می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
خوب بالا رفتن رتبه و رنک = تبلیغات بیشتر = درامد بیشتر
Vahid lets go out tonight and paint the town red
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
خب دوست عزیز من نگفتم که همش کاربرا بودن
درسته سایت کلی هزینه داره ولی یکی از مواردی که باعث موفقیت سایت شده کاربران بودن اینطور نیست؟
پست های آموزشی و مفید بعضا کاربران خودشون به نظم انجمن کمک کردن این خیلی تاثیر میزاره
---------- Post added at 03:03 AM ---------- Previous post was at 03:02 AM ----------
در ضمن یادم رفت بلی همه سود میبریم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
بله سرمایه اصلی هر سایت و فرومی کاربران اون هستن.
بنده هم منکر این قضیه نیستم.
صحبت من این بود که نباید با اون دید به موضوع نگاه کرد.
در مورد ارسال مطلب و آموزش هم. از نظر خود من به این صورت هست که، وقتی من از مطالب این سایت استفاده میکنم در عوض باید چیزی هم به اون اضافه کنم.
و یا اگر من اینجا درخواست کمکی میکنم که دوستان دانسته های خودشون رو در اختیار من میذارن در قبالش من هم باید همین کار رو انجام بدم.
مصطفی چمران
شاید جوک سال شناخته بشه ....به زودی مدیر این فروم تبدیل به یکی از سرمایه داران بزرگ خواهد شد![]()
دستد درد نکتع ممد مانو فروختییعنی دقیقاً تا چند وقت دیگه وحید جواب سلام ما رو نمیده؟![]()
قطعا تو یکی رو فراموش نمیکنم
من خوشحال هستم ولی از موقعیتی که دارم سو استفاده نکردم و از حضور کسی سو استفاده نکردم تیکه نپرونفعلا به وحید فکر کن که چه خوشحاله از این موفقیت که من و امثال من و تو باعثش شدیم![]()
امیدوارم همگی موفق پیروز باشید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
باور کردنش زیاد سخت نیست الان سایت ها و فروم هایی هستند بالای چند ملیون و شاید هم بالای 20 ملیون در ماه درامد دارند حساب کنید اگر بهترین سرور با بالاترین امکانات هم بخوان بگیرن شاید ماهی 500 تومن هم نشه ولی تو داز مدت به سود رسیدن البته اینجا فروم تخصصی هست و نمیشه هر تبلیغ رو گزاشت ولی پیشنهاد میکنیم یک مقداری بخش های جدید به فروم اضافه بشه تا اعضای بیشتری وارد فروم بشن و بازدید بالاتر بره .
1-اینترنت و شبکه
2-کامپیوتر مباحث مرتبط با سخت افزار - نرم افزار ویندوز و ترفند ها و .....
3-تالار اخبار , مطالب و تازه های روز جهان
,.....
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)