-
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
.K.H.A., ameri, amin7x, aziminia, babelirani, compiler, Danialfarzaneh, downloaddl, ehsanh262, Farzinn, HadishWeb, mahdiazarnia, medianet, merci, mhedayati27, mohsen1771, P3YM@N, rezaserver, spark3r, torkidatir, zer-o
-
July 7th, 2013 22:29
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : معرفی بزرگترین دیتا سنتر دنیا - شرکت بزرگ ovh فرانسه
اول باید تشکر کنم بابت اطلاع رسانی
اینشالا شما که دارید با این دیتاسنتر کار میکنید قرار نیست که ماجرا مبین پارسیان پیش بیاد؟
سوال بعدی که داشتم این دیتاسنتر که ای پی های از همه نوع کشور میده هر پک ای پی چند ای پی قابل استفاده هستن؟
ماکسیمم ای پی که میتونن رو هر سرور ارائه کنن چند ای پی هست؟
ایا این دیتاسنتر پورت که ارائه میده بصورت اختصاصی هست یا شیر شده؟
با توجه به اینکه با ایرانیا مشکل دارن اطمینانی برای پیش نیامدن مشکل هست؟
کیفیت سخت افزار و شبکه در چه حدی هست؟
این ای پی هایی که قرار مثلا از کانادا سرور داشته باشی یک سایت مثل گوگل رو باز کنیم اخر ادرس به .ca ختم میشه ؟
سوال بعدی هم که هنوز باید در این سرور ها با مک ادرس کار کرد؟
تشکر از شما
-
تعداد تشکر ها از milad221 به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
milad221
اول باید تشکر کنم بابت اطلاع رسانی
اینشالا شما که دارید با این دیتاسنتر کار میکنید قرار نیست که ماجرا مبین پارسیان پیش بیاد؟
سوال بعدی که داشتم این دیتاسنتر که ای پی های از همه نوع کشور میده هر پک ای پی چند ای پی قابل استفاده هستن؟
ماکسیمم ای پی که میتونن رو هر سرور ارائه کنن چند ای پی هست؟
ایا این دیتاسنتر پورت که ارائه میده بصورت اختصاصی هست یا شیر شده؟
با توجه به اینکه با ایرانیا مشکل دارن اطمینانی برای پیش نیامدن مشکل هست؟
کیفیت سخت افزار و شبکه در چه حدی هست؟
این ای پی هایی که قرار مثلا از کانادا سرور داشته باشی یک سایت مثل گوگل رو باز کنیم اخر ادرس به .ca ختم میشه ؟
سوال بعدی هم که هنوز باید در این سرور ها با مک ادرس کار کرد؟
تشکر از شما
با سلام
ممنون از شما دوست عزیز
تمامی سوالات شما در تاپیک فروش ما توضیح داده شده است
لطفا این 2-3 صفحه رو بررسی کنید - مخصوصا پست اول و عکس های ضمیمه
اگر باز هم سوالی بود که بی پاسخ ماند در همان تاپیک فروش بپرسید
http://www.webhostingtalk.ir/f11/84893/
با تشکر
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
با سلام لطفا به معنی کلمه بزرگترین دقت کنید . اول گوگل است سپس فیس بوک است .دیتاسنتر او وی اچ بعد از این دو قرار دارد .
-
تعداد تشکر ها از besthosti.com به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
با سلام لطفا به معنی کلمه بزرگترین دقت کنید . اول گوگل است سپس فیس بوک است .دیتاسنتر او وی اچ بعد از این دو قرار دارد .
سلام
بر اساس کدام منبع صحبت می کنید شما!؟
آمار شما مربوط به ژانویه 2012 هست دوست عزیز نه الان
در حال حاضر با راه اندازی شعبه کانادا این دیتا سنتر به به صدر جدول اومده!
حالا باید یکی یکی توضیح بدیم!
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
بر اساس کدام منبع صحبت می کنید شما!؟
آمار شما مربوط به ژانویه 2012 هست دوست عزیز نه الان
در حال حاضر با راه اندازی شعبه کانادا این دیتا سنتر به به صدر جدول اومده!
کسی که پست معرفی میزنه هم خوبی هاشو میگه هم بدیهاشو.. ...خیلی دوستان هم اینجا ازش دل خوشی ندارند حتی خود من واقعا ازش ناراضی هستم.. اگر لطف کنید معایبش رو هم بگید دوستان در جریان باشند ممنون میشیم..
اگر قراره با یک شعبه کانادا گوگل تو دیتاسنتر عقب بیفته بهتره خودکشی کنند.. یادمه یکی میگفت نصف دیتاسنترهای گوگل به علت جاسوسی بودن و داشتن اطلاعات مخفی هست!! خدا داند و بس البته به شخصه با منطق هم جور در میاد.. کسی که بتونه اینترنت رو با بالون بفرسته دنیا رو بگیره ؟...... اینا که واسش آب خوردنه...
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
ممنون میشم منبعی که اعلام میکنه OVH بزرگ ترین دیتاسنتر دنیا هست رو داخل تاپیک قرار بدید دوست دارم منبع انگلیسی رو مطالعه کنم جستوجو کردم چیزی پیدا نکردم +به نظرم حرف Delta درسته یه corporation مثل گوگل که تا چند وقت دیگه خودش تامین کننده پهنای باند میشه اگر اشتباه نکنم سرویس فایبر دور از ذهن نیست که بزرگ ترین مرکز داده دنیا نباشه و یه دیتاسنتری مثل OVH بیاد مدعی بشه واسش و در جواب بخشی که گفتید
کسی شما رو مجبور نکرده به کسی پاسخ بدید وقتی تاپیکی رو باز میکنید و چیزی رو اطلاع رسانی میکنید باید منابع لازم هم ذکر کنید وگرنه من میتونم بیام ادعا کنم دیتاسنتر تبیان نور بزرگ ترین دیتاسنتر دنیا هست! امیدوارم از صحبت های من ناراحت نشده باشید صرفا میگم قصد ایجاد حاشیه ندارم و همون طور که گفتم کنجکاوم لینک منبع خارجی رو بدونم همین
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
delta
کسی که پست معرفی میزنه هم خوبی هاشو میگه هم بدیهاشو.. ...خیلی دوستان هم اینجا ازش دل خوشی ندارند حتی خود من واقعا ازش ناراضی هستم.. اگر لطف کنید معایبش رو هم بگید دوستان در جریان باشند ممنون میشیم..
