یک نفر نمیتونه بیش از 3 تا سرور رو مانیتور کنه
پس نتیجه میگیریم که این ها فقط برنامه نصب و کانفیگ می کنن
من با مشکلاتی رو به رو می شدم که اگه زبان انگلیسی بلد نیودم تا الان یه 40 روزی سرورم خوابیده بود d:
یک نفر نمیتونه بیش از 3 تا سرور رو مانیتور کنه
پس نتیجه میگیریم که این ها فقط برنامه نصب و کانفیگ می کنن
من با مشکلاتی رو به رو می شدم که اگه زبان انگلیسی بلد نیودم تا الان یه 40 روزی سرورم خوابیده بود d:
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
کار من منیج سرور ویندوز هست ، یعنی الان دارم از این راه امرار معاش می کنم ، رزومه قوی هم دارم.
ولی این شرکت ها بزرکترین مشکلی که دارند اینه هر مشکلی سرورتون بخوره چون یک نفر تنها مسئول سرور نیست باید هر سری 1 ساعت برای یارو توضیح بدید چی شده .
هیچ کار خاصی هم نمی کنند ، یه سری تنظیمات اولیه می کنند بعد سرور رو پینگ می زارند و یه مانیتور کوچیک لودینگ سرورو !
یعنی اگه هک بشید اصلا متوجه نمی شند چون اتفاق خاصی برا سرور به وجود نیومده ( تجربه کردم )
البته از حق نگذشته هیچ کس نمی یاد با ماهی 100 دلار 24 ساعته وایسه بالا سره سرور .
پ.ن : یک جایی کار می کردم ، 3 نفر بودیم ! 3 شیفت کاری ! این رو می شه گفت مانیتور 24 ساعته !
هک رو نميشه 100% تضمين داد!
چون بلاخره آخرش يک نفر مياد يک اسکريپت مشکل دار نصب ميکنه سايتش هک ميشه ميگه کل سرور مشکل داشت!
اما دی داس رو آره!
ولی تو load balancing تا الان که نتيجه بدي نگرفتيم!
تونستيم يک سری سايت هایی که اتفاقا بازديد زيادی هم دارند و با database هم خيلی تبادل اطلاعات دارند رو با کمترين هزينه ها (یعنی در حد يکي دو تا VPS) با بهترين کيفيت و آپ تايم بالا نگه داريم!
بيشتر ميتونيم تو زمينه load balancing سرور های لينوکس کمک کنيم!
حالا کسی با اينا کار کرده بدونه دقيقا تو چه دامنه کاری دارن فعاليت ميکنن!؟
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
سطح علمی رو بی خیال.سطح علمی مهندس هایی که در امریکا هستند و در زمینه لینوکس و ویندوز فعالیت میکنند به مراتب بالاتر از ایرانی ها هست چون به اطلاعات روز دنیا دسترسی دارند
تعارف که نداریم. خود من ترجیح میدم سرورم رو بدم دست یه آمریکایی کم سواد تا یه ایرانی با سواد.
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
یه مسله رو باید قبول کرد که واقعا سطح علمی ما در حد پایینی هست البته تقصیری هم نداریم اول اینکه تمام منابع به زبان انگلیسی هستند و مطمعنا درصد خیلی بالایی از اعضا اشنایی زیادی با زبان انگلیسی ندارند دوم اینکه اکثرا کارها رو بصورت تجربی یاد گرفتن و کمتر کسی دروس تخصصی مرتبط با مدیریت و مباحث ویندوز و لینوکس رو گذرانده .
چون ما مستقیم با ساپورت دیتا سنتر کار میکنیم این مسائل رو بیشتر در جریان هستیم مواقعی شده مشکلاتی پیش اومده و خوب از برخی از دوستان با سابقه در این فروم کمک گرفتیم و نتوستن حل کنند یا اطلاعات کمی داشتند ولی وقتی با ساپورت اطلاع دادیم شاید کمتر از چند ساعت مشکل رو حل کردندچون فردی که در ساپورن یه دتیتا سنتر بزرگ هست . درس این کار رو خونده و در ضمن در خارج از ایران هر کسی را در این پست ها استخدام نمیکنند شما باید فردی با دانش بالا و سابقه خوبی داشته باشید که در قسمت ساپورت یه دیتا سنتر مشغول به کار بشید . مخصوصا دیتا سنتر های درجه 1 اروپا و امریکا که واقعا حرف اول جهانی رو میزنن .
البته بماند که در ایران هم تیم های امنیتی قوی وجود دارند که تونستن به سایت های بزرگی نفوذ کنند و امنیت اون سرور ها رو زیر سوال ببرند ولی خوب برای کمک گرفتن از گروه های امنیتی باید هزینه بسیار بالایی پرداخت کنید .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)