نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 67

موضوع: نیوک یا وردپرس ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : نیوک یا وردپرس ؟

من همه ی سیستم هایی رو که نام بردید استفاده کردم
    اول دیتالایف استفاده کردم که در ابتدا عالی بود اما وقتی نیوک و مخصوصا وردپرس رو دیدم از انتخابم پشیمون شدم و الن هم دارم با ورد پرس کار می کنم
    البته بعد از دیتالایف سراغ نیوک رفتم که اون هم خوب بود. امکانات عالی- قالب های عالی و رایگان - امنیت خوب و ... ولی نیوک مشکلات بسیار مسخره ای دارد که من به خاطر همین مشکل ها رفتم سراغ wp
    مثلا توی نیوک 8.2 نمیشه برای یه پست چند موضوع انتخاب کرد(واقعا مشکل مسخره ایه) که به گفته ی مدیران تو نسخه بعدی حل میشه
    برا همین نیوک به درد من نخورد چون من موضوع سایتم دانلود است.
    همونطور که گفتم الان wp 2.9 استفاده می کنم. امکاناتش عالی حتی بیش از نیوک - همونطور که دوستان گفتن همه نوع پلاگینی داره - از نظر امنیت شاید از نیوک کمی پایین تر باشه اون هم به دلیل همه گیر بودنشه
    فقط یه مشکل کوچیک داره اون هم قالبشه که به اندازه ی نیوک نیست و قالب های ساده ای داره ولی همین قالب ها رو میشه به راحتی ویرایش کرد.
    جوملا رو هم که دوستان گفتن امتحان کردم جوملا یکی از بهترین سیستم هاست که از نظر من با wp تغریبا در یه سطحی اند(البته wp از نظر سئو و امکانات خیلی بهتره)
    جوملا پشتیبانی خوبی نداره و یه نماینده رسمی هم تو ایران نداره هرکی اومده سایت زده به عنوان سایت پشتیبان جملا با اسم های مختلف (جومفا و...)
    مووبل تایپ هم خیلی تخصصیه ولی سیستم عالیه
    در کل بهترین راه برای انتخاب سیستم مورد نیاز به نظر من امتحان کردن همه آن هاست چون بستگی به سلیقه شما دارد که کدام خوبه و کدام بد
    برای امتحان کردنش هم سیستم ها رو روی لوکال هاست نصب کنید.

2. تعداد تشکر ها از mm3 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)