نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 42 از 73 نخستنخست ... 3238394041424344454652 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

در مورد گرفتن وکیل و طرح شکایت علیه فری لنسر همونطور که قبلاً هم گفته بودم ، روی من هم حساب کنید. اگه برای شروع کار برنامه ای دارید لطفاً مطرح کنید تا هرچه زودتر بتونیم پروسه کار رو با وکیل شروع کنیم.

2. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

راستی من مطمئن هستم خیلی از کاربران ایرانی با این تاپیک آشنایی ندارند. خود من برام امکانپذیر نیست که باهاشون تماس بگیرم . اگه کسی میتونه ، بقیه کاربرای ایرانی فریلنسر رو هم خبر کنه تا به ما بپیوندند. مطمئن هستم تعداد ، خیلی بیشتر از اینی هست که تا الان به این فروم مراجعه کرده اند. تعداد که بیشتر بشه کارها راحت تر انجام میشه، مخصوصاً تو بحث گرفتن وکیل.
    ویرایش توسط karaoke : July 3rd, 2013 در ساعت 14:52

5. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

من 1700 دلارم گیره ، با اینکه بیشتر از یک ماه لیمیت شدم ولی امکان گرفتن پروژه هم دارم

و مشکلی هم با گرفتن وکیل ندارم

7. تعداد تشکر ها از serverfire به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

سلام دوستان منم مدتی هست که توی فریلنسر کار میکنم و الان دقیقا با مشکل شما روبرو شدم بعد از اولین باری که درخواست واریز کردم اکانت من لیمیت شد اما با ارسال مدارک مورد نیاز لیمیت بودن اکانت در کمتر از 48 ساعت رفع شد هنوز چند روزی نگذشته بود که دوباره اکانت رو لیمیت کردن !
    اما این بار این که باز مدارک رو ارسال کردم کسی پاسخگو نیست و اکانت بعد از گذشت حدود 10 روز هنوز لیمیت و هرچقدر هم که تیکت میزنم فقط چرت و پرت جواب میدن یه چیزی و هر دفعه کپی پیست میکنن جدیدا که اصلا جواب هم نمیدن
    من توی سایت هایی مثل
    http://www.complaintsboard.com
    /http://www.sitejabber.com
    رفتم و شکایتمو ازشون اعلام کردم و دو نفر از فریلنسر اومدن و کامنت گذاشتن و گفتن که پیگیری می کنیم ! اما به هر کدوم که میل میزنم میگن که دپارتمان مربوطه به ما جوابی رو نداده هنوز ! و همچنان مشکل پابرجاس در کل که د ز دی تو روز روشن میکنن بدون هیچ دلیلی من حدود 700 دلار توی سایت دارم که نمیتونم بگیرمش الان در ضمن منم کشورم رو ایران زده بودم
    ویرایش توسط mohs3n71 : July 6th, 2013 در ساعت 19:48

9. تعداد تشکر ها ازmohs3n71 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

با این ریتمی که تاپیک داره پیش میره و هر یک هفته یا 10 روز یکبار آپدیت میشه بعید میدونم تا 100 سال دیگه هم به نتیجه ای برسیم.
    مشارکت و علاقه ای جدی برای اقدام جهت حل مشکل به صورت دسته جمعی من مشاهده نمی کنم.

11. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

بله تقریباً درسته، الان تقریباً 50 روز گذشته و هیچ کار خاصی صورت نگرفته، من که دیگه بیخیال اکانت قبلیم شدم، خدا رو شکر خیلی هم پول توش نداشتم، میخوام برم یه اکانت جدید با هویت جعلی درست کنم و شروع کنم به کار.
    نقل قول نوشته اصلی توسط karaoke نمایش پست ها
    با این ریتمی که تاپیک داره پیش میره و هر یک هفته یا 10 روز یکبار آپدیت میشه بعید میدونم تا 100 سال دیگه هم به نتیجه ای برسیم.
    مشارکت و علاقه ای جدی برای اقدام جهت حل مشکل به صورت دسته جمعی من مشاهده نمی کنم.

