درود
دوستان امروز من اپاچی و پی اچ پی رو اومدم توی سرور بنا به دلایلی دوباره کامپیل کنم
حالا سایت حا مشکل پیدا کردند و وقتی واردشون میشم سایت رو دانلود میکنه
این لینک تست irbesthost.com
web-chat.ir
ممنون میشم دوستان کمک کنند خیلی فوریه
ممنون
درود
دوستان امروز من اپاچی و پی اچ پی رو اومدم توی سرور بنا به دلایلی دوباره کامپیل کنم
حالا سایت حا مشکل پیدا کردند و وقتی واردشون میشم سایت رو دانلود میکنه
این لینک تست irbesthost.com
web-chat.ir
ممنون میشم دوستان کمک کنند خیلی فوریه
ممنون
Missing nameservers
intoDNS: irbesthost.com - check DNS server and mail server health
فعلا سایتتون بالا نمیاد
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
معلوم نیست چش شده سرور
من این دو کار رو انجام دادم 1 کامپایل اپاچی و پی اچ پی
2 نصب کلود لینوکس
دوستان زود جواب بدن که بقیه دوستان که این مشکل رو دارن مشکلشون هم حل شه![]()
گفتم شاید نیاز به توضیح بیشتر باشه
من سرورمو داده بودم یکی برام کانفیگ کنه و فک کنمم ایشون انجام دادن کامل ولی خب چت روم ها با این کانفیگ مشکل داشتند و من مجبور شدم کلا از اول کامپایل کنم اپاچی و پی اچ پی رو
بعد از تمام شدن کامپایل توی اون قسمت که کانفیگ پی اچ پی ست میشه هیچ گزینه ای نبود و php hendler هم none بود و هیچ گزینه ی دیگری هم نداشت
الانم که میخام کامپایل کنم دوباره ارور میده میگه یه کامپایل دیگه در حال انجام شدنه کانفیگ php و suexe هم که میخام باز کنم
EasyApache is currently upgrading your Apache and PHP installation.
Please wait for this process to finish before changing your PHP and Suexec settings.
اینو میگه
اینم بگم که من بعدش کلود لینوکس نصب کردم که وسطش نتم قطع شد و نور الا نور شده بازم که میخام نصب کنم میگه نصب شده کلود لینوکس
الان همه سایتا داونن
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند الان که این سرور تازه شروع به کار کرده و درامد نداره ولی هزینه نیز در صورت نیاز پرداخت میشه فقط این مشکل حل بشه
با هزینه هم هیچ کس نیست این مشکل رو رفع کنه ؟
اول سرور رو ریستارت بدید
وقتی بالا اومد کلود لینوکس رو با دستور زیر حذف کنید تا برگرده به centos
بعد مجددا کلود لینوکس رو نصب کنید و آپاچی رو کامپایل کنیدکد:wget -O cldeployhttp://repo.cloudlinux.com/cloudlinu...s/cln/cldeploy sh cldeploy -c
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
اقای تاری دیگه فایلا دانلودنمیشن ولی اصلا دیگه سایت بالا نمیاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)