درود
من فقط چند مورد عرض می کنم که دوستانی که میخوان چنین سایتی ایجاد کنند در جریان قرار بگیرند . باز هم میگم و خواهم گفت که داشتن یک سایت خرید گروهی به این سادگی ها هم نیست من سوالم ازتون اینه الان فکر کنید بهترین و بی نقص ترین اسکریپت و سایت خرید گروهی دنیا را شما در اختیار دارید آیا این یک سایت خرید گروهی موفق میشه ؟ یا نه .. آیا نباید تبلیغات کرد ؟ نباید یک تیم بازاریابی قوی داشت ؟ نباید مدیریت داشت ؟ نباید سرمایه گذاری کرد ؟ پس داشتن یک وب سایت کار پایه هست اما کافی نیست . ما طراح هستیم یعنی مجری پروژه کارفرما ما سایت را باسلیقه و بودجه شما تحویل میدهیم . دیگه کسب درآمد و چرخاندن سایت که با ما نیست . چرا آخه حرف غیر منطقی میزنید . اصلا ربطی به ما نداره که فلان سایت پایین ، بالاست ، کار میکنه یا نمیکنه
در مورد قالب هم متاسفانه توی ایران هر چی مد میشه و قوی ظاهر میشه همه میرن کپی برداری از اون میکنن . باز هم عرض میکنم ما فقط مجری هستیم .. کارفرما شما هستید و شما به ما میگید که چی کار کنیم . خود همین آقایون ( ملی برگ ) یادشونه اول که پیش ما اومدن گفتند یک قالب شبیه قالب دیس برگ میخوایم . ما هم گفتیم اکی ، شما به من بفرمایید تقصیر من مجری چیه که یک نفر میاد به من میگه کاملا شبیه قالب تخفیفان یا نت برگ یا marhabadeals میخوام ؟ من چی باید بهش بگم ؟ من کار خودم رو انجام میدهم شما بگید فلان قالب یا فلان سیستم ما سعی میکنیم همون رو تحویل شما بدهیم .
در مورد این که سیستم ایشون با سیستم ما فرق میکنه یا نه من هم میگم که فرق میکنه سیستم خرید گروهی ما چند ماژول اضافه داره که سیستم ایشون نداره .. ماژول های اضافه : 1- امکان نمایش همه تخفیف ها بر روی یک نقشه یا Deal Map که الان فقط ایت های معروف خارجی دارن 2- ماژول تعیین زیر مجموعه برای یک پیشنهاد ( یعنی مثلا شما یک پیشنهاد کیف زنانه میزاری حالا میتونی زیر مجموعه کیف قرمز ، کیف آبی ، کیف سبز و ... تولید کنید و برای هرکدام یک قیمت ، یک درصد تخفیف و یک مقدار حداکثری را قرار دهید ) 3 - ماژول تمامی درگاه های بانکی از جمله ( سامان - پاسارگاد - ملی - پارسیان - ملت ) و 4 که تازه اضافه شده قالب مدیریت جدید با قابلیت های ایجکس و HTML 5
پس در نتیجه سیستم ایشون با سایت ساز خرید گروهی صبا دیبا خیلی فرق داره ! به گفته خودشون به این لینک برید متنی که واسه معرفی سیستمشون نوشتن رو یخونید .. متن بالای این تاپیک یا تاپیک های گذشته صبا دیبا در این انجمن و یا انجمن های دیگر رو هم پیدا کنید و بخونید![]()
حتی یک "" و "" رو جابه جا نکردند و فقط زحمت کپی پیست کشیدن ، بعد به نظر شما میان یک اسکریپت اختصاصی بنویسند ؟؟؟!
( یک عکس هم از وب سایتشون گرفتم و گذاشتم اینجا تا بعدا نرن متن رو عوض کنند و قضیه رو انکار کنند چون ازشون هیچی بعید نیست
)
ارادتمند مهرپور 09374822186 . گروه طراحی و بهینه سازی سایت صبا دیبا