-
مشکل در cpanel-whmcs
با سلام
دوستان مشتری که سفارش هاست میده میخواهی تائید کنم تا هاست فعال بشود براش
رو محصولی که خریده کلیک میکنم و بعد در قسمت Order # - View Order روی View Order کلیک میکنم و بعد در اونجا نام کاربری که خودش اتوماتیک میسازه رو تغییر میدهم اما وقتی تغییر میدهم دیگه به صورت مستقیم لاگین نمیشود و حتی دستی هم نام کاربری و رمز رو وارد کنم میگه اشتباه هست
حتی از قسمت اصلی Products/Services هم میروم Username va Password که در اون صفحه هست رو تعییر میدهم باز نمیشود و لینک جلوی اون login to control panel رو هم کلیک میکنم باز نمیکنه هاست رو میگه یوزر و پسورد اشتباه باید چیکار کنم تا بتونم سیستم یک اسم خوب واسه اکانت بگذاره
سیستم اتوماتیک از این جور یوزر نام هایی میسازه hqfaspze . hspwers مشتری دائم میگه تغییر بدهید هرکار میکنم نمیشه
ممنون میشوم راهنماییم کنید
-
-
July 5th, 2013 13:05
# ADS
-
پاسخ : مشکل در cpanel-whmcs
-
-
با سلام
چرا خودتان را به زحمت می اندازید شما می توانید با تنظیماتی در whmcs این فرایند را به صورت خودکار انجام دهید
تا وقتی مشتری سفارش داد به صورت آنی هاست برایش ثبت شود و بتواند فایل ها خود را همان لحظه آپلود کند
ما برای مشتریانمان این سرویس را فعال کردیم و به راحتی پس از پرداخت سرویس برایشان فعال می شود
اگر خواستید آموزشش را برایتان می فرستم
-
-
سلام چجوری؟ من یک راه زدم اتوماتیک ساخته میشد اما یوزری که می ساخت یک یوزر با حروف نامشخص سیستم اتوماتیک از این جور یوزر نام هایی میسازه hqfaspze . hspwers مشتری دائم میگه تغییر بدهید هرکار میکنم نمیشه اگر یک راه دیگه دارید که سیستم هدف داره یوزر بسازه ممنون میشوم یادم بدید
-
-

نوشته اصلی توسط
serviceportal
سلام چجوری؟ من یک راه زدم اتوماتیک ساخته میشد اما یوزری که می ساخت یک یوزر با حروف نامشخص سیستم اتوماتیک از این جور یوزر نام هایی میسازه hqfaspze . hspwers مشتری دائم میگه تغییر بدهید هرکار میکنم نمیشه اگر یک راه دیگه دارید که سیستم هدف داره یوزر بسازه ممنون میشوم یادم بدید
با سلام آدرس سایت را لطف می کنید
برای ساختن اتوماتیک باید
محصولات/خدمات
سرور ها رفته
در آنجا اطلاعات را درست وارد کنید
-
-
میتونید ایدیتون اون رو بدید از طریق یاهو باهم صحبت کنیم
-
-
دوست گرامی به دلیل مشکلات رسیدگی به تیکت های مشتریان وقت آنلاین شدن در یاهو را نداریم
اگر می خواهید می توانیم همین جا مشکلاتتان را حل کنیم یا
تیکت بزنید
سی پنل فا | مرکز ثبت آنی هاستینگ لینوکس - صفحه اصلی
ممنون
-
-
عضو جدید
یک سئوال
اگر این فرایند ثبت سارش و تحویل اتوماتیک شود از نطر امنیتی مشکلی ایجاد نمی نماید؟
"ایرنا هاست" هشت سال سابقه درخشان - دارای
نماد اعتماد ملی دائم
-