با سلام و خسته نباشید
دوست عزیز مشکل رو خودتون با اضافه کردن کد الکسا ایجاد کردید چون به صورت صحیح و در جای مناسب اون رو وارد نکردید
ابتدا این کدی که وارد قالبتون کردید رو حذف کنید :البته من قالبتون رو نگاه کردم یه مشکل دیگر مشابه هم داشت که یه کدی رو خودتون در جای نا مناسب و به صورت غیر صحیح اضافه کرده بودید، این کد رو هم از جایی که اضافه کدید حذف کنید :و به جای اون این کد که متا تگ الکسای خودتون هست رو در فایل header.php ( در فولدر قالب ) در بین متا تگ های دیگر قرار بدید :کد:<html> <head> <!-- 7iONlKFLfp8JC2rQq_1wV-HGgbk --> You could put your verification ID in a comment <meta name="alexaVerifyID" content="7iONlKFLfp8JC2rQq_1wV-HGgbk" /> Or, in its own meta tag <meta name="keywords" content="keyword1,keyword2, 7iONlKFLfp8JC2rQq_1wV-HGgbk" /> Or, as one of your keywords </head> <body> Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here. </body> </html>
کد:<meta name="alexaVerifyID" content="7iONlKFLfp8JC2rQq_1wV-HGgbk" />
کد:<html> <head> <meta name="msvalidate.01" content="1635DCA80B9740CECBA1ED62F494C992" /> </head> <body> page contents </body> </html>
و به جای اون مثل قسمت قبل این کد رو در فایل header.php ( در فولدر قالب ) در بین متا تگ های دیگر قرار بدید :بهتون پیشنهاد می کنم اگر می خواین قالبتون دچار مشکل نشه دست کاری غیر اصولی انجام ندین...کد:<meta name="msvalidate.01" content="1635DCA80B9740CECBA1ED62F494C992" />
مشکلی بود در خدمتم...
موفق و پیروز باشید..