بهترین راه برای برداشتن تبلیغات اینه که شما کد حذف تبلیغ را در یک فایل جاوا اسکریپت قرار دهید و روی یک هاست دیگه قرار بدید و فایل مورد نظر را داخل قالب ادد کنید. در این صورت بلاگفا نمیتونه کد شما رو شناسایی کنه
بهترین راه برای برداشتن تبلیغات اینه که شما کد حذف تبلیغ را در یک فایل جاوا اسکریپت قرار دهید و روی یک هاست دیگه قرار بدید و فایل مورد نظر را داخل قالب ادد کنید. در این صورت بلاگفا نمیتونه کد شما رو شناسایی کنه
سلام.
من کدی برای حذف تبلیغات بلاگفا و رزبلاگ نوشتهام که کار میکند.
درصورتی که میخواهید وبلاگ شما حذف نشود، کافی است که در تنظیمات این کد
آدرس سایتی که DNS بلاگفا را روی آن تنظیم کردهاید قرار دهید.
در این صورت تبلیغات تنها زمانی که از سایت خارجی وبلاگ خود را باز نمایید حذف خواهند شد،
و تبلیغات در دامنه بلاگفا باقی میمانند. بدینترتیب بلاگفا متوجه حذف تبلیغات نخواهد شد.
لطفاً برای دریافت کد حذف تبلیغات به این صفحه مراجعه نمایید:
کد حذف تبلیغات رزبلاگ، بلاگفا و وبلاگهای دیگر | DRS David Soft
توجه: کدی که من نوشتهام را dadasa3 نیز قرار داده بود، ولی اسم من DRS David Soft است نه forward09.
DRS David Soft
David Refoua
David Refoua
David@Refoua.me
ویرایش توسط داوید : May 23rd, 2014 در ساعت 00:51
به محض اینکه برداری دیگه امنیت نداری.هر آن امکان داره که مسدود شی.برای بررسیش هم نیروی انسانی نمی خواد.روبات به صورت خودکار قالب های کاربرا رو چک می کنه و هر اسکریپت مشکوکی که ببینه بدون هیچ اخطاری وبلاگت مسدود میشه.بعدم که مسدود بشه آزاد کردنش کار خداست.تجربه دارم که بهت میگم.نکن این کارو.
اگه می خوای وبلاگ رایگان بدون تبلیغات بزنی یه هاست رایگان رو انتخاب کن (مثلا هلیو هاست) بعد روش اسکریپت وردپرس فارسی نصب کن.خیلی شیک و مجلسی وبلاگت رو اداره کن.منت هیشکیم بالا سرت نیست.وبلاگتم مال شخص خودته.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)