نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 70

موضوع: بیت کوین رو به رشد‌ترین واحد پول دیجیتالی جهان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : بیت کوین رو به رشد‌ترین واحد پول دیجیتالی جهان

این یکی از مغازه های آنلاین خرید با بیت کوین ، مثل این زیاد هستش .

Bitmit Bitcoin market place - Buy and sell goods with Bitcoin

بگذارید چند تا نکته رو بگم .

۱- حتا جدیدا مغازه های توی خیابون هم کم کم دارن بیت کوین قبول میکنن .

Bitcoin: the Berlin streets where you can shop with virtual money | Technology | guardian.co.uk

Living On Bitcoin For A Week: Bitcoin Is The Internet Applied To Money (And I Survived It) - Forbes

2- وقتی منابعی مثل بی بی سی و سی ان ان صحبت یک مطلب رو میکنن و اون رو با ۱۰۰ تا گزارش مورد بررسی قرار میدهند ، و میگن که بسیار مطلب انقلابی هستش این یک مفهوم بزرگ رو میاره که بیت کوین مشکلی نداره از لحاظ اقتصادی و قانونی و منطقی .

3- هر روز نو آوری های بسیاری در بیت کوین به دنیا معرفی میشه . حتا ماشین خود پرداز و کارت اعتباری تولید شده . اینها مجبورند دارای مجوز قانونی باشند تا بتونند این کار ها رو بکنند . پس حتما بیت کوین از لحاظ قانونی دارای شرایط خوبی هستش که بانکها و دولتها اونرو قبول کردند .

4- هر ماه کنفرانس های بسیاری در امریکا و یا انگلیس و آلمان برای بیت کوین گذشته میشه تا ذهن مردم آگاه بشه نسبت به این قضیه .

۵- اتفاقا ما عاشق این هستیم که با گروهی که خودشون رو معرفی نمیکنند همراه بشیم .
    یعنی Anonymous ! همه اونها دنبال آزادی هستند و خیلی ها پیروو اونها .

6- تا چند وقت دیگه کمپانی های بزرگ مثل پی پال بیت کوین رو به خدمات خودشون اضافه میکنند. در حال هر هم کمپانی های زیادی مثل OKPay با بیت کوین کار میکنند.

7- بیت کوین تنها و تنها یک ارز مجازی هستش ، نه راهی برای ایجاد درامد . البته که میشه بهش به عنوانه منبع درامد هم نگاهی جداگانه داشت .

8- میلیون ها نفر در حال حاضر در این صنعت مشغول کار هستند ، کمپانی های میلیون دلاری سرمایه گذاری بلند مدت انجام داده اند . اقتصاد دانها با بیت کوین و تمامی این موج موافقند . رشد چند صد درصدی بیت کوین از سال ۲۰۰۸ تا بحال نشان دهنده بسیاری از مسائل هست .

9- شما به هیچ عنوان منبع تخصصی نیستی در مورد بیت کوین به این دلیل که هیچ تجربه ای نه در زمینه مسائل اقتصادی داری ، نه اینکه هیچ مطلبی در این مورد به صورت تخصصی خوندی و باید در مورد یک مطلب زمانی اظهار نظر کرد که زمانی رو بهش برای مطالعه اختصاص داد، من هم که دارم صحبت میکنم بر اساس مقاله هایی که خوندم و تجاربی که در این ۳۸ سال عمر داشته ام دارم میگم .

من به حس شما کاملا احترام میگذارم ولی لطفا یک هفته به صورت کامل مطالعه بفرمایید از منابع معتبر ، مطمئن باشید که همچیز برای شما روشن خواهد شد .

2. تعداد تشکر ها ازhostplate به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)