-
June 28th, 2013, 13:06
عضو انجمن
خرید سرور اختصاصی و مشورت
سلام دوستان خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش خدا رو شکر در مدت 1 ماه که انرژی بیشتری گذاشتیم و تعداد همکاران رو بیشتر کردیم نتیجه های خوبی گرفتیم و موجبات رضایت همگی فراهم شد
برای خرید یک سرور به عنوان سرور سوم هاستینگ نیاز به یک مشورت و نظرات تخصصی دارم
راستش این سرور در ovh
SP 16G Dedicated server - OVH Canada
چشم منو گرفت
قیمت مناسب
. سخت افزار خوب
. هارد بالا
دلار کانادا
. فضای بک آپ
. ارائه 36 تا آی پی در صورت نیاز ( 5 آی پی پیش فرض داره )
سی پی یو متوسط یه جورایی
رم بالا و خوب
اما مشکلی که زیاد دارم باش کلنجار میرم سی پی یو هست . حرفه ای ها می دونند که در بحث هاستینگ اونم سایت های پر بازدیدی که بنده دارم میزبانی می کنم رم تاثیر زیادی نداره . یعنی سرور با رم 8 هم اگر در کنارش سی پی یو فوق قوی باشه کفایت می کنه ( البته نظر من اینه )
یکم مشورت بدین هر نظری که دارین ممنون میشم . از کانفیگ گرفته تا سخت افزار و نظر در مورد دیتاسنتر و ...
به نظر شما چه میزان هارد ssd و چه میزان به سی پی یو اضافه کنم ؟
-
-
June 28th, 2013 13:06
# ADS
-
June 28th, 2013, 13:09
پاسخ : خرید سرور اختصاصی و مشورت
پردازنده نسبتا" خوبی داره ؛ زیاد نگرانش نباشید اما برای مجازی سازی زیاد کیس مناسبی نیست ,
اما برای کسانی که میخواند استارتر کار خودشون بزنن این مدل سرور هم مناسب هست
برای هاست hightraffic بنده به این نتیجه رسیدم اگر شما MySQL و WebServer بهینه کنید نتیجه خیلی بهتری میگیرید که شاید همین پردازنده هم مناسبتون باشه.
در ضمن این سرور دلار کانادا نیست , با دلار آمریکا ارائه میشه.
-
-
June 28th, 2013, 13:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
danitfk
پردازنده نسبتا" خوبی داره ؛ زیاد نگرانش نباشید اما برای مجازی سازی زیاد کیس مناسبی نیست ,
برای هاست hightraffic بنده به این نتیجه رسیدم اگر شما MySQL و WebServer بهینه کنید نتیجه خیلی بهتری میگیرید که شاید همین پردازنده هم مناسبتون باشه.
ممنون دانیال جان جهت نظر و وقتی که گذاشتی
نه برای مجازی سازی نمی خوام برای هاستنگ می خوام ( شما هم اینو تایید می کنید که تا 36 آی پی روش میشه گرفت ؟ )
بحث استارت نیست . بحث اینکه از نظر شما خوبه برای هاستینگ و فکر می کنید سایت پر بازدید رو جواب بده بدون مشکل کاهش سرعت
و مشکل بعدی بنده مشکلی در سایت ها ندارم . تنها مشکلی که خودم حس می کنم اینکه به دلیل میزبانی سایت های پر بازدید سرعت رو به کاهش هست و از اونجا که به کیفیت اهمیت زیادی میدم میخوام این سرور رو بگیرم و سایت های پر بازدید رو ببرم روش
و ام سوال آخر از لحاظ کانفیگ خوب شما چه وب سرور و چه کانفیگی رو پیشنهاد میدین ؟
-
-
June 28th, 2013, 13:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
danitfk
نه برای مجازی سازی نمی خوام برای هاستنگ می خوام ( شما هم اینو تایید می کنید که تا 36 آی پی روش میشه گرفت ؟ )
بحث استارت نیست . بحث اینکه از نظر شما خوبه برای هاستینگ و فکر می کنید سایت پر بازدید رو جواب بده بدون مشکل کاهش سرعت
و مشکل بعدی بنده مشکلی در سایت ها ندارم . تنها مشکلی که خودم حس می کنم اینکه به دلیل میزبانی سایت های پر بازدید سرعت رو به کاهش هست و از اونجا که به کیفیت اهمیت زیادی میدم میخوام این سرور رو بگیرم و سایت های پر بازدید رو ببرم روش
