ببخشید، فکر کنم باید شفاف تر صحبت کنم.
شما همه اش فکر میکنید خودتون همه چی رو میدونید و ما هیچی نمیدونیم و از دنیا هم عقبیم.
این کارو داریم انجام میدیم.سعی کنید سوالتون رو بپرسید فقط .
این که BBC و CNN هر روز دارن در موردش صحبت میکنند چیزی رو ثابت میکنه؟نه اینکه بگید کلاه بارداریه وقتی که بی بی سی و سی ان ان هر روز دارن صحبتش رو میکنن از سال ۲۰۰۸ هم تو دنیاست این مطلب .
اونطور که من از این جمله متوجه شدم، شما میگید این مسئله ها با SHA256 کد شدند و حل کردن اونها باعث پیشرفت علم میشه.شما میخاین طلا استخراج کنید چجوری این کار رو میکنید ؟ خاک رو میکنید ! خوب این خاک کندن به چه دردی میخوره ؟ اینهم همونه دقیقا . البته این مساله ها در واقع با SHA256 کد شده اند که حل کردن اونها باس میشه که در دنیا به پیچیده تر شدن این کد کمک بشه و این به کمک علم ای تی میخوره .
کامپیوتر ما داره یک سری مسئله که ما نمیدونیم چیه، و البته کد هم شده، در نتیجه اصلا نمیتونیم بفهمیم چیه، حل میکنه و گفته شده باعث پیشرفت علم میشه.
جمله بالا رو یک بار دیگه بخونید، خیلی خنده داره.
ما داریم سوال میکنیم، و البته برداشت های شخصی که از خوندن مقالات به دست اوردیم رو میگیم.گفتم اگه واقعا دوست دارید که مشکلتون حل شه ، کل اون ویدئو ها رو نگاه کنید لطفا . اگه نه که لطف کنید دیگه تو این تاپیک بدون منبع حرفی نزنید .
گفتم اون هارو نگاه کنید و با منبع حرف بزنید
انقدر عقل داریم که خودمون هم یه منبع تلقی بشیم. لازم نیست که برای حرفی که از دهنمون در میاد منبع بزاریم.
همه ما اینجا مشغول کاریم، دنبال پول دراوردن هم هستیم، به لطف خدا با ارز هم زیاد سر و کار داریم، همچنین در دنیای IT مشغول به کار هستیم و خیلی از دنیا عقب نیستیم. من که خودم رو واجد شرایط میدونم تا در این مورد نظر بدم.
چی خریداری میشه؟بیشتر آدمها در این صنعت حاضر نیستند که کوین هاشون رو به ارز تبدیل کنند دوست عزیز .
همچی با همین کوین ها خریداری میشه .
چندتا سایت بگید که درگاه بیت کوین داشته باشند.
تو سایت هایی که لینکشون رو داده بودید مشاهده کردم که وقتی Mt. GOX کارش رو موقتا تعطیل کرد ارزش بیت کوین اومد پایین.
از نظر من این نشون دهنده اینه که تبدیل به ارز واقعی برای دارندگان بیت کوین خیلی مهمه.
1- اکثر هاستینگ های ایرانی از لینوکس استفاده میکنند. حتی بیشتر از 70%چرا شما هی فکر میکنید مفتیه ؟ چونکه کارت گرافیک رو میگذاری که استخراج شه ؟
اصلا میدونید چقد ریزه کاری داره؟ میدونید چیه ؟
اخه چرا وقتی هیچ چیزی رو نمیدونید و اصلا تازه اومدید تو داستان هی نظر میدید ،
چرا ما ایرانیا توهم توطه داریم ؟ چرا یخورده خودمون رو با علم پیش نمیبریم ؟
تمام دنیا ۷۰% از هاستینگ لینوکس استفاده میکنند ، ایرانیها ۹۰% از هاستینگ ویندوز . میدونید چرا ؟ چونکه
یاد گرفتیم همه چی رو مجانی استفاده کنیم ، مثل ویژوال استدیو . مثل ویندوز . بعد حرف همچین چیزی میشه با وصف بر اینکه اصلا مفت نیست و یک علم هستش ، میگید ا مگه میشه آدم پول مفت در بیاره .
تمام ایران دارن پول مفت در میارن چی میگید بابا .
2- ما نمیتونیم ویژوال استودیو و ویندوز بخریم، چون تحریم هستیم، از طرفی به پول ما خیلی گرون میشن. اما اگه پاش بیفته و واقعا به چیزی نیاز داشته باشیم میخریم. مثل آنتی ویروس
3- ما داریم جون میکنیم پول در بیاریم، خانواده ما هم همینطور، اکثر مردم زیر خط فقرن، شما میگید تمام ایران پول مفت در میاره؟
به خدا داریم سوال میکنیم، اما شما جواب نمیدی. هی ارجاع میدی به ویدیو و منابع دیگه، اونها هم میخونم اما به نتیجه نمیرسم. همشون شیوه کار بیت کوین رو توضیح دادند. تا اینجاش رو فهمیدم. اما سوالاتی در ذهنم ایجاد شده و کمی هم مشکوکم، اما شما هی میای میگی مثل طلا است.ولی سعی نکنید هم که بدون مدرک بقیه رو گمراه کنید
من دارم میگم نمیشه که مفتی پول در اورد و سود کرد. توی این سیستم ما چه کار میکنیم؟
آیا حل این مسائل ریاضی که نمیدونیم چی هستند کار محسوب میشه؟ یا خرید کارت گرافیک؟
این شبکه مالی هم توسط یک شخص گمنام با نام مستعار به وجود اومده، حتی معلوم نیست شخص باشه یا گروه! چرا خودش (خودشون؟) رو مخفی کردند؟