-
July 10th, 2013, 13:37
مشکل با دامنه سایت
با عرض سلام خدمت دوستان
مشکلم را اینگونه توضیح میدم من سال قبل وب سایتی داشتم با دامنه با پسوند com . و سایتم روی سرور مجازی راه اندازی کردم بنا به دلایلی سایتم غیر فعال گردید و همچنین دامنه توسط اینجانب تمدید نشد .چند روز پیش تصمیم گرفتم سایتم رو مجدد راه اندازی نمایم از شرکتی هاست خریداری نمودم و چون دامنه قبلی یعنی با پسوند com آزاد نبود مجبور به ثبت دامنه با پسوند IR شدم تا اینجا مشکلی نبود.از شرکتی که هاست خریداری نمودم درخواست نمودم فول بکاپ سایتم را بر روی هاست خریداری شده ریستور نمایند اینکار نیز انجام شد .اما موضوع که بعد از ریستور کردن پیش آمد زمانی که وارد سی پنل شدم سمت چپ سی پنل نوشته شده بود main domain:........com در صورتی که دامنه اصلی من IR می باشد همچنین سایت من با دامنه IR نیز نشون داده نمی شود با شرکت مکاتبه نمودم به من اعلام کردند که دامنه IR را باید بر روی هاست پارک نمائید در صورتی که پارک زمانی هست که دامنه اصلی چیز دیگه دیگه باشه و بخواهیم سایت با دامنه دیگه ای نیز نمایش داده شود همچنین زمانی که دامنه رو پارک نمودم پیغام This Account Has Been Suspended نشون داده می شود لصفا در این زمینه کمک کنید تا سایتم راه اندازی شود
با تشکر
-
-
July 10th, 2013 13:37
# ADS
-
July 10th, 2013, 15:57
پاسخ : مشکل با دامنه سایت
وقتی این پیام برای .ir نشون داده میشه یعنی دامنه به هاست متصل است
این پیام موقعی نشون داده میشه که اکانت هاست غیر فعال شده باشه این موضوع رو به ادمین هاست اطلاع بده تا اکانت رو برات فعال کنه
-
-
July 10th, 2013, 16:08
عضو جدید
بله درسته دامين ثبت شده آقاي
فروش انواع سرور : ویندوز/ لینوکس / میکروتیک
آپتایم 99% ، گارانتی پورت ، پشتیبانی 24 ساعته
سایت فروش : لیتسر سرور
-
تعداد تشکر ها از yaalim به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2013, 18:28

نوشته اصلی توسط
shahab_ksh
وقتی این پیام برای .ir نشون داده میشه یعنی دامنه به هاست متصل است
این پیام موقعی نشون داده میشه که اکانت هاست غیر فعال شده باشه این موضوع رو به ادمین هاست اطلاع بده تا اکانت رو برات فعال کنه
تایید
-