-
-
June 28th, 2013, 13:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
98M!zban
در صورتیکه برای هاستینگ پر بازدید مایلید کانفیگ کنید استفاده از لایت اسپید و یا apache+nginx به همراه کانفیگ کامل سرویس های php+apache+mysql و.. پیشنهاد میشود و درکنارش نصب و کانفیگ cache server های مناسب و سازگار با cms های رایج که در مجموع کیفیت و سرعت بسیار مطلوبی خواهید داشت
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
-
June 28th, 2013, 14:46

نوشته اصلی توسط
98M!zban
سلام دوستان خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش خدا رو شکر در مدت 1 ماه که انرژی بیشتری گذاشتیم و تعداد همکاران رو بیشتر کردیم نتیجه های خوبی گرفتیم و موجبات رضایت همگی فراهم شد
برای خرید یک سرور به عنوان سرور سوم هاستینگ نیاز به یک مشورت و نظرات تخصصی دارم
راستش این سرور در ovh
SP 16G Dedicated server - OVH Canada
چشم منو گرفت
قیمت مناسب
. سخت افزار خوب
. هارد بالا
دلار کانادا
. فضای بک آپ
. ارائه 36 تا آی پی در صورت نیاز ( 5 آی پی پیش فرض داره )
سی پی یو متوسط یه جورایی
رم بالا و خوب
اما مشکلی که زیاد دارم باش کلنجار میرم سی پی یو هست . حرفه ای ها می دونند که در بحث هاستینگ اونم سایت های پر بازدیدی که بنده دارم میزبانی می کنم رم تاثیر زیادی نداره . یعنی سرور با رم 8 هم اگر در کنارش سی پی یو فوق قوی باشه کفایت می کنه ( البته نظر من اینه )
یکم مشورت بدین هر نظری که دارین ممنون میشم . از کانفیگ گرفته تا سخت افزار و نظر در مورد دیتاسنتر و ...
به نظر شما چه میزان هارد ssd و چه میزان به سی پی یو اضافه کنم ؟
3تا ای پی پیش فرض داره خواب دیدی 5 تارو؟ دوست عزیز
و درصورتی روش مجازی ساز نصب نشه میتونید 36 ای پی داشته باشین و درصورتی مجازی ساز نصب شه 35 ایپی رو میتونین استفاده کنید
ویرایش توسط MF-BAN : June 28th, 2013 در ساعت 14:49
-
تعداد تشکر ها از MF-BAN به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2013, 14:49
پردازنده مناسبی داره
شما بیشتر باید به فکر بهینه سازی وب سرور و Mysql باشید.
عدم بهینه سازی این 2 میتونه بزرگ ترین سرور هارو هم بخوابونه!
-
-
June 28th, 2013, 16:03
عضو انجمن
به نظر من هم برای هاستینگ بیشتر روی optimize کردن وب سرور و دیتابیس کار کنین
-
-
June 28th, 2013, 16:07
عضو انجمن
ممنون از همه دوستان . من در مورد اپتیمایز و بهینه سازی منابع خارجی و ایرانی بسیار زیادی رو مطالعه کردم در این مدت و تا حدودی میشه گفت موفق بودم
اما ممنون میشم در مورد بهینه سازی و اپتیمایز بیشتر توضیح بدین و دقیق تر بگید روی چه چیزهایی باید کار بشه ؟
-
-
June 28th, 2013, 16:19

نوشته اصلی توسط
98M!zban
ممنون از همه دوستان . من در مورد اپتیمایز و بهینه سازی منابع خارجی و ایرانی بسیار زیادی رو مطالعه کردم در این مدت و تا حدودی میشه گفت موفق بودم
اما ممنون میشم در مورد بهینه سازی و اپتیمایز بیشتر توضیح بدین و دقیق تر بگید روی چه چیزهایی باید کار بشه ؟
با توجه به سخت افزارتون و میزان بازدید سایت های میزبانی شده
مقادیر متغییر در فایل های کانفیگ WebServer و MySql باید ویرایش بشه.
-