ها لینوکسی که مینویسن به معنی نسخه ی centos جا افتاده برای همین هست که برای میکروتیک یک پلان جدا میزارن چون همه اون لینوکس رو سنت او اس میدونن.
برای سوال آخر
شما برای اینکار به چند چیز نیاز دارید
1_کارت گرافیک چون رو سرور ها اکثر کارت گرافیک یا نیست و یا خیلی ظعیفه
2_کارت صدا چون هیچ کدوم از دیدکیت ها به صورت دیفالت و پیش فرض کارت صدا ندارن
3_منظورتون از پیش خودم باشه اینه که دربست در اختیار خودتون باشه و یا اینکه به صورت فیزیکی پیشتون باشه؟(این مورد رو جواب بدید تا بهتون بگم جواب این قسمت از سوالتون رو)