نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 70

موضوع: بیت کوین رو به رشد‌ترین واحد پول دیجیتالی جهان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    126
    تشکر شده در
    102 پست

پیش فرض پاسخ : بیت کوین رو به رشد‌ترین واحد پول دیجیتالی جهان

یکم تجربه ای که شاید ارتباط داشته باشه با این مورد رو مطرح میکنم
    ممکنه گفته بشه چرا کارت گرافیکی و چند جا هم دیدم که اعلام شده بود برای پردازش همین پول هاست که غلط هست در اصل این سیستم یک سیستم peer to peer مانند تورنت هستش که فعالیت اون پردازش و حل کردن hash هست hash ها که همه میدونید استفادش چی هست و ذخیره ی پسورد ها به این صورت هست البته بماند که انواع مختلف داره و نمیدانم دقیقا چه نوع هایی را بر میگیرد این هش ها به خاطر الگوریتمشان به صورت یک طرفه هستند و تبدیل ان ها از هش به مبدا امکان پذیر نیست مگر با چک کردن نظیر به نظیر خوب این کار هم که خیلی زمان بر است اگر شما یک بار اقدام به بازگردانی یک پسورد با یک سیستم معمولی کرده باشید حتما مشاهده کردید که زمانی که طول خواهد کشید در بعضی موارد چندین سال میباشد برای همین کارت های گرافیکی با توجه به قدرتی که در پردازش ماتریس ها دارند برای این کار مناسب تر هستند تمام هکر های جهان و حتی در بعضی موارد افراد معمولی نیاز به این کار دارند اگر بخواهیند خودشان سیستمی برای موضوع راهندازی کنند اصلا به صرفه نیست برای همین این سیستم طراحی شده است که گفته میشه توان پردازشی سخت افزاری که ملت در این سیستم شیر کردند از ۵۰۰ ابر رایانه ی جهان هم بیشتر البته در همین مورد خاص
    حالا شما فکر کنید یک دیتابیس دارید ۴۰۰۰ کاربر و پسورد هش شده داره و برای شما ارزش داره که انها را به پسورد تبدیل کنید حالا برای این کار به چه توان پردازشی نیاز دارید ؟ خوب شاید براتون به صرفه باشه که ۱۰۰۰ دلار به این سیستم بیت کوین بدهید که این کار سریع انجام بشه در هر صورت من هم اگر هکر بودم حتما نیاز میدیدم از همین سیستم استفاده میکردم :ی دیگه دولت ها و غیر بماند که چه نیاز هایی دارند
    شاید لازم به ذکر باشه که پول ها هم هش هستند و یک هش یکتا که تعداد مشخصی صادر شده حالا پشتوانه کجاست و..... بماند.
    نکته البته من خودم اصلا در این مورد فعالیتی ندارم و فقط شیر کردن اطلاعات بود

مثل اینکه تمام هاستینگ های کوچیک ایران بیان با هم دست در دست هم تمام سرور ها رو شیر کنند با هم و یک تیم مدریت کنه و انها نگران اپتایم و... هم نباشند وفقط به فکر فروش :ی شاید مثال بد اما برا ی این انجمن خوبه :ی

2. تعداد تشکر ها ازsadegh.nikaein به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)