13. تعداد تشکر ها از mst_ab به دلیل پست مفید

عضو جدید onlymaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    45 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mst_ab نمایش پست ها
    بله تقریباً درسته، الان تقریباً 50 روز گذشته و هیچ کار خاصی صورت نگرفته، من که دیگه بیخیال اکانت قبلیم شدم، خدا رو شکر خیلی هم پول توش نداشتم، میخوام برم یه اکانت جدید با هویت جعلی درست کنم و شروع کنم به کار.
    خب دوستان بنده اعلام آمادگی خودم رو اعلام کردم . نظر خاصی دارید بفرمایید تا پیش بریم

15. تعداد تشکر ها از onlymaj به دلیل پست مفید

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

در مورد گرفتن وکیل و طرح شکایت علیه فری لنسر همونطور که قبلاً هم گفته بودم ، روی من هم حساب کنید. اگه برای شروع کار برنامه ای دارید لطفاً مطرح کنید تا هرچه زودتر بتونیم پروسه کار رو با وکیل شروع کنیم.
    بسم الله دوست عزیز. ارتباط اولیه رو برقرار کنید ببینید چه اطلاعاتی لازم دارن در اختیارشون بزاریم تا شرایط شون رو اعلام کنند.

در ضمن من فکر میکردم امکان بید گذاشتن نداریم دیگه در حالی که این امکان هنوز موجود هست. یک راه برای زنده کردن پول توی اکانت گرفتن پروژه ست. یعنی پروژه رو با شرط پرداخت بیرون فری لنسر بگیرید. به این ترتیب موجودی با گرفتن چند پروژه صرف کمسیون فری لنسر میشه و حداقل از اینکه پول رو گرو برداشتن دیگه نمیسوزیم. البته این روش بدون ایراد نیست و باید در اینکه با چه کارفرمائی کار میکنید احتیاط کنید (ندادن پول یا شارژ بک ظرف ۶۰ روز و ...)، اما بالاخره از حرص خوردن خالی بهتره.
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

17. تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها
    بسم الله دوست عزیز. ارتباط اولیه رو برقرار کنید ببینید چه اطلاعاتی لازم دارن در اختیارشون بزاریم تا شرایط شون رو اعلام کنند.

در ضمن من فکر میکردم امکان بید گذاشتن نداریم دیگه در حالی که این امکان هنوز موجود هست. یک راه برای زنده کردن پول توی اکانت گرفتن پروژه ست. یعنی پروژه رو با شرط پرداخت بیرون فری لنسر بگیرید. به این ترتیب موجودی با گرفتن چند پروژه صرف کمسیون فری لنسر میشه و حداقل از اینکه پول رو گرو برداشتن دیگه نمیسوزیم. البته این روش بدون ایراد نیست و باید در اینکه با چه کارفرمائی کار میکنید احتیاط کنید (ندادن پول یا شارژ بک ظرف ۶۰ روز و ...)، اما بالاخره از حرص خوردن خالی بهتره.
    من کسی رو که تجربه پرونده های مشابه داشته باشه نمیشناسم. شما سراغ دارید؟

گرفتن پروژه بدون دریافت دستمزد از طریق سایت باعث میشه که completion rate به تدریج کم و کمتر بشه. همونطور هم که گفتید ریسک عدم دریافت دستمزد بی نهایت بالا میره. خود من کارفرما داشتم همین چند وقت پیش ، بیش از 60 تا review داشت. واسه یه کار کوچک 30 دلاری 12 دلار به من نداد. هر چی هم پیغام فرستادم جواب نمیداد در صورتی که آنلاین میشد و تو سایت هم فعالیت داشت. دستم هم به جایی بند نبود چون 18 دلار بیشتر تو milestone نگذاشته بود و فقط همون رو ریلیز کرد.
    در ضمن ، ممکنه به زودی امکان بید گذاشتن هم برداشته بشه. دلمون رو به این چیزها نباید خوش کنیم. باید دنبال چاره اساسی باشیم.

کسی اینجا در سیدنی دوستی آشنایی چیزی داره که بهش وکالت بدیم تا از طرف ما در پلیس سیدنی از فریلنسر شکایت کنه؟
    ویرایش توسط karaoke : July 10th, 2013 در ساعت 07:31

19. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    14 پست

کسی اینجا در سیدنی دوستی آشنایی چیزی داره که بهش وکالت بدیم تا از طرف ما در پلیس سیدنی از فریلنسر شکایت کنه؟
    دوست گرامی قصد جسارت ندارم ولی واقعا شما چقدر خوش خیال هستید.
    من چند وقت پیش از یک (ایرانی بی شرف) در استرالیا شکایت کردم و کلی هم با اینترپل و پلیس استرالیا مکاتبه کردم. اونها اصلا ایران را کشور حساب نمی کنند که بخواهند به شکایت ایرانی ها رسیدگی کنند.
    به هرحال موفق باشید.

21. تعداد تشکر ها از philip_ja به دلیل پست مفید

صفحه 42 از 73 نخستنخست ... 3238394041424344454652 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)