اگر قراره با یک شعبه کانادا گوگل تو دیتاسنتر عقب بیفته بهتره خودکشی کنند.. یادمه یکی میگفت نصف دیتاسنترهای گوگل به علت جاسوسی بودن و داشتن اطلاعات مخفی هست!! خدا داند و بس البته به شخصه با منطق هم جور در میاد.. کسی که بتونه اینترنت رو با بالون بفرسته دنیا رو بگیره ؟...... اینا که واسش آب خوردنه...
سلام دوست عزیز
بزرگی یا کوچکی که ربطی به خوبی و بدی داره؟
من کجا گفتم که این دیتا سنتر خوبه که شما از بدیاش جواب مید؟
اگه بخوایم بگیم بزرگترین ساختمون دنیا فلانه باید بگیم حیف که کولر نداره؟ مقیاس بزرگی و کوجکی نه خوبی و بدی
منظور از بزرگی هم تعاریف زیادی میشه کرد! مثل همون آمار بیکارای کشور!
موفق باشید
-
-
پس Equinix و Google کشک هستن که OVH بزرگترین دیتاسنتر باشه؟
منبعی که این حرف زدید قرار بدید یا فقط قصد طرفداری از دیتاسنتری داشتید که چند روزی هست که ازش سرور بفروش میرسونید؟
-
تعداد تشکر ها از Passport به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2013, 01:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
AmirHosein
ممنون میشم منبعی که اعلام میکنه OVH بزرگ ترین دیتاسنتر دنیا هست رو داخل تاپیک قرار بدید دوست دارم منبع انگلیسی رو مطالعه کنم جستوجو کردم چیزی پیدا نکردم +به نظرم حرف Delta درسته یه corporation مثل گوگل که تا چند وقت دیگه خودش تامین کننده پهنای باند میشه اگر اشتباه نکنم سرویس فایبر دور از ذهن نیست که بزرگ ترین مرکز داده دنیا نباشه و یه دیتاسنتری مثل OVH بیاد مدعی بشه واسش و در جواب بخشی که گفتید کسی شما رو مجبور نکرده به کسی پاسخ بدید وقتی تاپیکی رو باز میکنید و چیزی رو اطلاع رسانی میکنید باید منابع لازم هم ذکر کنید وگرنه من میتونم بیام ادعا کنم دیتاسنتر تبیان نور بزرگ ترین دیتاسنتر دنیا هست! امیدوارم از صحبت های من ناراحت نشده باشید صرفا میگم قصد ایجاد حاشیه ندارم و همون طور که گفتم کنجکاوم لینک منبع خارجی رو بدونم همین

سلام
شما خودتون استادید من چی بگم
منبع لینک کلیپی هستش که تو سایت ایرلند دیتا سنتر قرار داده شده و با عنوان The Word's Largest Data Center
سایت ایرلند مختض کاربران انگلیسی زبانی است که ساکن انگلستان نیستند - شامل کانادا و ایرند و امریکا و استرالیا و کاربران ثالثی که سایت اختصاصی ندارند!
اکثر کشور ها سایت اختصاصی دارند و دامنه IR این شرکت نیز توسط شرکت فراسو برای آقای بهنام ثبت شده که در حال مذاکره برای انتقال امتیاز به شرکت خودمون هستیم.
من چند تا میل به سایت اصلی زدم و بعد از چند روز گفتند که با ایمیل support@ovh.ie در ارتباط باشید.
کلیپ در سایت ی و ت یوب قرار داشت که من برای راحتی کار دوستان لیچ کردم رو سایت خودمون
OVH has arrived in North America - OVH
BHS DC in 3 min - OVH Forum
تاریخ پست رو هم دقت کنید!
کسی شما رو مجبور نکرده به کسی پاسخ بدید وقتی تاپیکی رو باز میکنید و چیزی رو اطلاع رسانی میکنید باید منابع لازم هم ذکر کنید
بله حق با شماست، من اون لحظه با چند نفر که این مطلب رو قبول نداشتند بحث کرده بودم یک مقدار ...
ماشاالله دوستان انقدر محکم صحبت می کنند که آدم به خودش شک می کنه !
اف بی و گوگل رو که نمیشه دیتا سنتر دونست اینا بهترین و بزرگترین سازمان های جاسـوسـی آمریکا هستند که علنا دارن از بودجه دولت برای ارائه خدمات ج ا س و س ی استفاده می کنند.
یک بار دیگر کلیپ رو با دقت ببینید
دیتا سنتر داره ادعا می کنه که 120000 تا سرور فیزیکی فعال داره - 360000 تا ( احتمالا ظرفیت ) تو کاناده داره که حد اقل 30-40 هزار تاش تو این یک سال فعال شده
ادعا داره 8 ملیون یور فعال داره
دوستان یک بار دیگر کلیپ رو ببینید شاید عینک بد بینی رو یک تکانی دادید.
http://net-co.ir/r/files/www.Netiran....Net-co.ir.mp4
یا حق
-