پرداخت پی پال انجام میدین؟
کشور آلمان هم برای پرداخت ویزا یا مستر میتونید انجام بدید؟ فوریههه پیام خصوصی بدید![]()
پرداخت پی پال انجام میدین؟
کشور آلمان هم برای پرداخت ویزا یا مستر میتونید انجام بدید؟ فوریههه پیام خصوصی بدید![]()
با دروود
پرداخت تنها پیپال انجام می شود.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
با دروود
هم اکنون به میزان 2800 دلار موجودی می باشد و بها هر دلار 3410 تومان می باشد.
دوشنبه 10 تیرماه 92-15:31
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
یک پرداخت برای بنده انجام دادند
با تشکر از ایشان
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
ببخشید اینجا میپرسم...میخواستم بدونم کم کارمزد ترین روش ارسال از یک پیپال اروپایی به یک پیپال اسیایی که هر دو ارز دلار دارند چیه? گیفت سند مانی مس پیمنت یا روش دیگه ای? و اینکه شما از هر ۳ روش که اینجا گفتم میتونید وجه بفرستید به پیپال یک شحص دیگه?
سلام
من تازه عضو شدم
با دروود
هم اکنون به میزان 2500 دلار موجودی می باشد و بهای هر دلار 3490 تومان می باشد.
چهارشنبه 12 تیر 92، 14:35
با دروود
1800 دلار موجودی
بهای هر دلار هم اکنون: 3210 تومان.
سه شنبه - ۲۵ تیر ۱۳۹۲-5 دقیقه بامداد
------------------------------------------------------
سلام
بنده امروز با ایشون اشنا شدم از طرف یکی از دوستان
پرداخت من را انجام دادند
ایشون تایید میشوند از طرف من
با سلام، خسته نباشین دوست عزیز
من £1نیاز داشتم، اگر زحمت نباشه امروز آخرین مهلت تو سایته، برام اطلاعات(شماره حساب) پ.خ کنید تا امروز من بتونم از این کوپن تخفیف استفاده کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)