-
محدودیتهای سرور مجازی
سلام. من یه سرور مجازی برای دانلود، تست و آپلود نرم افزارهای مورد نظر می خوام اما با توجه به محدودیتهای سرور مجازی (مانند رم و ...) و قیمتهای بالای آن فکری به ذهنم رسید.
آیا اینکه یکی از دوستانم که در کانادا مقیم هست یک سیستم (با مشخصات دلخواه) با اینترنت پر سرعت در اختیار من بگذاره و من از طریق نرم افزارهایی مثله TeamViewer به اون سیستم متصل و کارهای مورد نظرم رو انجام بدم، قابل انجام هست؟
مراحل کار:
1) اتصال به سیستم موجود در کانادا از طریق نرم افزار TeamViewer
2) دانلود نرم افزارهای مورد نظر
3) تغییر و ویرایش نرم افزارها
4) آپلود نرم افزارها بر روی سرور دانلود
با این روش هزینه ها به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کنه!
-
-
July 9th, 2013 18:17
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : محدودیتهای سرور مجازی
ایده خیلی خوبی نیست
دوستتون احتمالا هزینه زیادی برای پهنای باند می پردازند و همیشه کامپیوترش روشن نمیتونه بمونه
و مشکل های زیادی خواهید داشت
-
تعداد تشکر ها ازalidini به دلیل پست مفید
-
کامپیوتر رو خودم می تونم تهیه کنم. هزینه 150 گیگابایت پهنای باند و اینترنت 50 مگابایت بر ثانیه هم 50 دلار هست که خودم پرداخت می کنم. هزینه ی برق و ... هم هست که البته با دوستمون این حرفا رو نداریم چون من هم زیاد براش کار انجام دادم. با توجه به این موارد به صرفه هست یا نه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
samiee
کامپیوتر رو خودم می تونم تهیه کنم. هزینه 150 گیگابایت پهنای باند و اینترنت 50 مگابایت بر ثانیه هم 50 دلار هست که خودم پرداخت می کنم. هزینه ی برق و ... هم هست که البته با دوستمون این حرفا رو نداریم چون من هم زیاد براش کار انجام دادم. با توجه به این موارد به صرفه هست یا نه؟
خوب اگه میتونی کامپیوتر رو بخری دیگه لازم نیست با تیم ویور بری که -
رو همون کامپیوتر یه ویندوز 2003 یا 2008 یا هرچی میخوای نصب کن - بعد ریموت دستکتاپشو فعال کن - به همین راحتی
ویرایش توسط Black_Team : July 9th, 2013 در ساعت 20:47
-
تعداد تشکر ها از Black_Team به دلیل پست مفید
-
ممنون از راهنماییتون. فقط باید ویندوز سرور نصب بشه روش حتمن؟
فکر کنم باید یه مقدار اطلاعاتم رو در مورد ویندوز سرور افزایش بدم؟
-
-
عضو انجمن
دوست عزیز یه سوال شما چه مقدار باید برای کامپیوتر هزینه کنید؟
تازه با 50 دلار سرور اختصاصی هم میشود اجاره کرد!!!
ویرایش توسط fasterhost : July 9th, 2013 در ساعت 21:34
-
-
عضو انجمن
عزیز هزینه این که خیلی از سرور بیشتره
شما 50 دلار برای نت بدی که خیلی بیشتر هزینه پی سی هم هست
ویرایش توسط alidini : July 9th, 2013 در ساعت 21:42
-
تعداد تشکر ها از alidini به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
دوست عزیز آفر ممنوع!!!!!!!
اگه قصد خرید کامپیوتر رو دارید بهتره سرور رو کلو کنید چون میگید سرور مجازی جوابگو نیست پیشنهاد میکنم میکنم
-
-
عضو انجمن
در مورد کاری که شما میگید من چند نکته ی خیلی مهم رو یادم رفت که بگم
1. به دلیل اینکه سخت افزار خانگی است در صورتی که تهویه مناسبی وجود نداشته باشد سرور می سوزد!!!
2. معمولا اینترنت های خانگی زمانی که دیسکانکت می شوند با کانکت شدن مجدد آی پی جدید بهشون تعلق میگیرد که یعنی شما تا زمانی که دوستتون یوزر و پسورد جدید team رو بهتون نده شما دیسی هستی
3. اینترنت خانگی معمولا در صورت قعطی به دلیل اینکه کاربر یک آدم معمولی است ممکنه ساعت ها سرور دان باشد
4.هزینه ی بالای اینترنت خانگی که کلا به صرفه نیست
سوالی داشتید در خدمتیم
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از fasterhost به دلیل پست مفید
-
July 9th, 2013, 22:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fasterhost
2. معمولا اینترنت های خانگی زمانی که دیسکانکت می شوند با کانکت شدن مجدد آی پی جدید بهشون تعلق میگیرد که یعنی شما تا زمانی که دوستتون یوزر و پسورد جدید team رو بهتون نده شما دیسی هستی
موفق باشید
نت مخابرات و ایران اینطوریه و اکثر کشورای دیگه ای پی ولید میدن تو ایران هم مییدن با هزینه
-
تعداد تشکر ها ازalidini به دلیل پست مفید