-
عضو جدید
ثبت و تمدید دامنه های com و net + پنل دایرکت آی و مالکیت 100% دامین ، فقط 32800 تومان !
پیرو استقبال کاربران عزیز از تخفیف ها و خدمات ویژه ثبت دامنه میزبان پلاس و درخواست های مکرری که از ما شد ، بر آن شدیم تا آفرهای ویژه ای را برای دامنه های درجه اول COM و NET برای مدت محدود خدمت شما دوستان عزیز ارائه کنیم.
تاپیک قبلی فروش دامنه ما : http://www.webhostingtalk.ir/f23/75951/
(تخفیفات سایر دامنه ها به قوت خود باقی هستند)
هزینه ثبت و تمدید دامنه های COM و NET فقط : 32000 تومان
همانند گذشته :
- به کلیه ثبت کنندگان دامنه پنل مستقیم دایرکت آی اختصاص داده می شود و دامنه ها به مالکیت 100 % ثبت کنندگان در می آیند
- امکان Move کردن دامنه ها بعد از ثبت بدون دریافت هیچ هزینه اضافه ای وجود دارد (در نتیجه شما می توانید حتی دامنه خود را به نمایندگی ما Move کنید و در صورت تمایل پس از تمدید بلافاصله به پنل قبلی برگردانید !!)
- دامنه ها به صورت آنی و اتوماتیک بعد از پرداخت ثبت می شوند
- آدرس پنل دایرکت آی میزبان پلاس : http://domains.mizbanplus.com/customer
جهت جست و جو و ثبت دامنه ها همانند گذشته از طریق لینک زیر اقدام نمایید :
ویرایش توسط mizbanplus : June 27th, 2013 در ساعت 20:34
-
تعداد تشکر ها از mizbanplus به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2013 22:16
# ADS
-
June 27th, 2013, 12:38
عضو جدید
پاسخ : ثبت و تمدید دامنه های com و net + پنل دایرکت آی و مالکیت 100% دامین ، فقط 32800 تومان !

نوشته اصلی توسط
aminweb
آقا فروش هست همچنان
یک دامنه کام میخواییم
قیمت = 32800 تومان؟؟؟؟
بله فروش ادامه داره ،
قیمت ها با نرخ ارز تغییر میکنن ،
در حال حاضر 32000 تومان هست و چند روز پیش به 30500 تومان هم رسیده بود
-
-
July 1st, 2013, 12:42
پاسخ : ثبت و تمدید دامنه های com و net + پنل دایرکت آی و مالکیت 100% دامین ، فقط 32800 تومان !
سلام.دوست عزیز هر وقت میرم سایتتون ، انلاین نیستید.یه ایمیل فرستادم به شما ولی جواب ندادید.
قضیه از این قراره که من یه دامین دات کام دارم که میخوام تمدیدش کنم.وسفارش دادم و فاکتور هم ایجاد شد.ولی مشکل اینجاست که من دامین ام یه جای دیگه هست و میخوام بیارم اینجا تمدید کنم ، ولی هیچ گزینه ایی برای انتقال و یا شناسه ی شما برای انتقال به رسیلری دایرکت ای شما وجود نداره و من اگه فاکتور رو واریز کنم عملا نه دامین ام منتقل میشه به رسیلری شما و نه تمدید میشه .درست میگم ؟
حالا بفرمایید تکلیف چیه و باید چیکار کنم ؟
با تشکر
-
-
July 1st, 2013, 12:54
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hamedafb
سلام.دوست عزیز هر وقت میرم سایتتون ، انلاین نیستید.یه ایمیل فرستادم به شما ولی جواب ندادید.
قضیه از این قراره که من یه دامین دات کام دارم که میخوام تمدیدش کنم.وسفارش دادم و فاکتور هم ایجاد شد.ولی مشکل اینجاست که من دامین ام یه جای دیگه هست و میخوام بیارم اینجا تمدید کنم ، ولی هیچ گزینه ایی برای انتقال و یا شناسه ی شما برای انتقال به رسیلری دایرکت ای شما وجود نداره و من اگه فاکتور رو واریز کنم عملا نه دامین ام منتقل میشه به رسیلری شما و نه تمدید میشه .درست میگم ؟
حالا بفرمایید تکلیف چیه و باید چیکار کنم ؟
با تشکر
سلام ،
ما همیشه آنلاین هستیم ، باید از طریق تیکت اقدام کنید برای سوالات نه از طریق ایمیل ،
باید از طریق قسمت انتقال دامنه اقدام کنید و پرداخت رو انجام بدید تا براتون شناسه ایجاد بشه ،
بعد از اون باید دامنتون رو از پنل قبلی انتقال بدید به اکانتتون در پنل جدید ،
وقتی انجام شد ، تمدید دامنه از جانب ما صورت میگیره ،
یعنی شما نیاز به اطلاعات اکانت جدیدتون دارید برای انتقال نه اطلاعات ریسلری ما و اینکه همون طور که مشخصه تمدید همراه با انتقال اتوماتیک انجام نمیشه
-
-
July 26th, 2013, 06:19
برام میتونید زودی همین امروز یه .us در پنل دایرکتی خودم ثبتش کنید؟شدیدا نیاز دارم؟
-