-
July 6th, 2013, 17:15
پاسخ : دوره ی آموزشی سئو علم دیده شدن
[QUOTE=kingxerxes;806779]لطفا هزینه بدون اقامت را بگید بعد یک سوال تهران دوره ندارید؟[/QUOTE
دروود
در مورد هزینه ی بدون اقامت با دفتر تماس بگیرید دوستان براساس شرایط شما کاملا توضیح میدهند:05117267151
در حال حاضر در تهران کلاس های آموزشی سئو نداریم.
-
-
July 6th, 2013 17:15
# ADS
-
July 6th, 2013, 18:17
عضو انجمن
سلام؛
خیلی عالیه، هزینه اش هم نسبت به امکاناتش مناسبه.
هم تفریح و گردشه، هم زیارت، هم یه کلاس آموزشی به درد بخور.
من اگر بخوام بیام با زن و بچه میام. به نظرم بهتره هزینه بدون اقامت رو همین جا یا در سایتتون درج کنید. سوال خیلی ها است.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
-
July 6th, 2013, 18:38
دوستانی که تمایل دارند با خانوده ی خود شرکت کنند این پست را مطالعه کنند؛
وب دانش | هزینه نفرات اضافی
-
-
July 6th, 2013, 18:52
عضو انجمن
با خانواده که نمیام سر کلاس 
منظورم اینه که ما خانوادگی به عنوان سفر میایم مشهد، خودمون هتل رزرو میکنیم و هزینه های رفت آمد و تفریحات رو پرداخت میکنیم. فقط من میام تو دوره شرکت میکنم.
به خاطر همین گفتم هزینه بدون اقامت هم اینجا یا در سایت خودتون ذکر کنید. چون چندین نفر دیگه هم سوال کرده بودند.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
-
July 7th, 2013, 08:28
دروود
هزینه پیش ثبت نام و ثبت نام برای دوستانی که مایل هستند هزینه اقامت پرداخت نکنند تا ۲۰ مرداد ماه ۲۴۹ هزار تومان میباشد.پس از آن هزینه برای تمامی افراد ۳۹۹ هزار تومان میباشد.
ویرایش توسط SEOmoz : July 7th, 2013 در ساعت 08:39
-
-
July 7th, 2013, 19:13
الگوریتم جدید گوگل هم تدریس میشه؟
-
-
July 7th, 2013, 19:42

نوشته اصلی توسط
amin7x
الگوریتم جدید گوگل هم تدریس میشه؟
مقالات مرتبط با الگوریتم های گوگل در وب فارسی و انگلیسی بسیار زیاد هست و اگر ما بخواهیم به طور خاص به بررسی این موضوعات بپردازیم تکرار مکررات خواهد بود و حرف جدیدی برای دوستانی که وقت و هزینه میکنند به کلاس می آیند جالب و مفید نخواهد بود.
در موضوعات مورد بررسی که به اونها در سایت اشاره شده سعی میکنیم الگوریتم های موتورهای جستجو در مورد هر کدام را نیز پوشش دهیم اما به صورت تمام وقت و حرفه ای برای الگوریتم ها کلاس نداریم.
-
-
July 7th, 2013, 20:00
راستی کلاس طراحی رابط کاربری کی شروع به ثبت نام میکنه؟
فتوشاپ هم یاد میدید؟
-
-
July 7th, 2013, 23:26

نوشته اصلی توسط
amin7x
راستی کلاس طراحی رابط کاربری کی شروع به ثبت نام میکنه؟
فتوشاپ هم یاد میدید؟
در حال حاضر فقط کلاس های سئو برگزار میشه و کلاس های دیگر پس از تابستان برگزار خواهد شد.
-
-
July 14th, 2013, 12:00
دوستانی که تمایل به شرکت در کلاس ها دارند باید ثبت نام خود را تا ۱۵ مرداد قطعی کنند.
-