نقل قول نوشته اصلی توسط mosi_sh نمایش پست ها
با سلام
دوست عزیز بر اساس تجربیات بنده شما 2 تا راه دارید : 1- عدم فعالیت اعلام نمایید : در این روش مدیر عامل شرکت طی نامه ای رسمی که ممهور به امضاء و مهر قانونی شرکت ( که در روزنامه رسمی شرکت ثبت شده ) به اداره مالیات مربوطه عدم فعالیت شرکت رو اعلام میکنه و ازونجا که سرممیزین محترم و کارشناسان مالیاتی افراد خبره و کار بلدی هستند ، بعید میدونم به سادگی از کنار این نامه رد بشن این رو هم باید متذکر بشم این قضیه مربوط به شرکتای تازه تاسیس و سال اول فعالیت مالیشونه پس اگه 1 سال از تاسیس شرکتتون میگذره این موضوع بی اثر میشه
2- ارائه دفاتر + اسناد و گزارشات مالی بهمراه اظهارنامه : امروزه سازمان های امور مالیاتی تاکید بر این دارند ، کلیه اسناد و فرآیندهای مالی و اقتصادی یک شرکت علاوه بر ثبت و درج در دفاتر روزنامه و کل سال مربوطه و تسلیم مکانیزه اظهارنامه حتماً پرینت اسناد و ضمیمه شدن فاکتور به اسناد صورت بگیره ( جهت رسیدگی و حسابرسی اداره امور مالیاتی مربوطه ) حال با این توضیحات مطمئن باشید مورد 2 بهتره بشروطی که حسابدار بگیرید و اسناد و مدارکتون رو شفاف و بقول خودمون ترو تمیز ارائه بدید من در 4 سال فعالیت مالی در یه شرکت ایرانی خارجی و ارتباط مستقیم با اداره مالیاتی شمال تهران تجربیات خوبی از رفتارها و نوع رسیدگی و برخورد کارشناسان خبره مالیاتی با اسناد و مدارک کسب کردم ! تلاش کنید که ثابت کنید متضرر شدید اوضاع بدتر میشه و بیشتر از اون چیزی که فکر میکنید باید هزینه کنید! اونم خودتون گفتید که فاکتور وجود داره این فاکتورها یعنی ( مالیات بر ارزش افزوده + سود حاصله از فروش و یا ارائه خدمات ( ق.م.م ) ماده 186 و همون بحث 11% از سود خالص سالانه
ببخشید اگه توضیحاتم یکم طولانی شد اما خلاصه ماجرا : تهیه یه سیستم مکانیزه حسابداری مانند ( رافع + هلو و... ) ثبت صحیح و بر اساس تاریخ فامتورها و ایجاد سند و پرینت هر سند و ضمیمه کردنشون به فاکتورهای مربوطه ، تهیه دفاتر مالی روزنامه و کل از طریق مراجع قانونی منجمله اداره ثبت شرکتها و اداره پست ، تهیه اظهارنامه قبل از سر رسید زمان تسلیم در مهلت قانونی مطابق با اسناد و مدارک واقعی ثبت شده ( چون بعداً با دفاتر و اسناد تطبیق داده میشه ) و از همه مهمتر ایجاد ارتباطی دوستانه و در حد متعارف نسبت به رفتار و برخورد سر ممیز مالیاتیتون ( چون حالا حالاها با هم کار دارید ) یه موضوع که توضیح بدم با این توضیحات فکر نکنید 7 خان رستم سر راهتونه ، اگه حجم فروش و فعالیتتون خیلی زیاده و سود چشمگیری دارید قرار نیست تمام فاکتورهای مهم و درآمد زارو ضمیمه کنید ببخشید اینقد شفاف میگم اما گفتم برداشت اشتباه نشه فردا همه اطلاعات رو بردارید و مستقیم وارد اداره مالیات بشید ، گاهی یه اظهارنامه مالیاتی اکثر جداولش خالی میمونه پس قرار نیست اونو حلش کنیم lool اگه نیاز به اطلاعات دیگه داشتید در خدمتم%

سلام
ممنون از راهنماییهای خوبتان
بنده هم اکنون در حال ثبت شرکت هستم
در کدام مرحله باید عدم فعالیت شرکت را اعلام کرد؟