دوستان سایت رو میخوام منتقل کنم حجم فایل ها 200 گیگابایته . پنل توی هر دو سرور لینوکس دایرکت ادمینه . راهنمایی کنید که چطوری منقل کنم . ممنونم .
دوستان سایت رو میخوام منتقل کنم حجم فایل ها 200 گیگابایته . پنل توی هر دو سرور لینوکس دایرکت ادمینه . راهنمایی کنید که چطوری منقل کنم . ممنونم .
یعنی کسی نیست کمکون کنه ؟
سلام
دسترسی به ssh دارید؟
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
با کامند scp میتوانید به راحتی منتقل کنید .
همچنین اگر با این کامند به سرعت دلخواه نرسیدید میتونید از دانلودر تحت شل لینوکس prozilla به صورت مولتی کانکشن لینک های مستقیم تون و دانلود کنید
How to Install ProZilla and Apt-Proz on Ubuntu 13.04 via PPA | LinuxG.net
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
sftp سریع تر از scp هست و روی همون پروتکل عمل می کنه. اگر تعداد فایل ها زیاد هست (مثلا کوهی دایرکتوری رو دارید انتقال می دید)
کد:man rsync
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
بهترین گزینه rsync هست
حكم من برای شما این است كه یكدیگر را دوست بدارید. یوحنا 17:15
بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9
سرعتش در نهایت به پورت سرور ها مربوطه .... وگرنه با بیشتر روش هایی که دوستان فرمودن سرعت تقریبا یکیست . حتما روی ریموت دسکتاپ سرور مجازی ویندوز کار کنید که اگر به هر دلیلی قطع شد اینترنت ایران به مشکل بر نخورید .
اگر فقط چند فایله که با wget و لینک مستقیم بگییریدشون
راه اول و همچنین scp و sftp اگر قطع بشه دیگه نمیتونید از ادامش منتقل کنید و به عبارتی resume ساپورت نیست...در این حالت rsync روش بهتریست
یه اسکریپت انتقال فایل از سرور به سرور نصب کن لینک و بهش میدی خودش انتقال میده
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
حدود 10300 تا فایله . با اسکریپت انتقال سرور به سرور ، کل فایل هارو با یک لینک منتقل میکنه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)