شماها مجبورید چت یاهو بزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم شرکت هاستینگ درست حسابی داره با یابو کار میکنه؟
برید سیستم Kayako رو کار کنید
بعد میاند میگند چرا هی ....
شماها مجبورید چت یاهو بزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم شرکت هاستینگ درست حسابی داره با یابو کار میکنه؟
برید سیستم Kayako رو کار کنید
بعد میاند میگند چرا هی ....
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
آی دی شخصی خودمه با فامیل ها و دوستای صمیمی چت میکنم نمیدونم چطوری پیدا میکنند
همون كه گفتم بدشانسي نحسي سراغت اومده![]()
احتمال میره تراجان رو سیستم شما نصب کرده باشن که وقتی به اینتترنت وصل میشی اطلاعات براشون ارسال میشه . بهتره یه انتی ویروس خوب نصب کنی در ضمن هاست رایگان و تست به کسی نده چون شل نصب میکنند .و...
هیچ جای دنیا چیزی به عنوان هاست تست و سرور مجازی تست وجود نداره ما ایرانی ها شاید ابداع کننده این روش برای فروش بودیم
خواستی یه انتی ویروس رایگان رو بهت معرفی میکنم نصب کنی کیفیت و کارایی خوبی داره و هر روز ابدیت میشه فقط باید بصورت انلاین نصب کنی و حجم یه کم زیاد هست ولی ارزش داره چون کرک شده نیست .
انتی ویروس avg نسخه رایگان
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
ایدی من هک شد گفت شارژ ایرانسل به
گفتم برو بابا فردا دیدم باز میشه![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
اینم آیدی ایشونه کسی کاری داشت می تونه ادد کنه:
info@takweb.ir
از طریق windows live آنلاین میشن که شما خواستید تو یاهو وارد کنید msn (windown live ) رو انتخاب کنید.
باسلام
-----------
من هم آیدی یاهو دارم اما ارگ هم هک بشه برایم مهم نیست چون کسایی رو که نیاز دارم بهشون رو شماره تلفن , ایمیل و سایتشون رو دارم و با هم میتونیم در ارتباط کاری باشیماما از نظر من هیچی skype نمیشه
موفق باشید![]()
خداحافظ !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)