نقل قول نوشته اصلی توسط 3eo نمایش پست ها
بنده برای یکی از سایت های خودم می خوام روزانه بالای 100 تراکنش دارم ، ولی متاسفانه مثل اینکه اصلا قصد همکاری ندارید ، چون باید اول ما که از درگاهای مستقیم سایر درگاها استفاده می کنیم بیاییم درگاه غیر مستقیم زرین پال رو فعال کنیم که وقتی کاربر میاد توش گیج میشه میره ( قبول کنید ، ساده مثل بانک پارسیان خوب است ) من روی درگاه مستقیم می تونم تراکنش داشته باشم ولی غیرمستقیم نه . در ضمن 10000 درگاه دیگه است که اصلا شناسنامه و کارت ملی و ... نمی خواد برای ارتقاء حال با این شرایط به نظر شما کسانی هستند که برای یک درگاه که 30 ساعت بعد تسویه کنه و بیاد اون همه مدارک و که برای ارتقاء است و جمع کنه و بیاد پست کنه در ضمن باید قبلش محضر هم بری که فکر نکنم کمتر از 10 تومن باشه . ( کلا منضرف میشه طرف و سایتشو می بنده ) : دی
بنده از مدیران مربوطه خواهشمندم یکم شرایط اخذ مدارک رو قرار داد را ساده تر کنند و ارسال آن را از اینترنت انجام دهند .
بله دقيقا! برای استفاده از درگاه پرداخت مستقيم (زرين گيت) حتما بايد در کنارش درگاه غير مستقيم (وب گيت) هم فعال شده باشه و کاربر خودش انتخاب کنه از کدام درگاه پرداخت کنه.
طبعا کاربری که با زرين پال آشنائی نداره از درگاه مستقيم بانکی پرداخت خودش رو انجام ميده و کاربری که تو حساب زرين پال خودش موجودی داره از درگاه غير مستقيم (وب گيت) استفاده ميکنه.

شرايط سطح تاييد طلائی هم متاسفانه فعلا امکانش نيست. برای تاييد هويت کاربران تنها روش موجود فعلا امضا قوانين در دفتر اسناد رسمی يا مراجعه حضوری به شرکت هست.

همونطور که پيشتر گفتم زرين پال با سايت های مشابه قابل مقايسه نيست. شرکت سامان سيستم متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست و مقايسه زرين پال با سايت هایی که حتی شماره ثابت و آدرس مشخصی ندارن ممکن نيست.