باسلام
دوستان اطلاع دارند رنجهای زیر مطلعق به کدام یکی از سرویس دهندگان ایرانی میباشد؟!
213.171.197.143
باسلام
دوستان اطلاع دارند رنجهای زیر مطلعق به کدام یکی از سرویس دهندگان ایرانی میباشد؟!
213.171.197.143
ویرایش توسط s.w.a.t : July 11th, 2013 در ساعت 01:30
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
مطمئن هستید سرویس دهنده ایرانی است؟
نمایندگان از دیتاسنتر بپرسند راهنمایی نمیکنند ؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
آقا مصطفی عزیز کلا 3-4 نفر ارائه میدهد از دیتاسنتر رد استیشن برای اون دومورد اول که یکی شما هستین ، یکی اگر اشتباه نکرده باشم رسانگار است و یک چند آفر از shingo اگر اشتباه نکرده باشم دیدم
چند خرده پا هم به صورت مستقیم تهیه کرده اند مورد 2 ی پی اول حدودا پیدا کردنش راحت است اما مورد سوم خیلی سخت است از نظر بنده چون ارائه دهنده خاصی از این دیتاسنترمشاهده نکردم
سعی کردم تا جایی که اطلاع داشتم کمکتان بکنم
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ما جایی گفتیم که دیتاسنتر "اطلاعات شخصی مانند ایمیل تلفن اسم و ... " به ما داده است؟!
اعلام کردیم با همکاری "دیتاسنتر".
دیتاسنتر هم کاملا از حریم خصوصی کاربر حفاظت کرده است!
پ.ن: لطفا تاپیک رو از بحث اصلی خارج نکنید. اگر در مورد آی پی فوق اطلاعاتی دارید اعلام کنید.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)